Learna Ltd

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Learna?

Sama ada anda ingin merasa yakin untuk meminta kenaikan gaji / promosi, berkomunikasi dengan lebih cekap dengan pasukan anda, mengakses komuniti profesional yang berpengetahuan, atau memperdalam pemahaman anda tentang amalan perniagaan, program EMBA kami akan memberikan pengurus peringkat pertengahan apa yang anda perlukan !

Pendidikan yang Mampu untuk Semua

Nilai adalah prinsip teras di Learna, itulah sebabnya kami telah membangunkan program dengan mempertimbangkan kemampuan yang terjangkau. Kami tidak melakukan diskriminasi berdasarkan negara asal, jadi tidak ada bayaran tambahan antarabangsa untuk kursus kami.

Belajar dengan Pakar

Tutor kami dipilih dari kumpulan pakar global berdasarkan kesesuaian dan bukannya lokasi. Dengan penghargaan akademik dan kerjaya, tutor anda akan bertindak sebagai pendidik dan pembimbing semasa kursus anda.

Buat Sambungan Sepanjang Hayat

Sifat dalam talian kami membolehkan anda merebut peluang untuk berhubung dengan pelajar yang berpusat di seluruh dunia. Hubungan dan jaringan yang anda bina di sini akan terbukti sangat berharga dalam membantu kerjaya anda maju.

Testimoni

Tidak ada yang berharga dalam hidup yang mudah! Dan program kami tidak terkecuali! Walau bagaimanapun, mereka yang bersedia meluangkan masa akan memperoleh hadiah terbesar. Anda perlu memberi komitmen minimum satu jam sehari. Pelajar kami yang paling berjaya rata-rata menghabiskan 2 jam sehari yang dikhaskan untuk pengajian mereka dan sebagai hasilnya, memperoleh mandat yang memberikan isyarat yang sangat jelas kepada pasaran dan industri mereka! Inilah yang diperkatakan oleh pelajar masa lalu kita.

Andrea Pentelow

"Belajar dari rakan sebaya dalam kumpulan yang anda tetapkan benar-benar memperluas potensi pembelajaran anda. Anda semua tumbuh bersama sepanjang tahun dan merasa seperti keluarga juga. Ini persekitaran yang sangat menyokong. "

Christine Manga

"Ini meluaskan pengetahuan saya dengan sangat banyak. Mampu melakukan kerja mengikut keselesaan saya sangat hebat. Melakukan kerja berkumpulan menjadikan anda mendekati topik dari pelbagai sudut - ini membuat saya berfikir lebih lateral. "

Saguna Woochit

"Kursus dalam talian ini memberi suasana di kelas dan sangat interaktif sehingga saya ingin membuat master saya dan semoga PhD saya dalam talian."

Pasangan kami

Program Learna dikarang dan disampaikan dengan kerjasama pemimpin pendidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Kami bangga dengan kerja yang kami lakukan dengan rakan kami, mereka membantu kami memastikan bahawa setiap program disampaikan dengan standard yang tinggi dan pelajar mempunyai akses kepada pendidikan berkualiti terbaik.

137671_Clipboard02.jpg

Program kami

Bersama dengan rakan kolaborasi kami, University of Gibraltar.

MBA Eksekutif kami adalah program dalam talian 18 bulan untuk pengurus peringkat pertengahan yang ingin meningkatkan! Kemajuan profesional memerlukan kejelasan, penglihatan dan kemampuan untuk melaksanakan secara konsisten pada strategi yang tepat. Tanpa peta jalan atau panduan, prosesnya boleh dilakukan.

EMBA kami dapat membantu anda mengesan pertumbuhan anda dengan pantas dan menjimatkan ribuan yuran program. Setakat ini kursus pascasiswazah kami telah membantu lebih daripada 1000 profesional di 150 negara dan wilayah, dan kami berbesar hati untuk mengesan anda juga!

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Kewangan

MBA Eksekutif kami dalam Pengurusan Kewangan menawarkan para pemimpin perniagaan dan eksekutif program pengajian bukti masa depan dan mencabar, yang akan dengan cepat mengembangkan pemahaman dan amalan akademik anda dalam pengurusan kewangan.

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Pemasaran

Pemasaran adalah seperti organisma hidup, ia tidak akan berhenti berkembang. MBA Eksekutif kami dalam Pemasaran mengembangkan pemahaman anda tentang pemasaran dalam dunia kontemporari dan dinamik ini - tanpa berhenti pada kerjaya anda.

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan

Perubahan, perkembangan dan kemajuan dalam penjagaan kesihatan tidak dapat dielakkan dan memerlukan pemimpin yang bebas, berhati-hati dan intuitif. Sertailah MBA Eksekutif kami dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan dan menguasai kerumitan perniagaan penjagaan kesihatan.

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan

EMBA kami dalam Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan telah dikembangkan untuk pemimpin industri yang bercita-cita tinggi. Menggabungkan pengajian akademik dan pengalaman perniagaan dunia nyata untuk membantu anda mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk mengukir kerjaya yang berjaya.

MBA Eksekutif

Persekitaran perniagaan global sentiasa berkembang. MBA Eksekutif kami akan melengkapkan anda dengan pengetahuan, kemahiran dan keyakinan untuk menangani kedudukan kepimpinan dalam organisasi yang kompleks dan sentiasa berubah.

MBA Eksekutif dalam Keusahawanan

Ingin memimpin dalam bidang keusahawanan dalam organisasi? MBA Eksekutif kami dalam Keusahawanan melengkapkan calon usahawan dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk pertumbuhan perniagaan yang berjaya.

Lokasi

Cardiff

Alamat
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, Wales, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: