Baca keterangan rasmi

Dihantar di kampus London Glasgow Caledonian University, program MBA ini telah direka bentuk komitmen kami untuk kebaikan bersama dan Prinsip PBB untuk Pendidikan Pengurusan Bertanggungjawab (PRME). Program MBA tersendiri direka untuk individu yang berdaya usaha dan sosial yang berfikiran dengan cita-cita untuk menjadi seorang pengurus profesional dengan naluri untuk mewujudkan perniagaan yang mampan dengan cara yang bertanggungjawab secara sosial.

Program praktikal dan gunaan memberikan pandangan ke dalam cabaran sehari-hari yang dihadapi pengurus dalam pelbagai organisasi perniagaan dan sektor ketiga di seluruh dunia. Kami menekankan peranan, sumbangan dan integrasi fungsi perniagaan utama untuk meningkatkan keupayaan anda untuk mereka bentuk dan menyampaikan strategi organisasi yang efektif.

Ini program yang dinamik dan mencabar memerlukan penyertaan bertenaga anda. Seperti anda, rakan-rakan anda akan bercita-cita tinggi, sangat bersemangat dan bertekad untuk berjaya. Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke program ini dan ke dalam rangkaian alumni global kami pemimpin yang bertanggungjawab secara sosial.

GCU London menarik graduan cemerlang, dari seluruh dunia, dan menawarkan pengalaman pelajar yang tiada tandingan dan employability antarabangsa.

GCU berbangga mempunyai sebuah kampus canggih di tengah-tengah Glasgow. Dengan penubuhan Glasgow Caledonian College New York, kami institusi pengajian tinggi pertama asing untuk menganugerahkan ijazah di New York.

Anda akan, sebagai sebahagian daripada program ini, mempunyai peluang untuk menjalankan tempoh kajian selama dua minggu di salah satu daripada lokasi-lokasi menarik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

The GCU London Campus