SBS Swiss Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SBS Swiss Business School adalah sebuah institusi pengurusan perintis dikhaskan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya ekonomi global dalam Pengurusan Antarabangsa, Kewangan, Pemasaran dan bidang-bidang lain. Kami adalah pemain niche kualiti yang dipacu.


Kami mengajar keadaan teori seni, melibatkan pelajar dalam pengalaman antarabangsa, dan menghubungkan mereka kepada amalan terbaik dalam perniagaan. Peserta dalam program-program kami belajar lebih daripada teori pengurusan dan amalan; mereka memperoleh cara berfikir yang baru yang mendalam boleh mengubah kehidupan mereka dan kejayaan organisasi mereka.

Membuat sebahagian besar investmentWe anda adalah Sekolah unik kerana beberapa sebab:

- Mudah, pembelajaran Mampu

- International kepada teras

- Sesuatu institusi yang diiktiraf sepenuhnya yang boleh anda percayai

- Sambungan Korporat

- Terletak di Zurich

- Forum MBA Antarabangsa dan Ketua Pegawai Eksekutif Magazine (September 2010) mengelaskan program SBS MBA di kalangan Tahap utama Eropah

Antarabangsa kepada teras


Kami benar-benar memberi tumpuan kepada dunia. Dari kursus pengenalan unik di peringkat Sarjana Muda untuk kursus lanjutan dalam program Doktor Pentadbiran Perniagaan, pengalaman SBS adalah teliti antarabangsa. Lebih separuh daripada pelajar-pelajar kita datang dari Eropah, Asia dan Amerika Latin. Kami menawarkan peserta kami satu pengalaman yang menyediakan mereka untuk beroperasi dengan mudah merentasi sempadan dan budaya - di persekitaran yang hadiah kepelbagaian dan keupayaan untuk membawa perspektif di seluruh dunia untuk kajian perniagaan.

Sesuatu institusi yang diiktiraf sepenuhnya yang boleh anda percayai


SBS Swiss Business School yang diiktiraf sepenuhnya oleh Dewan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Collegiate (IACBE), sebuah badan akreditasi seluruh Amerika Syarikat. Akreditasi kebangsaan adalah bentuk tertinggi akreditasi institusi yang boleh menerima. The IACBE memuji SBS sebagai inovator dalam pendidikan perniagaan.

Sambungan Korporat

SBS juga disahkan oleh Eduqua, pensijilan Swiss Jaminan Kualiti Pendidikan Tinggi. Ia mengambil kira beberapa kriteria untuk memastikan kualiti institusi dan dikaji semula pada setiap tiga tahun.

SBS rapat berhubung dengan dunia perniagaan melalui pengajaran, fakulti, peristiwa, dan rangkaian penempatannya. Pemimpin perniagaan sering melawat Sekolah untuk berbincang dengan pelajar atau mengajar kursus, dan menyediakan pelajar dengan peluang langsung untuk belajar tentang amalan perniagaan state-of-the-art. Syarikat-syarikat yang berminat untuk menjalin hubungan baru dijemput untuk menghubungi Pejabat Penempatan kami.

Kelas sering menggunakan masalah perniagaan semasa sebagai perkara mereka. Pelajar berunding dengan pakar dan peserta dalam mereka membuat keputusan, dan membentangkan kesimpulan terakhir kepada pengurus kanan syarikat. Melalui kajian yang "hidup" kes itu, mereka mengesan isu-isu kerana mereka membangunkan dari masa ke masa, dan mendapat manfaat daripada belajar bagaimana untuk menggunakan pengetahuan kepada perkembangan terkini dalam ekonomi global.

Akhirnya sambungan kuat untuk perniagaan melalui rangkaian kami kenalan majikan. SBS mempunyai rekod dicemburui meletakkan graduannya dengan syarikat-syarikat terkemuka dan institusi di seluruh dunia. Beberapa majikan melawat Sekolah setiap tahun untuk mengenal pasti graduan sesuai untuk mengisi jawatan di syarikat mereka. Pejabat Penempatan kami mengekalkan dialog dengan majikan yang berpotensi dan bersedia untuk mengalu-alukan mereka ke kampus.

Terletak di Zurich

Zurich telah secara konsisten kedudukan sebagai bandar nombor satu di dunia untuk kualiti hidup, menjadikan ia tempat yang sesuai untuk mengkaji pengurusan antarabangsa.

Banyak syarikat multinasional yang terletak di rantau ini, kerana lokasi pusat Zurich di tengah-tengah Eropah. Ia hanya satu jam melalui udara dari London, Paris, Brussels atau Berlin. Zurich adalah modal kewangan dan ekonomi Switzerland.

Kualiti dan pelbagai kehidupan budaya di Zurich, dengan teater yang banyak, muzium dan persidangan antarabangsa, menjadikannya tempat yang tepat untuk mendapatkan pendidikan global.

Sebaik-baiknya terletak di tepi Tasik Zurich, bandar ini menawarkan aktiviti sukan luar yang sangat baik.

Akhir sekali, sifat kosmopolitan di bandar ini, dengan hampir 100 bangsa dari seluruh dunia, membuat semua orang berasa seperti di rumah.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA Sambilan » Lihat EMBA » Lihat MBA » Lihat BBAs » Lihat DBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

MBA Eksekutif (EMBA)

Campus Sambilan 12  February 2019 Switzerland Zurich

SBS adalah antara Sekolah Perniagaan pertama di Eropah untuk menyesuaikan program MBA Eksekutif ke arah tuntutan baru organisasi dan syarikat terkemuka dalam ekonomi pengetahuan. [+]

Mengapa SBS Swiss Business School

SBS adalah antara Sekolah Perniagaan pertama di Eropah untuk menyesuaikan program MBA Eksekutif ke arah tuntutan baru organisasi dan syarikat terkemuka dalam ekonomi pengetahuan. Kami memerlukan orang yang boleh memimpin kumpulan interdisipliner dan pelbagai budaya. Individu yang boleh menggabungkan pengetahuan merentasi disiplin dan yang memahami peranan organisasi dalam masyarakat. Untuk memenuhi permintaan ini, kami telah mengolah semula program MBA Eksekutif kami, dengan pengurusan antarabangsa utama untuk memberi peserta satu set alat untuk mengenal pasti dan kreatif menyelesaikan masalah, menambahkan nilai dan menyumbang dengan cara yang tidak rutin. Kami mengalu-alukan anda untuk MBA Modular Eksekutif!... [-]


MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Campus or Online Sepenuh masa 50  February 2019 Switzerland Zurich

MBA dicari oleh individu yang bercita-cita tinggi dan dalam banyak organisasi, ia dihargai oleh kenaikan gaji dan kenaikan pangkat. Salah satu sebab yang paling umum pelajar menyebutkan untuk mengejar MBA adalah perubahan kerjaya. [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)Selamat datang ke SBS MBA

Perniagaan telah berubah - secara radikal! Kami wujud dalam persekitaran perniagaan sempadan tanpa batasan, inovasi teknologi yang terancam, pelanggan pintar dan sosial yang kolaboratif, meningkatkan kebimbangan keselamatan, peraturan kerajaan yang semakin kompleks, dan ketidakpastian ekonomi. Di samping itu, sebagai pemimpin semasa atau masa hadapan di dunia yang kompleks, anda ingin melibatkan pekerja anda, mengejutkan pelanggan anda secara positif, memulihkan dan mengekalkan persekitaran, dan memimpin dengan integriti. Ia tidak akan mengambil masa dua generasi; kita boleh dan akan mencipta semula dunia dalam generasi ini!

... [-]

MBA Sambilan

Flex MBA (XMBA)

Campus Sambilan 15  February 2019 Switzerland Zurich

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan SBS Flex MBA telah dibangunkan untuk menyediakan pelajar dengan kepakaran ini. Kursus diadakan sekali sebulan di kampus. [+]

Flex MBA

Di pasaran dinamik hari ini, pengurus yang berjaya mestilah inovatif dan keusahawanan, menggabungkan pengetahuan umum mengenai fungsi perniagaan dengan kemahiran khusus dalam bidang tanggungjawab mereka. The SBS Flex MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) telah dibangunkan untuk menyediakan pelajar dengan kepakaran ini.

Kursus diadakan sekali sebulan di kampus. Ia sentiasa pada hari Jumaat, Sabtu, dan Ahad dari 09:00 - 18:00. Ini memberi para peserta untuk bertemu dengan pensyarah dan pelajar sebaya. Peperiksaan dijalankan pada petang Khamis, sebelum kelas seterusnya. Ini membolehkan peserta untuk datang ke Zurich untuk tempoh masa yang terhad.

Tempoh Pengajian

... [-]

Contact
Alamat lokasi
SBS Swiss Business School
Balz-Zimmermannstrasse 34

Zurich, CH - 8302 CH