41 North Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Sekolah Perniagaan kami

Kami menawarkan program pendidikan eksekutif yang disesuaikan, sekolah perniagaan antarabangsa menawarkan DBA, MBA Eksekutif. Fokus utama Utara terdiri daripada dua topik asas: kepimpinan dan teknologi. Di samping itu, sekolah perniagaan menyediakan platform interdisipliner untuk membincangkan antara masyarakat, perniagaan dan akademik.

Program Kustom

Jika anda sedang bekerja dan anda tidak mahu meninggalkan pekerjaan anda, tetapi anda bertujuan untuk kedudukan yang lebih tinggi? Adakah anda bersedia untuk digitalisasi? Apakah yang dimaksudkan dengan Kepintaran Buatan (AI) dan Robotik untuk perniagaan anda? Adakah anda merasa memerlukan bantuan luar dan bantuan pakar? Jika ya, 41 Utara adalah rakan kongsi yang tepat.

41 North akan bekerjasama dengan beberapa institusi latihan antarabangsa supaya kami dapat membawa persekitaran pengajaran / pembelajaran terkini dan canggih kepada organisasi pelanggan kami. Khususnya, kami akan memberi tumpuan kepada gaya kepimpinan kreatif; digitalisasi perniagaan dan versi pembangunan pengurusan kerja yang dicampur.

Mengenai Lokasi Kami

Daerah perniagaan Istanbul

Berbasis di Istanbul, di tengah perdagangan di dua benua, 41 North Business School mengilhami dan membantu para eksekutif untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk mengubah diri menjadi pemimpin moden. 41 North Business School , bekerja bersempena dengan sekolah terkemuka di dunia dalam teknologi dan inovasi, dan lain-lain. Cari kami di mana Timur memenuhi Barat, sepanjang Lintang Utara ke-41.

Sebuah sekolah perniagaan dan institusi latihan kepemimpinan di tengah-tengah Daerah Perniagaan di Istanbul. Bangunan tandatangan FERKO adalah pemasangan reka bentuk yang indah.

41 North Business School di Istanbul - Levent ialah:

  • Di Bahagian Eropah Bosphorus
  • Dikelilingi oleh ibu pejabat syarikat global
  • Pusat membeli-belah moden, restoran, galeri, dewan konsert dan pusat persembahan.

Kampus kami mudah dicapai melalui jalan masuk dan laluan pejalan kaki bawah tanah yang direka untuk menyediakan sambungan metrobus, metro dan pejalan kaki. Selain itu, kampus memaksimumkan produktiviti anda dengan menjadikan persekitaran pembelajaran anda lebih menyeronokkan dengan kemudahan di tempat seperti titik pengisian kenderaan elektrik di tempat letak kereta, perkhidmatan concierge, kafe, restoran dan taman yang bersemangat untuk aktiviti sosial.

Mengenai Kepimpinan

Kami percaya kepimpinan adalah seni dan sains yang menggabungkan penggunaan bukan sahaja pendekatan yang rasional, tetapi juga hubungan emosi.

Pengalaman pembelajaran

Proses pengajaran dan teknologi yang berkaitan telah berubah secara drastik sepanjang sepuluh tahun yang lalu. Ia tidak lagi mencukupi untuk mengumpulkan para eksekutif dari semasa ke semasa, mereka mesti dilatih untuk meraih prestasi memenangi secara real-time dan di tempat kerja.

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA » Lihat DBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

MBA Eksekutif

Campus Sambilan 18  June 2019 Turki Istanbul

Terdapat tiga komponen kritikal yang sangat berat terhadap keputusan pengurus berpengalaman untuk mendaftar dalam program EMBA. Ini adalah (A) KESAN KARIR setelah tamat pengajian; (B) PENGALAMAN semasa program dan (C) BUDAYA sekolah perniagaan. [+]

MBA Eksekutif

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Fakta UtamaTarikh: Jun 2019Bahasa: Bahasa InggerisLokasi: Istanbul Based; Berlin, Paris, Grenoble Semi-terletakTempoh: 18 bulan, sambilan / 4 hari sebulan Khamis petang, JumaatKredit: Master (kredit 120 ECTS)Harga: 25 000 EuroGambaran Keseluruhan Program

Di mana Pengurusan, Inovasi, dan Keusahawanan bertemu!

Program Pemilik Akademik: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Perancis)Akreditasi: Triple- Terakreditasi, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management adalah salah satu daripada beberapa sekolah perniagaan (1% dari sekolah di seluruh dunia) untuk memiliki tiga akreditasi yang membezakan sekolah perniagaan antarabangsa terkemuka.Kedudukan Sekolah: GEM menduduki tempat ke-21 di Financial Times Sekolah Perniagaan Eropah (2017)Kedudukan Program: Program Part Time MBA menduduki tempat ke-64 di seluruh dunia program ini juga menduduki tempat ke-28 di Eropah dan ke-5 di Perancis (2017)Siapa?... [-]

Video

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Contact

Alamat Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Turki