Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Kolej Universiti Shih Chien Pengurusan"Kolej Pengurusan Perniagaan". USC semakin diiktiraf sebagai salah sebuah sekolah perintis dalam Taiwan dengan Program English Diajar (ETP). Kami menawarkan Perniagaan Antarabangsa di Sarjana dan ijazah Sarjana pada standard antarabangsa yang sangat baik untuk pembangunan dan pengajaran yang sangat relevan dengan keperluan kerjaya masa depan anda. Jika anda sedang mencari untuk pengalaman pendidikan yang mencabar dan memuaskan, ini adalah tempat untuk anda.

USC Kolej Pengurusan menyediakan English Diajar Program (ETP) Dalam Perniagaan antarabangsa iaitu dalam bidang akademik yang ketat dan praktikal berkaitan. sekolah hubungan rapat kami dengan perniagaan nasional dan antarabangsa yang pelbagai saiz dan semua sektor.

Pada Kolej Pengurusan, Pelajar USC digalakkan dan dilatih untuk menjadi keusahawanan dan inovatif, menyediakan peluang untuk melibatkan diri dengan masalah perniagaan dunia sebenar dalam kedua-dua program kami dan dalam penempatan Latihan Profesional kami. University Shih Chien terletak di Taipei di mana ekonomi serantau yang paling dinamik, kita banyak menggunakan penceramah jemputan dari perniagaan dan industri. Dengan memilih USC Kolej Pengurusan anda boleh yakin bahawa anda akan menamatkan pengajian dengan kelayakan yang diperlukan untuk membuka pintu kepada kerjaya yang menarik dan bermanfaat.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Shih Chien University

USC Kolej Perniagaan telah menawarkan Program berjaya English Diajar (ETP) dalam Perniagaan Antarabangsa sejak 2009. Sebagai sekolah yang inovatif kami bangga bersemuka p ... [+]

USC Kolej Perniagaan telah menawarkan Program berjaya English Diajar (ETP) dalam Perniagaan Antarabangsa sejak 2009. Sebagai sekolah yang inovatif kami bangga bersemuka pengajaran dengan teknologi dalam talian memastikan pelajar-pelajar kita kekal di barisan hadapan dalam pendidikan perniagaan perintis. kuliah kami berasaskan pengetahuan dan sesi kemahiran bukan sahaja akan mengajar anda pengetahuan perniagaan yang berkaitan, tetapi akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang lebih luas yang diperlukan untuk kajian akademik dan kerjaya masa depan.

Tahun 1: Persidangan Akademik Antarabangsa

Modul wajib:

Pengurusan Pemasaran Antarabangsa perniagaan Antarabangsa Statistik Gunaan Pengurusan kewangan antarabangsa Kaedah Penyelidikan Perniagaan Ekonomi Pengurusan ... [-]
Taiwan Taipei
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu