Read the Official Description

Konsisten undian di kalangan universiti terbaik di dunia, Imperial College London adalah sebuah institusi berasaskan sains dengan reputasi untuk kecemerlangan dalam pengajaran dan penyelidikan.

Sebagai sebahagian daripada Imperial College London, sekolah perniagaan adalah sebuah pemimpin global dalam sains dan teknologi, kita memandu kelebihan perniagaan melalui gabungan perniagaan dan teknologi.

Kami menggabungkan pemikiran inovatif dan wawasan dengan teknologi baru untuk membangunkan penyelesaian yang praktikal kepada isu-isu dunia sebenar, yang memberi manfaat kepada kedua-dua perniagaan dan masyarakat. Penyelidikan yang terkemuka di dunia kita memberitahu program pascasiswazah dan Pendidikan Eksekutif dan diminta oleh kerajaan, pembuat dasar dan pemimpin perniagaan global yang sering bekerjasama dengan kami di projek penyelidikan.

Kami menarik fikiran cemerlang dan menyediakan persekitaran yang memupuk pemikiran inovatif dan keusahawanan, menyebabkan idea pecah tanah yang membuka peluang perniagaan.

Perkhidmatan sepanjang hayat kami profesional pembangunan dan rangkaian alumni global memastikan graduan kita pergi untuk mempunyai kerjaya yang panjang dan berjaya dalam pelbagai industri di seluruh dunia.

Sekolah Perniagaan adalah antara yang satu atas peratus sekolah perniagaan di seluruh dunia telah diiktiraf oleh tiga persatuan akreditasi sekolah perniagaan yang terbesar dan paling berpengaruh:

  • AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan)
  • AMBA (Persatuan MBA) dan
  • EQUIS (European Sistem Peningkatan Kualiti)
1
Programs taught in:
English

Imperial Global MBA programme overview