41 North Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TENTANG SEKOLAH PERNIAGAAN KAMI

41 North Business School ditubuhkan pada 14 November, 2017 sebagai sebuah perbadanan di bawah nama undang-undang 41 North Business School Eğitim AŞ yang berdaftar di Istanbul, Turki.

Serta struktur pendaftaran terbuka untuk program pendidikan eksekutif yang disesuaikan, sekolah perniagaan antarabangsa menawarkan DBA, MBA Eksekutif dan Sarjana dalam Pengurusan. Fokus utama Utara terdiri daripada dua topik asas: kepimpinan dan teknologi. Di samping itu, sekolah perniagaan menyediakan platform interdisipliner untuk membincangkan antara masyarakat, perniagaan dan akademik.

"Takrif kejayaan dalam dunia perniagaan hari ini tidak lagi sama"

Model perniagaan konvensional, struktur organisasi menegak dan gaya kepimpinan tradisional semuanya dirobohkan oleh perubahan mengganggu teknologi dan norma sosial. Keperluan untuk melabur dalam diri anda adalah satu-satunya perkara yang kekal tidak berubah. Berpusat di Istanbul, di tengah perdagangan di dua benua, 41 North Business School mengilhami dan membantu para eksekutif untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk mengubah diri mereka menjadi moden

Ketua. 41 North Business School , bekerja bersempena dengan sekolah terkemuka di dunia dalam teknologi dan inovasi, dan lain-lain. Cari kami di mana Timur memenuhi Barat, sepanjang Lintang Utara ke-41.

TENTANG LOKASI KAMI

DISTRIKTOR PERNIAGAAN ISTANBUL

Sebuah sekolah perniagaan dan institusi latihan kepemimpinan di tengah-tengah Daerah Perniagaan di Istanbul. Bangunan FERKO adalah pemasangan reka bentuk yang indah.

41 North Business School terletak di 1. Levent di Bahagian Eropah Bosphorus dan dikelilingi oleh ibu pejabat syarikat global, pusat membeli-belah moden, restoran, galeri, dewan konsert dan pusat persembahan.

TENTANG KEPIMPINAN

Kami percaya kepimpinan adalah seni dan sains yang menggabungkan penggunaan bukan sahaja pendekatan yang rasional, tetapi juga hubungan emosi.

Matlamat kami adalah untuk meningkatkan kebolehan kesedaran diri para pemimpin yang kami berlatih supaya mereka dapat membangun bukan sahaja hubungan luar dengan pelanggan, pembekal, kerajaan dan pelabur, tetapi juga hubungan empat segi dalam organisasi mereka sendiri. Kami memberi kuasa kepada kemampuan pengurusan perubahan mereka. Ini sama pentingnya dengan menguruskan persaingan; Oleh itu, kekurangannya boleh mengancam kelangsungan hidup syarikat. Pemimpin mesti secara proaktif dan konsisten membawa tenaga baru kepada pasukan mereka, memasang kepercayaan dan merangkul perubahan. Carian kami adalah untuk pemimpin yang mempunyai minda terbuka terhadap pembelajaran.

TURKEY LEADERS'AGENDA

Pengalaman pembelajaran

Proses pengajaran dan teknologi yang berkaitan telah berubah secara drastik sepanjang sepuluh tahun yang lalu. Ia tidak lagi mencukupi untuk mengumpulkan para eksekutif dari semasa ke semasa, mereka mesti dilatih untuk meraih prestasi memenangi secara real-time dan di tempat kerja.

Industri Pembelajaran memberikan kita banyak model dan teknik pembelajaran yang menarik dan baru. 41 North akan membawa yang terbaru kepada pelanggan mereka.

Program Kustom

Tiada dua organisasi yang sama.

Adakah anda bersedia untuk digitalisasi? Apakah yang dimaksudkan dengan Kepintaran Buatan (AI) dan Robotik untuk perniagaan anda? Adakah anda merasa memerlukan bantuan luar dan bantuan pakar? Jika ya, 41 Utara adalah rakan kongsi yang tepat.

Tidak ada dua organisasi yang sama, tidak juga program latihan dan pembangunan mereka. 41 Utara tidak mempromosikan atau menjual program pembangunan pengurusan pra-pakej. Kami bekerjasama rapat dengan setiap organisasi untuk membangunkan penyelesaian pembelajaran yang memenuhi keperluan khusus mereka.

41 North akan bekerjasama dengan beberapa institusi latihan antarabangsa supaya kami dapat membawa persekitaran pengajaran / pembelajaran terkini dan canggih kepada organisasi pelanggan kami. Khususnya, kami akan memberi tumpuan kepada gaya kepimpinan kreatif; digitalisasi perniagaan dan versi pembangunan pengurusan kerja yang dicampur.

41 Kampus Utara

Kelas-kelas kami mengambil tempat di Ferko Signature Business Centre, yang terletak di pusat perniagaan dan daerah sosial Istanbul di Levent Buyukdere Avenue dan dilengkapi dengan infrastruktur teknologi tinggi.

Kelas-kelas kami mengambil tempat di Ferko Signature Business Centre, yang terletak di pusat perniagaan dan daerah sosial Istanbul di Levent Buyukdere Avenue dan dilengkapi dengan infrastruktur teknologi tinggi.

Kampus kami mudah dicapai melalui jalan masuk dan laluan pejalan kaki bawah tanah yang direka untuk menyediakan sambungan metrobus, metro dan pejalan kaki. Selain itu, kampus memaksimumkan produktiviti anda dengan menjadikan persekitaran pembelajaran anda lebih menyeronokkan dengan kemudahan di tempat seperti titik pengisian kenderaan elektrik di tempat letak kereta, perkhidmatan concierge, kafe, restoran dan taman yang bersemangat untuk aktiviti sosial.

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA » Lihat DBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

MBA Eksekutif

Campus Sambilan 18  June 2019 Turki Istanbul

Terdapat tiga komponen kritikal yang sangat berat terhadap keputusan pengurus berpengalaman untuk mendaftar dalam program EMBA. Ini adalah (A) KESAN KARIR setelah tamat pengajian; (B) PENGALAMAN semasa program dan (C) BUDAYA sekolah perniagaan. [+]

MBA Eksekutif

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Fakta UtamaTarikh: Jun 2019Bahasa InggerisLokasi: Istanbul Based; Berlin, Paris, Grenoble Semi-terletakTempoh: 18 bulan, sambilan / 4 hari sebulan Khamis petang, JumaatKredit: Master (kredit 120 ECTS)Harga: 25 000 EuroGambaran Keseluruhan Program

Di mana Pengurusan, Inovasi, dan Keusahawanan bertemu!

Program Pemilik Akademik: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Perancis)Akreditasi: Triple- Terakreditasi, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management adalah salah satu daripada beberapa sekolah perniagaan (1% dari sekolah di seluruh dunia) untuk memiliki tiga akreditasi yang membezakan sekolah perniagaan antarabangsa terkemuka.Kedudukan Sekolah: GEM menduduki tempat ke-21 di Financial Times Sekolah Perniagaan Eropah (2017)Kedudukan Program: Program Part Time MBA menduduki tempat ke-64 di seluruh dunia program ini juga menduduki tempat ke-28 di Eropah dan ke-5 di Perancis (2017)FAKULTI... [-]

Video

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Contact

Alamat Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Turki