Global Banking School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perbankan Global menyediakan Industri terkemuka digunakan Perbankan dan pendidikan kewangan di seluruh dunia. Kami dikenali terutamanya untuk latihan perbankan pelaburan kepada korporat, bank, ekuiti swasta dan dana lindung nilai di 20 pusat kewangan.

cadangan unik kami dalam industri untuk membantu anda membina kerjaya yang berjaya dalam perbankan atau kewangan industri. Kami mengambil pekerja yang bercita-cita tinggi, mendidik mereka dengan pemikiran kritis dan penyelesaian masalah; membimbing kerjaya mereka untuk menjadi personaliti yang berjaya di dunia global ini.

pensyarah kami membawa kekayaan yang besar pengalaman Industri, pendidikan profesional dan kemahiran pengajaran bersemangat ke kelas.

Setiap pelajar Sekolah Perbankan Global perlu melalui program pembangunan kerjaya percuma kami di mana anda akan berinteraksi dengan kumpulan bank kanan untuk mengenalpasti kerjaya yang betul untuk diri sendiri, membangunkan resume anda untuk peranan khusus dan rangkaian dengan industri.

Dengan mengkaji untuk pelajar GBS juga akan secara automatik menjadi ahli 4000 + alumni kami dalam industri perbankan dan kewangan. Pelajar akan dijemput untuk pelbagai acara kami rangkaian di mana mereka akan dapat bertemu bekas pelajar dan majikan dari industri.

kaedah pengajaran yang inovatif kami dihantar oleh bank-bank pelaburan yang berpengalaman. Kami sentiasa bercita-cita untuk memadam jurang pengetahuan antara perbankan pelaburan dunia sebenar dan amalan kewangan dan pembelajaran akademik tradisional. Kami memudahkan perbincangan kumpulan, mendalam Soalan & Jawapan dengan pelatih berpengalaman, persembahan visual dan pembelajaran aplikasi dunia sebenar dengan model kewangan yang berpangkalan di Excel.

Lokasi

London

Alamat
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

E14 9FE London, England, United Kingdom

London

Alamat
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

E3 2SE London, England, United Kingdom