Baca keterangan rasmi

Terletak dalam, ibu kota Eropah moden yang menarik, Universiti Metropolitan Cardiff adalah sebuah universiti global. Kami akan terus melabur untuk masa depan pelajar-pelajar kita dan memberi peluang pendidikan dan latihan yang boleh diakses, fleksibel dan berkualiti tinggi kepada pelajar-pelajar dari lebih 140 negara di seluruh dunia.

Universiti ini telah penting kepada City of Cardiff sejak 1865 dan kami bangga menjadi yang kukuh, mampan dan berpusatkan pelajar universiti, memberi tumpuan kepada kesejahteraan ekonomi, sosial dan budaya Cardiff dan tenggara Wales; menggalakkan employability pelajar, penyelidikan gunaan dan pemindahan ilmu.

Memberi tumpuan kepada pekerjaan

Semua sekolah kami pakar dalam kursus yang berorientasikan kerjaya dan telah direka sempena perniagaan dan industri. Melalui program penempatan kerja, akreditasi profesional dan peluang untuk belajar di luar negara, tumpuan kami pada pekerjaan telah memastikan bahawa 95.6% daripada graduan kita masukkan pekerjaan atau melanjutkan pengajian dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.

Pembelajaran dan Pengajaran

Pendekatan kami untuk pembelajaran, pengajaran dan penilaian disokong oleh piawaian akademik yang berkualiti tinggi, bekerjasama dengan pelajar, pembangunan dan pembenaman pengajian teknologi yang dipertingkatkan dan penilaian, dan penyelidikan pengajaran dimaklumkan.

Objektif kami adalah untuk membangunkan graduan yang kreatif, berdaya tahan dan dicari dengan bakat, kemahiran dan pengalaman yang membolehkan mereka membuat kesan dalam profesion atau laluan yang mereka pilih. Pembelajaran dan pengajaran akan sentiasa berada di tengah-tengah apa yang kita lakukan di Universiti Metropolitan Cardiff dan kami berharap anda mengalami sepenuhnya usaha kita untuk mengekalkan sentuhan peribadi dalam persekitaran pembelajaran yang mesra dan menyokong.

Sebuah universiti global

Universiti Metropolitan Cardiff berbangga kerana dapat bekerjasama dengan beberapa rakan berkaliber tinggi di UK dan di peringkat antarabangsa. dengan perikatan di antara Universiti dengan Kolej Bersekutu, maka London School of Commerce dan perkongsian luar negara yang menawarkan program-program kami di Mesir, Korea, Lebanon, Morocco, Sri Lanka dan Singapura bermakna pelajar dari lebih 140 negara mampu untuk mengkaji ijazah dari Universiti Metropolitan Cardiff dan MBA program.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Cardiff Metropolitan University

MBA adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan dihormati untuk pengurus. Pemohon adalah dari sektor awam dan swasta di UK dan di luar negara. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MBA adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan dihormati untuk pengurus. Pemohon adalah dari sektor awam dan swasta di UK dan di luar negara.

Program pengajaran ini bertujuan untuk mereka yang ingin membangunkan karier mereka dan di 'risalah tinggi' yang memerlukan pemahaman semua fungsi utama perniagaan yang memberikan pengetahuan umum kepada calon pemimpin.

Di samping meningkatkan prospek kerjaya pelajar yang berjaya, kursus ini bertujuan untuk menggalakkan pemikir bebas dan kreatif. Ini dilakukan dengan mengikuti garis panduan Agensi Jaminan Kualiti UK dalam memberi pelajar 'orientasi praktikal dan profesional yang kuat' membezakannya daripada program sarjana lain.... [-]

United Kingdom Cardiff
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 - 16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Cardiff Metropolitan University International

Cardiff Metropolitan University
Alamat
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, United Kingdom
Website
Telefon
+44 29 2041 6070