Baca keterangan rasmi

Misi Institut Perniagaan Antarabangsa adalah untuk mencipta nilai bagi individu, syarikat dan masyarakat melalui:

 • Pendidikan praktikal, kompleks, yang bertujuan untuk pembangunan pengurusan dan organisasi;
 • Penyelidikan yang digunakan dalam bidang pengurusan;
 • Memasukkan amalan pengurusan terbaik dunia dalam perniagaan Ukraine;
 • Proaktif dan kaedah pembelajaran berorientasikan pelanggan

Nilai IIB

 • Kami percaya bahawa usaha untuk mencapai keberkesanan adalah penggerak utama ekonomi pasaran.
 • Kami berusaha untuk meningkatkan tahap keberkesanan ekonomi Ukraine menerusi penggabungan pengalaman pengurusan terbaik dunia dalam amalan perniagaan.
 • Kami menjamin kualiti program kami, yang menawarkan keputusan pengeluaran untuk pelanggan kami.
 • Kami bercita-cita untuk menjadi berkesan dalam segala yang kita lakukan.

Kejujuran

 • Kami memupuk persekitaran kejujuran, kepercayaan dan kerjasama dan mematuhi piawaian etika yang tinggi.
 • Kami percaya kejujuran adalah asas dalam mencapai kejayaan profesional dan individu yang benar.

Kecekapan

 • Kami menawarkan kecekapan dan profesionalisme. Kami berusaha untuk secara beransur-ansur menggabungkan piawaian profesional dunia dalam perniagaan Ukraine.
 • Kami sedar bahawa pendidikan perniagaan berkualiti tinggi harus menyesuaikan diri dengan perubahan dalam proses perniagaan global dalam penghormatan budaya dan teknologi.
 • Kami tetap fleksibel dalam menyampaikan dan termasuk perubahan besar dalam persekitaran perniagaan ke dalam proses kajian dan pertumbuhan profesional setiap hari.

Kerjasama

 • Kami menawarkan portfolio produk bersepadu untuk menawarkan penyelesaian yang berkesan untuk pelanggan kami.
 • Kami mewujudkan suasana kerjasama yang unik dan sokongan bersama demi menjamin pencapaian kejayaan kedua-dua pihak. Kami menggunakan keseluruhan potensi kerjasama dalam aktiviti dan portfolio produk kami.

Tanggungjawab

 • Kami bertanggungjawab terhadap kualiti dan keberkesanan program kami.
 • Kami mengikuti pendekatan bertanggungjawab sosial sebagai asas demokrasi, ekonomi pasaran dan pembangunan ekonomi yang produktif.

Inovasi

 • Kami sangat percaya bahawa keberkesanan dan daya saing di dunia moden bergantung kepada keupayaan untuk melaksanakan inovasi. Persekitaran yang pesat berubah mewujudkan keperluan perubahan yang inovatif dalam pengurusan.
 • Kami memasukkan inovasi ke dalam produk kami, mengikuti amalan terbaik dunia dan menjalankan penyelidikan kami sendiri.

Sejarah

Institut Perniagaan Antarabangsa (Pusat Antarabangsa bagi Penswastaan, Pelaburan dan Pengurusan, ICPIM ) diasaskan mengikut Dekri Kabinet Ukraine Menteri sebagai sebuah organisasi yang bukan keuntungan, bebas dan pendidikan oleh Akademi Akademi Pentadbiran Ukraine pejabat Presiden dan Pusat Yayasan Universiti Eropah. Matlamatnya adalah untuk menubuhkan institusi pendidikan Ukraine yang akan memudahkan pembaharuan ekonomi di Ukraine melalui penyediaan perkhidmatan pendidikan dalam bidang pengurusan perniagaan. Dr. Henryk Sterniczuk, Pengarah Program Antarabangsa Universiti New Brunswick adalah Presiden IIB .

Sejak Yayasannya IIB telah melatih lebih dari 45000 profesional yang berkelayakan: pengurus, broker / peniaga sekuriti, pengurus pelaburan, penjaga / pendaftar, penilai hartanah dan perniagaan, aktuari, pengurus insolvensi, dan lain-lain.

1996

Institut Perniagaan Antarabangsa adalah Sekolah Perniagaan № 1

Institut Perniagaan Antarabangsa mengambil bahagian dalam kaji selidik, yang disediakan oleh EDUNIVERSAL dan diiktiraf sebagai Sekolah Perniagaan № 1 untuk kredibiliti dalam pasaran pendidikan perniagaan di Ukraine dan pengaruh antarabangsa. Tujuan kaji selidik ini adalah untuk memberikan maklumat objektif tentang pengaruh universiti antarabangsa dengan pelbagai cita-cita dan pengaruh antarabangsa yang membolehkan peluang terbaik untuk pelajar dalam setiap 9 zon geografi.

2017

IIB melancarkan model Carousel General MBA program. Pengesahan akreditasi AMBA (Persatuan MBA, London, UK) bagi semua program MBA.

Fakulti

Pasukan profesor yang berkelayakan dan berpengalaman dengan latar belakang yang berbeza terdiri daripada pakar-pakar terkenal di Ukraine dan asing, memiliki pengalaman mengajar, penyelidikan dan perundingan yang luas dan mewujudkan persekitaran pembelajaran yang unik untuk memastikan pertumbuhan profesional dan individu peserta program.

Program diajar dalam:
 • Russian
 • Ukraine

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Misi program MBA Eksekutif adalah untuk mempromosikan pembangunan perniagaan yang berterusan melalui pendekatan sistematik kepada pengurusan perniagaan, berdasarkan konse ... [+]

Penonton sasaran MBA eksekutif terdiri dari para pemimpin yang berpengalaman, yang berusaha membesarkan bidang kemungkinan bisnis mereka, termasuk:

pemilik bisnes;Ketua Pegawai Eksekutif dan pengurus utama.

Mulakan: 20.11.19

Format program: modul 5 hari, sekali sebulan, dari hari Rabu hingga Ahad. Tempoh program: 21 bulan. Bahasa program: Rusia, Ukraine.

Jumlah kos program MBA Eksekutif pada 2019 - 489 900 UAH .

Harga Pendaftaran Burung Awal ialah:

449 900 UAH sehingga 10.06.2019

469 900 UAH sehingga 10.10.2019

Hasil daripada kajian program MBA Eksekutif, anda akan memperoleh:

Pemikiran strategik dan keupayaan untuk membuat keputusan yang betul, berdasarkan prinsip "Berfikir secara global, bertindak secara tempatan".Keupayaan untuk menangani dengan berkesan cabaran persekitaran perniagaan.Pengetahuan beratus-ratus nuansa dan kaedah untuk kejayaan pembangunan syarikat.Interaksi profesional di peringkat perniagaan dan hubungan mesra dengan pengurusan peringkat tertinggi syarikat-syarikat Ukraine dan asing.... [-]
Ukraine Kyiv
November 2019
Russian,Ukraine
Sambilan
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Program MBA Am di Institut Perniagaan Antarabangsa adalah program untuk para pemimpin muda dan pengurus, yang terlibat dalam bidang pengambilan keputusan di cawangan yang ... [+]

Program MBA Am di Institut Perniagaan Antarabangsa adalah program untuk para pemimpin muda dan pengurus, yang terlibat dalam bidang pengambilan keputusan di cawangan yang berbeza dan bidang fungsional baik dalam syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa yang penting dan di syarikat-syarikat kecil dan perniagaan pertengahan.

Modul-modul yang ditawarkan kepada para pelajar ditujukan kepada pembentukan sistem pengetahuan dan kemahiran praktikal, yang diperlukan untuk memahami trend perkembangan perniagaan domestik dan antarabangsa, menyelesaikan masalah-masalah penting syarikat dan meningkatkan keberkesanannya. pemenuhan fungsi pentadbiran dalam keadaan pergolakan persekitaran perniagaan yang tinggi.... [-]

Ukraine Kyiv
Permintaan Maklumat
Russian,Ukraine
Sambilan
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA antarabangsa adalah program ijazah dual dengan cadangan nilai unik di Ukraine. Ia dilaksanakan oleh Sekolah Perniagaan Ukraine "Institut Perniagaan Antarabangsa" deng ... [+]

Untuk siapa:

Pengurus peringkat C dan pemilik syarikat yang menjalankan perniagaan di Ukraine dan di luar negara.

Mod penghantaran:

Modul pembelajaran (tatap muka): 5 hari (sekali sebulan - dari Rabu hingga Ahad, 9:30 - 16:45).

Semasa masa intermodular: kelas dalam talian dan kerja rumah.

Tempoh Program:

Mula - 20, November 2019

Siap - Disember 2021

Dokumen apabila selesai program:

Diploma MBA Eksekutif yang dikeluarkan oleh Sekolah Perniagaan «International Institute of Business»

Diplomurkunde (Pusat Pengurusan Innsbruck)

Sijil dari Persatuan MBA

Yuran kelas tambahan:

Kos penuh dari program MBA International ialah 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukraine Kyiv
November 2019
Russian,Ukraine,English
Sambilan
25 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu