Oxademy Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Oxademy Sekolah Pengajian Siswazah adalah sebuah pembekal pendidikan profesional dan akademik, bertempat di Oxford, hab pembelajaran yang paling terkenal di dunia. Pada Oxademy, kita bekerja dengan rangkaian luas pakar pendidikan di Oxford untuk menyampaikan bertaraf dunia berpandukan pembelajaran dalam talian kepada pelajar-pelajar yang layak.

Bagaimana Kami Kerja

Program kami memberi pelajar segala yang mereka perlukan untuk berjaya. Ini termasuk program penemuan diri, pemikiran kritis, kepimpinan dan keusahawanan latihan, tugas kejurulatihan pengambilalihan, mentorsjo berterusan [, peluang latihan ... dan sudah tentu, sijil bertauliah atau ijazah sesudah tamat pengajian.

teknologi

, Canggih platform pembelajaran jarak jauh inovatif Oxademy adalah berdasarkan rangka kerja hak milik (OxABL ©) yang menyediakan struktur yang logik untuk pendidikan dalam talian. Pada akar program kami adalah "Sistem Kognitif Manusia" dan "Design Pengajaran" yang membolehkan kita untuk memberi tumpuan kepada bagaimana pelajar memproses maklumat ... agar kami boleh melibatkan diri melalui kaedah pembelajaran segerak dan tak segerak. Kami telah membangunkan platform e-pembelajaran kita sendiri (VLE) yang mengamalkan beberapa teknologi untuk mewujudkan pengalaman pembelajaran yang lancar dan produktif. Yang paling penting, VLE kami membolehkan kami untuk melibatkan diri dengan pelajar (dalam talian dan luar talian), peliharalah mereka bermotivasi, dan secara automatik memahami tingkah laku pelajar yang berjaya. Ini semua disediakan melalui penyelesaian berasaskan awan yang menyokong "Mashware" (an persimpangan mashup dan courseware), kelas interaktif LIVE, interaksi pelajar dan guru, sistem Sambutan pelajar LIVE, dan Intelligent Corak Pembelajaran Analyser.

Ini semua dihantar melalui Internet melalui pembelajaran jarak jauh.

Lokasi

Oxford

Oxademy Graduate School

Alamat
Clarendon House, 52 Cornmarket Street
OX1 3HJ Oxford, England, United Kingdom

Hong Kong

Alamat
21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay
Hong Kong, Hong Kong

Shanghai

Alamat
1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, China

Kuala Lumpur

Alamat
Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,
59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, مليسيا

Mumbai

Alamat
Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

400020 Mumbai, Maharashtra, India

Lagos

Alamat
No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos
Lagos, Lagos, Nigeria

Tokyo

Alamat
152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20
Tokyo, Jepun

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami