Baca keterangan rasmi

Sejak 1911, HEC Lausanne telah melatih para eksekutif dan pemimpin perniagaan masa depan untuk menjadi pemain aktif dalam dunia perniagaan dan ekonomi. HEC Lausanne juga menyediakan pelajar yang ingin mengikuti kerjaya akademik.

Diiktiraf sebagai salah satu sekolah pengurusan dan ekonomi teratas , HEC Lausanne membezakan dirinya melalui pendidikan kelas atasnya dan penyelidikan cemerlang. Di tengah-tengah misinya, sinergi antara pengajaran dan penyelidikan telah memastikan kejayaan Sekolah selama lebih dari 100 tahun. HEC Lausanne menggunakan penyelidikan untuk melatih eksekutif dan usahawan yang kompeten dan bertanggungjawab, dan juga menasihati organisasi, perniagaan dan pembuat dasar.

Tempat Sekolah dan programnya menduduki peringkat antarabangsa dan penerbitan jurnal saintifik membuktikan kualiti latihan dan penyelidikannya, seperti akreditasi yang telah dianugerahkan oleh organisasi EQUIS dan AMBA yang berprestij.

Menikmati reputasi antarabangsa yang kukuh , HEC Lausanne dinamik berhasrat meneruskan pembangunannya sebagai institusi awam terkemuka dalam pengurusan bersepadu dan latihan ekonomi di peringkat Eropah dan global.

HEC Lausanne secara ringkas

. Kecemerlangan dalam pengajaran yang memberikan asas yang kukuh untuk kerjaya masa depan. Penyelidikan tahap tinggi dengan 350 penyelidik
. Pengaruh antarabangsa yang kuat: lebih daripada 130 perkongsian akademik antarabangsa dan 400 pelajar pertukaran setiap tahun
. Tegas berlabuh di dunia perniagaan melalui rangkaian alumni 13'000 dan hubungan rapat dengan syarikat, organisasi, dan pihak berkuasa awam di Switzerland dan luar negeri.
. Lebih daripada lima belas persatuan pelajar, semuanya sangat aktif di kampus
. Pusat Kerjaya yang berfungsi sebagai pusat hubungan antara pelajar dan syarikat
. Platform pendidikan yang berterusan dengan MBA Eksekutif dan Pendidikan Eksekutif

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA membantu profesional pertengahan umur mengubah kerjaya mereka, merebut peluang-peluang baru dan merenung personaliti, prestasi dan perspektif m ... [+]

Adakah masa untuk anda untuk berubah?

kehidupan moden jarang memberikan kami masa untuk bernafas, untuk langkah ke belakang dan benar-benar mengambil kira apa yang kita mahu capai. Membuat keputusan untuk belajar untuk MBA memberikan masa dan ruang untuk perubahan.

HEC Lausanne Executive MBA membantu profesional pertengahan umur mengubah kerjaya mereka, Merebut peluang-peluang baru dan merenung personaliti, prestasi dan perspektif mereka. Walau bagaimanapun, kami jauh lebih daripada meningkatkan prospek pekerjaan anda. kami program 16 bulan membantu individu mengubah asasnya. Peserta inspirasi untuk menjadi agen perubahan dalam syarikat-syarikat, masyarakat, industri mereka ... dan kadang-kadang, dunia. diiktiraf oleh EQUIS DAN amba, Program ini telah disenaraikan secara konsisten antara yang terbaik 100 MBA eksekutif di seluruh dunia dengan The Financial Times. Di samping itu kepada yang berkualiti pengajaran dan kekayaan masyarakat HEC Lausanne, kami diiktiraf bagi pendekatan perintis kami kepada Pembangunan peribadi dan profesional. Kami telah direka kurikulum untuk menambah dimensi ini berkuasa untuk teras modul konsep perniagaan dan dengan itu mengiringi peserta di dalam transformasi mereka. ... [-]

Switzerland Lausanne
Og 2020
English
Sambilan
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Why choose HEC Lausanne for your Executive MBA?

Our Vision. Your Experience.