Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan London

Belajar di LSBF adalah pelaburan di masa depan anda.

Mengapa memilih LSBF?

· LSBF telah memenangi "syarikat penghargaan" diraja 2013. Hanya beberapa institusi yang telah menerima penghormatan ini setakat ini.

· Program pengajian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa

Program pengajian berorientasikan industri kami, yang sangat berorientasikan kepada trend global dalam dunia perniagaan, mengkhususkan diri dalam pelbagai pilihan ekonomi, seperti pemasaran, kewangan dan pengurusan. Setiap program pengajian menyediakan gabungan pengetahuan teori dan praktikal yang sangat baik. Pembelajaran Vokasional memainkan peranan yang penting dan memberi peluang kepada pelajar untuk mendapatkan pengalaman kerja.

· Kedudukan dan perkongsian

Sekolah Perniagaan London

· The School of Graduate of Business of Grenoble (GGSB) adalah salah satu daripada rakan akademik LSBF. GGSB mempunyai tiga akreditasi: AMBA, EQUIS dan AACSB. Akreditasi tiga kali ini memegang kurang daripada 1% sekolah perniagaan eksklusif di dunia.

· Perkhidmatan kerjaya yang berdedikasi

Perkhidmatan kerjaya yang berdedikasi disediakan untuk para pelajar: Pakar kerjaya motivasi kami bukan sahaja menganjurkan seminar, kursus latihan dan acara rangkaian, tetapi juga membawa anda ke masa depan dengan banyak kerja menarik di dunia perniagaan.

Pendekatan yang berorientasikan karier LSBF serta hubungan syarikat penting membuka jalan bagi para pelajar untuk pelbagai peluang kerjaya.

· Antarabangsa

Pelajar LSBF mempunyai peluang untuk belajar dengan rakan-rakan dari seluruh dunia di London, Birmingham, Manchester, Toronto dan Singapura. *

Dengan keputusan untuk LSBF anda tergolong dalam sebuah sekolah perniagaan antarabangsa dengan pelajar dari seluruh dunia. Kerjasama dan interaksi dengan pelajar antarabangsa akan membolehkan anda memperoleh kemahiran interkultur yang penting.

· Penginapan

Kami komited untuk membuat perjalanan anda ke kehidupan London mudah. Kami menawarkan penginapan yang memenuhi semua keperluan dan memenuhi semua keperluan individu. Perkhidmatan pemindahan lapangan terbang kami boleh menjemput anda di lapangan terbang. Kami berada dalam pelupusan anda dari saat anda tiba dan semasa latihan anda.

* Sesetengah program ijazah hanya ditawarkan di tengah-tengah London.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

MiniMBA empat hari adalah program pembangunan eksekutif intensif yang memberikan anda kemahiran strategik yang canggih untuk menjadi ketua jabatan atau pengarah syarikat. ... [+]

miniMBA

MiniMBA empat hari adalah program pembangunan eksekutif intensif yang memberikan anda kemahiran strategik yang canggih untuk menjadi ketua jabatan atau pengarah syarikat. Anda akan mempunyai peluang untuk berangkaian dengan pemimpin perniagaan berprofil tinggi. Ini akan membawa anda untuk memperluaskan wawasan profesional anda dan juga mendapat inspirasi daripada gaya kepimpinan dan pengurusan yang berbeza. Kursus ini amat praktikal. Anda akan belajar cara:

Menguruskan diri dan pasukan anda dengan jayanyaPimpin pasukan berprestasi tinggiMenginspirasi dan mengurus perubahanPanduan pasukan anda melalui strategi perniagaan yang berkesanKeperluan KursusPengalaman kerja: pengalaman p... [-]
United Kingdom London
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Alamat lokasi
UK Online, GB
Alamat lokasi
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR