Westminster Kingsway College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Westminster Kingsway College adalah salah satu penyedia pendidikan terbesar di pusat London dan menawarkan pusat pengajaran di seluruh ibu negara, yang menawarkan pelbagai kursus, termasuk kursus Bahasa Inggeris, Laluan ke Universiti dan kursus Sarjana.

Setiap tahun Westminster Kingsway College mengalu-alukan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia . Komuniti kolej kosmopolitan kami merangkumi lebih dari 60 kebangsaan yang bercakap 54 bahasa yang berbeza . Kami mengalu-alukan pelajar semua warga negara yang sama ada menetap di UK atau pergi ke London khusus untuk belajar bersama kami. Anda boleh belajar bersama pelajar dari seluruh dunia dan pengalaman anda dengan kami akan sangat diperkaya oleh kepelbagaian ini. Kolej ini menawarkan pelbagai kursus dengan peluang untuk maju ke universiti. Kami mempunyai reputasi yang sangat baik dalam industri perhotelan dan alumni terkenal kami termasuk chef TV Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

Semua kursus yang ditawarkan oleh Westminster Kingsway College telah direka untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya pengalaman pendidikan anda. Kami menawarkan pelbagai kursus untuk pelajar antarabangsa yang ingin membangunkan kemahiran vokasional atau mencapai kelayakan akademik.

Westminster Kingsway College diiktiraf oleh British Council untuk pengajaran Bahasa Inggeris dan merupakan ahli Inggeris Inggeris. Pengajaran Bahasa Inggeris Westminster Kingsway College juga telah diiktiraf sebagai Pusat Kecemerlangan oleh EL Gazette, akhbar untuk bahasa Inggeris dan pendidikan antarabangsa, berdasarkan pemeriksaan British Council yang baru-baru ini.

Kursus pakar di Westminster Kingsway College termasuk:

 • Kursus Bahasa Inggeris Antarabangsa
 • Diploma Hospitaliti Antarabangsa dalam Kuliner
 • Kursus Vokasional dalam Industri Kreatif
 • Ijazah Sarjana Muda dalam Perniagaan dan Seni Kulinari

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Mengapa belajar Dengan Kami

Dengan memilih untuk belajar di Westminster Kingsway College, anda akan mengambil langkah besar untuk mewujudkan masa depan yang menarik dan berjaya, sambil belajar di salah sebuah bandar yang paling mendebarkan dan bersemangat di dunia. Perjalanan ke London, England dan anda boleh berjalan di jalan-jalan yang sama seperti Kings, Queens, Princes, and Princesses yang telah anda pelajari dalam kelas sejarah, membaca di akhbar dan dilihat di televisyen. Dari London Eye, ke Galeri Nasional dan Menara London, sama ada anda lebih suka sejarah atau seni moden, anda akan dapati di sini di bandar yang menarik ini. Anda boleh berjalan-jalan di taman-taman dan taman-taman kami yang indah, melawat muzium dan galeri kelas dunia dan menyerap budaya, seni halus dan teater. Anda juga akan dapat melawat tempat-tempat berhampiran seperti pantai Brighton, taman Kent, tempat kelahiran Shakespeare di Stratford-upon-Avon dan kediaman diraja Windsor Castle yang terkenal. Terletak di tengah-tengah bandar, Westminster Kingsway College adalah pusat pengangkutan utama yang membolehkan anda pergi ke jiran Eropah kami.

Kenapa Westminster Kingsway College

Pelajar antarabangsa di Westminster Kingsway College mempunyai akses kepada pelbagai kursus dalam persekitaran yang mesra dan profesional untuk memberikan anda pengalaman pembelajaran yang terbaik.

Kolej ini akan menawarkan anda:

 • Pengajaran kelas pertama dari pensyarah dan jurulatih yang telah bekerja di industri pilihan anda dan telah membangunkan kemahiran mengajar mereka untuk membantu anda untuk belajar dan mendapat manfaat daripada subjek pakar pilihan anda
 • Tutor dan Pegawai Sokongan yang ada untuk menyokong anda sepanjang pengajian anda
 • Kemajuan ke pelbagai universiti termasuk Russell Group Universities
 • Hasil yang sangat baik untuk pelajar yang komited untuk pengajian mereka dan kos yang berkesan kursus yang memberikan anda nilai untuk wang
 • Kemudahan dan sumber kelas pertama di semua Pusat Kolej kami dengan akses Internet percuma dan keahlian Pusat Pembelajaran kami. Pusat Pembelajaran telah direka khusus untuk penutur bahasa selain daripada bahasa Inggeris yang memastikan semua pelajar antarabangsa dapat menggunakan sepenuhnya kemudahan tersebut.
 • Lokasi yang sangat baik berdekatan dengan stesen keretapi dan tiub utama di pusat bandar London
 • Pasukan Antarabangsa dan Pasukan Sokongan Siswa yang menawarkan bantuan dan nasihat sepanjang pengajian anda
 • Peluang untuk mengambil bahagian dalam pertandingan dan acara kebangsaan semasa anda belajar di Westminster Kingsway College
 • Persekitaran pembelajaran yang selamat dan selesa untuk membantu anda memaksimumkan setiap peluang untuk mencapai matlamat peribadi anda.

Sokongan Pejabat Antarabangsa

Pegawai Antarabangsa adalah titik pertama hubungan bagi pelajar antarabangsa yang berminat untuk memohon untuk belajar di Westminster Kingsway College. Kami juga boleh menawarkan pelbagai sokongan tambahan untuk pelajar Antarabangsa di Westminster Kingsway College untuk membantu anda dengan nasihat mengenai perkembangan kursus dan nasihat kewangan. Kami juga membantu pelajar antarabangsa dengan mencari penginapan, melalui penyedia penginapan khusus.

Visa

Westminster Kingsway College adalah penaja Tier 4. Kakitangan yang berpengetahuan kami akan membantu anda dengan proses permohonan Visa Tahap 4 Visa dan Kajian Jangka Pendek.

Lokasi

London

Alamat
Victoria Centre, Vincent Square
SW1P 2PD London, England, United Kingdom

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: