Baca keterangan rasmi

Sekolah Perbankan Global menyediakan Industri terkemuka digunakan Perbankan dan pendidikan kewangan di seluruh dunia. Kami dikenali terutamanya untuk latihan perbankan pelaburan kepada korporat, bank, ekuiti swasta dan dana lindung nilai di 20 pusat kewangan.

cadangan unik kami dalam industri untuk membantu anda membina kerjaya yang berjaya dalam perbankan atau kewangan industri. Kami mengambil pekerja yang bercita-cita tinggi, mendidik mereka dengan pemikiran kritis dan penyelesaian masalah; membimbing kerjaya mereka untuk menjadi personaliti yang berjaya di dunia global ini.

pensyarah kami membawa kekayaan yang besar pengalaman Industri, pendidikan profesional dan kemahiran pengajaran bersemangat ke kelas.

Setiap pelajar Sekolah Perbankan Global perlu melalui program pembangunan kerjaya percuma kami di mana anda akan berinteraksi dengan kumpulan bank kanan untuk mengenalpasti kerjaya yang betul untuk diri sendiri, membangunkan resume anda untuk peranan khusus dan rangkaian dengan industri.

Dengan mengkaji untuk pelajar GBS juga akan secara automatik menjadi ahli 4000 + alumni kami dalam industri perbankan dan kewangan. Pelajar akan dijemput untuk pelbagai acara kami rangkaian di mana mereka akan dapat bertemu bekas pelajar dan majikan dari industri.

kaedah pengajaran yang inovatif kami dihantar oleh bank-bank pelaburan yang berpengalaman. Kami sentiasa bercita-cita untuk memadam jurang pengetahuan antara perbankan pelaburan dunia sebenar dan amalan kewangan dan pembelajaran akademik tradisional. Kami memudahkan perbincangan kumpulan, mendalam Soalan & Jawapan dengan pelatih berpengalaman, persembahan visual dan pembelajaran aplikasi dunia sebenar dengan model kewangan yang berpangkalan di Excel.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Global Banking School

MBA ini direka untuk membina kerjaya dalam Pentadbiran Perniagaan, Keusahawanan, Pengurusan Projek, Pengurusan Operasi, Pengurusan Teknologi, Pengurusan Am. Program ini d ... [+]

Ini adalah program yang terbaik untuk calon-calon yang belum membuat keputusan ke arah kerjaya mereka lagi. Ia akan membantu mereka belajar Memimpin dan Mengurus Sumber Organisasi, strategi Global, Perniagaan Antarabangsa, Marketing, Keusahawanan dan Pengurusan Projek kemahiran. Setelah tamat program MBA anda, anda akan mampu untuk mengisi jurang dalam industri dengan kemahiran dan Perniagaan yang besar dan kecekapan dalam sektor pilihan anda. Terdapat pelbagai alasan yang kukuh kepada pelajar untuk menyertai program ini. Anda akan mengisi jurang dalam industri untuk kemahiran perbankan pelaburan di penganalisis atau pada tahap yang bersekutu di peringkat global. Terdapat pelbagai alasan yang kukuh kepada pelajar untuk menyertai program ini.... [-]

United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Global MBA

Global Banking School

MBA ini dalam Perbankan Global direka untuk menjamin kerjaya dalam Penggabungan & Perolehan, Pengurusan / Finance Consulting, Ekuiti Persendirian, Venture Capital, Ke ... [+]

MBA dalam Perbankan Global telah dicipta untuk memenuhi permintaan industri Perbankan Pelaburan Global. Ini akan membantu anda untuk meningkatkan pengetahuan dan pemahaman tentang disiplin perbankan pelaburan membolehkan anda untuk beroperasi pada pelbagai peranan dengan dalam perbankan Pelaburan, Pasaran modal dan pengurusan kekayaan.

Ia akan membantu anda untuk membina sebuah platform untuk pemahaman dan kritikan terhadap teori akademik semasa dan konsep yang berkaitan dengan industri, menggalakkan meneroka pendekatan baru untuk kedua-dua kajian dan amalan perkhidmatan kewangan, memperkenalkan dan meneroka trend semasa dalam teori dan amalan, seperti : Memimpin dan mengurus sumber organisasi; global Strategi, Perniagaan, Pemasaran dan Keusahawanan dan akhirnya memberikan anda pemahaman yang mendalam mengenai Perbankan Pelaburan dan Pengurusan Kekayaan bersama-sama dengan isu-isu semasa lain berkaitan dengan pelaksanaan strategik perbankan pelaburan.... [-]

United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu