German Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cari Program Anda

Jerman Business School adalah yang pertama unik Business School di Tunisia memohon Piawaian Jerman untuk pendidikan eksekutif bersama-sama dengan rakan kongsi Universiti Pengurusan Gunaan di Mannheim (Business School of HdWM). The GBS memastikan dengan pasukan antarabangsa profesional, latihan pengurusan vokasional strategik mampan bagi pengurus masa depan dalam EMEA.

misi GBS adalah untuk membangunkan, untuk menggalakkan dan mengukuhkan keperluan pendidikan sebagai balasan bagi latar belakang budaya untuk membuat mereka dapat beroperasi dalam perniagaan antarabangsa, dimana bahasa Inggeris adalah satu kemestian dalam berkomunikasi. Oleh itu GBS bertujuan untuk mencabar potensi pemimpin menambah nilai yang besar kepada kerjaya lagi mereka dalam bahasa Inggeris, dalam perniagaan dan dalam Penyelidikan.

Tentang kita

Dengan pasukan antarabangsa profesional, Jerman Business School memastikan yang, latihan pengurusan vokasional mampan strategik bagi pengurus masa depan. Misi kami adalah untuk membangunkan, menggalakkan dan mengukuhkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk beroperasi dalam persekitaran perniagaan antarabangsa. Di Business School German, anda boleh mendapatkan Eksekutif MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) ijazah, menerima Perniagaan atau Sijil teknikal dengan program-program latihan khusus kami, dan meningkatkan bahasa Jerman dan bahasa Inggeris anda.

GBS Objektif adalah:

  • untuk mengejar kecemerlangan dalam penyelidikan, pembangunan kerjaya dan rangkaian
  • untuk membangunkan pemimpin dalam pelbagai sektor perniagaan nasional dan antarabangsa dan perkhidmatan awam

GBS bermaksud kualiti pendidikan yang disediakan dan sentiasa bersemangat untuk memperbaiki.

Lokasi

Tunis

German Business School

Alamat
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunisia
Telefon
(+216) 31 10 11 11