Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 2013, Eaton Business School Limited (EBS) (nombor pendaftaran 08671317) diperbadankan mengikut undang-undang England dan Wales. Eaton Business School diiktiraf oleh Majlis Akreditasi British untuk Pendidikan Lebih Lanjut dan Pengajian Bebas. Eaton Business School juga merupakan pusat Rakan yang diluluskan ATHE, yang mengagumkan tahap 4 hingga tahap 7 kelayakan RQF yang diluluskan.

EBS dengan kerjasama Guglielmo Marconi University (GMU) menyediakan MBA Antarabangsa dan MBA Eksekutif dengan kepekatan khusus dalam Pengurusan Kesihatan, Rantaian Pembekalan

Eaton Business School berkomited untuk memenuhi keperluan pembelajaran para profesional yang bekerja dalam aspirasi mereka untuk mencapai program Sarjana, Sarjana dan Diploma yang diiktiraf secara global dalam model pembelajaran fleksibel - Onsite, Online, dan belajar sendiri. Kami percaya bahawa pembelajaran semestinya tidak memerlukan ruang kelas fizikal. Kuasa teknologi secara optimum digunakan untuk menghasilkan pedagogi yang fleksibel kepada para profesional yang sibuk dalam perjalanan, di seluruh dunia.

Dalam persekitaran perniagaan yang sangat berdaya saing dan dinamik hari ini, anda dijangka menjadi satu langkah ke depan yang lain. Eaton Business School tekun berusaha untuk melengkapkan pelajar kami dengan kemahiran dan kepakaran yang diperlukan oleh majikan, dengan menawarkan mereka peluang untuk mengembangkan pengetahuan mereka dalam pelbagai bidang dan membina pengetahuan yang mendalam dalam sektor yang dikehendaki.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Alamat lokasi
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
Leicester, England, SE186PF GB
Media Sosial
Alamat lokasi
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, AE