Baca keterangan rasmi

MSM-US1

Maastricht Pusat Pengajian Pengurusan dan juga Universiti Suffolk telah melancarkan kerjasama ijazah MBA Eksekutif yang menarik, dari segi mana peserta akan dapat belajar di lokasi antarabangsa, Maastricht (Belanda), Ipswich (UK) dengan pilihan untuk belajar di Boston (Amerika Syarikat) tertakluk kepada keperluan Visa.

Perkongsian satu sekolah perniagaan tertua di Belanda dan salah satu daripada Universiti termuda di United Kingdom telah menyebabkan pembangunan MBA unik yang menggabungkan tradisi perniagaan yang kukuh dan akreditasi antarabangsa dengan tenaga keusahawanan dan peluang. Program ini disampaikan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Untuk maklumat lanjut mengenai MBA Eksekutif baru jalan pecah ini lihat artikel mengenainya yang dipaparkan dalam majalah Perniagaan Kerana

Untuk mendalami dan mengeratkan hubungan akademik dan saintifik antara Belanda dan UK, Naib Canselor Universiti Suffolk, Profesor Richard Lister dibawa melawat MSM pada akhir bulan Ogos 2016.

MSM dan Universiti Suffolk merancang untuk mengumpul sumber untuk membangunkan kerjasama pendidikan trans-nasional yang berkesan dalam pendidikan perniagaan, memberi tumpuan kepada kemampanan dan tanggungjawab sosial dan alam sekitar, terutamanya dalam persekitaran ekonomi yang berteknologi tinggi, di mana pembelajaran sepanjang hayat telah menjadi penting bagi ekonomi daya saing. Ini termasuk bekerjasama untuk menawarkan pengurusan dan keusahawanan pelbagai individu darjah, program pendek dan acara perniagaan. Pengurusan Penjagaan Kesihatan adalah salah satu kawasan khususnya di mana kedua-dua institusi akan berkas rangkaian dan kepakaran mereka.

MSM-US32
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

The Maastricht-Suffolk Executive MBA adalah tiga kali ganda yang diiktiraf di peringkat antarabangsa (AMBA, IACBE dan ACBSP) Pengurusan ijazah yang ditawarkan dengan kerj ... [+]

The Maastricht-Suffolk Executive MBA triple yang diiktiraf di peringkat antarabangsa (amba, IACBE DAN acbsp) Ijazah pengurusan ditawarkan dengan kerjasama Business School dan Suffolk Maastricht Pusat Pengajian Pengurusan. Perkongsian satu sekolah perniagaan tertua di Belanda dan salah satu institusi termuda di United Kingdom telah menyebabkan pembangunan MBA unik yang menggabungkan tradisi perniagaan yang kukuh dan akreditasi antarabangsa dengan tenaga keusahawanan dan peluang. Program ini disampaikan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Pada akhir program 24 bulan anda akan mendapat gelaran berprestij MBA - kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, yang dianugerahkan oleh Maastricht School of Management. The Maastricht-Suffolk Executive MBA adalah program sambilan mencabar, tetapi menyeronokkan yang akan melengkapkan anda dengan pengurusan dan kepimpinan kemahiran yang akan meningkatkan kerjaya anda dalam ekonomi pengetahuan global. Ia meletakkan premium pada kepimpinan kreatif dan inovasi, dan menawarkan anda peluang untuk melibatkan diri dalam tiga wilayah yang dinamik di mana inovasi teknologi, industri kreatif, warisan budaya dan logistik dan rantaian bekalan yang menetapkan kadar untuk trend perniagaan global.... [-]

Belanda Maastricht
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu