Institute of Business & Management Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke IBMS ...

IBMS menyediakan anda dengan alat-alat dan pengetahuan dan pengalaman yang anda akan perlu untuk menentukan kejayaan pada istilah anda sendiri dan kemudian mencapainya. Kami komited untuk menyediakan anda dengan pendidikan belum fokus yang bulat dan seimbang yang akan membuat anda sangat menarik kepada bakal majikan masa depan anda. Anda akan mempunyai peluang yang mencukupi untuk meningkatkan pengetahuan anda melalui program-program akademik dan aktiviti kurikulum disokong oleh state-of-the-art sumber.

Mengenai IBMS

IBMS, anda akan mempunyai peluang yang mencukupi untuk meningkatkan pengetahuan anda melalui program-program akademik dan aktiviti kurikulum disokong oleh state-of-the-art sumber.

Menggabungkan ciri-ciri ini dengan pengalaman, fakulti dan kakitangan yang prihatin kepada keperluan individu anda, dan di bandar antarabangsa Geneva anda mempunyai resipi untuk kejayaan. IBMS menyediakan anda dengan alat-alat dan pengetahuan dan pengalaman yang anda akan perlu untuk menentukan kejayaan pada istilah anda sendiri dan kemudian mencapainya. Kami komited untuk menyediakan anda dengan pendidikan belum fokus yang bulat dan seimbang yang akan membuat anda sangat menarik kepada bakal majikan masa depan anda.

The IBMS, MBA adalah berasaskan falsafah yang mendapati berasal dari Amerika Syarikat sistem pendidikan. Memberi tumpuan kepada membangunkan potensi sebenar seseorang individu MBA menawarkan nilai yang diterajui kurikulum memberi tumpuan kepada kepimpinan, inovasi dan amalan terbaik.

The IBMS, MBA boleh dikaji dalam beberapa cara yang berbeza:

A 12 bulan sepenuh masa MBA program A 18 bulan sambilan EMBA mengajar pada waktu malam dan Kelas Hujung Minggu sehingga 24 bulan kelas Flexi Modular MBA Weekend

Masa depan mana-mana perniagaan bergantung kepada kejayaan pembangunan rakyatnya. Sebab itulah kerja-kerja pendidikan eksekutif kami adalah sangat penting. Sekolah Perniagaan kami menyediakan persekitaran yang menyokong dan kemudahan yang sangat baik untuk menyampaikan pendidikan eksekutif. Bekerja rapat dengan perniagaan, kita melihat untuk membangunkan generasi akan datang pengurus dan pemimpin perniagaan. Orang yang bukan sahaja akan membangunkan kerjaya yang kuat, berjaya tetapi yang juga akan membuat perubahan dengan pelaksanaan organisasi yang mereka bekerja. Lebih khusus yang kami tawarkan:

BBA selama 4 tahun program TTH untuk program satu tahun TTH untuk program 6 bulan Program Perakaunan Profesional

Mana-mana salah satu daripada bidang kepakaran akan menawarkan luas dan mendalam kepada kedua-dua kerjaya individu dan perniagaan yang mereka mempengaruhi. Meletakkan bersama-sama, bagaimanapun, mereka mewakili satu agenda yang kuat untuk perubahan perniagaan. Setiap program telah direka untuk bercita-cita tinggi, pelajar cemerlang yang berbakat. Matlamat kami adalah untuk menyediakan individu yang mempunyai kemahiran kepimpinan yang tinggi dalam bidang masing-masing.

Matlamat & Objektif

Program IBMS direka untuk memupuk kepimpinan dan keberkesanan perlu untuk menangani cabaran-cabaran pengurusan kanan di peringkat antarabangsa. Ia adalah berdasarkan kepada kurikulum ala Amerika adalah siri yang sangat interaktif dan intensif. Profesor di IBMS lasak dipilih di kalangan perunding yang terbaik dan profesional dalam bidang masing-masing dengan pelbagai jawatan memegang di sekolah perniagaan terkemuka di Eropah.

Setahun sekolah baru membawa cabaran dan peluang baru. Kami sedar setiap pelajar mempunyai impian dan sendiri, kadang-kadang, tidak semestinya sebahagian daripada orang ramai yang besar ini, dunia bersambung, tetapi IBMS berada di sini untuk membantu anda dengan penemuan yang unik nasib yang sangat peribadi dan sayang kepada setiap daripada kita.

Kerja kami di sini bersama-sama akan menjadi asas kepada kehidupan yang penuh dengan perkhidmatan dan kepimpinan global. Kita menanam benih yang akan mewujudkan impian, matlamat, dan keghairahan untuk anda dan keluarga anda. Pasukan kami komited untuk membantu budaya, berkembang, makanan dan mengawasi impian dihargai yang akan mula berbunga sepanjang penginapan anda IBMS. Bahawa anak kecil mimpi yang ada di setiap daripada kita adalah sama seperti IBMS adalah untuk kita lebih daripada 20 tahun yang lalu. Ini impian untuk kita menjadi nyata ... dan kami sangat bangga untuk mengatakan, hari ini, selamat datang ke dunia ini yang telah menjadi IBMS, salah satu institusi kualiti benar-benar bebas, di peringkat global yang memberi tumpuan dan Swiss.

Mengapa IBMS?

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), boleh menyediakan anda dengan kemahiran pengurusan dan kemahiran perniagaan yang membuka peluang-peluang kerjaya baru kepada anda. Jika anda bekerja dalam perniagaan dan sedang mencari untuk naik tangga atau berpindah dari kawasan semasa kepakaran anda kepada yang baru, program MBA boleh membantu anda mencapai matlamat anda. Satu program MBA juga akan melancarkan anda ke dalam julat gaji yang lebih tinggi bahawa pengurus peringkat atasan dan eksekutif menikmati. Tambahan pula, dalam kedudukan peringkat tinggi ijazah MBA akan membolehkan anda untuk memegang, kerja anda akan sering menjadi lebih menarik dan bermanfaat.

MBA dengan Pengkhususan!

Sekarang, lebih dan lebih banyak program MBA menyediakan latihan yang melampaui pengurusan perniagaan am untuk menyediakan kepakaran bidang subjek. Jadi, sebagai contoh, jika kepentingan kerjaya anda dalam bidang e-dagang, anda boleh mencari program MBA kami dengan tumpuan di kawasan itu. Di samping itu, banyak program MBA akan membolehkan anda untuk mendapat ijazah pengkhususan, jadi anda boleh menggabungkan latihan pentadbiran perniagaan dengan latihan dalam bidang lain, seperti Sumber Manusia, Perakaunan dan Kewangan dan lain-lain

MBA Kepekatan dan pengkhususan dalam jurusan berikut:

Perakaunan dan kewangan Keusahawanan dan Pengurusan Operasi Pengurusan Am sumber Manusia Pemasaran dan Pemasaran Jenama Pengurusan Pengurusan projek Pelancongan dan Pengurusan Pelancongan

This school offers programs in:
 • English

Kemasukan & Syarat-syarat

Admission Process

 • Complete application form (duly filled, signed and Attested)
 • Copy of degree (diploma and grades)
 • Application fee of Sfr 150
 • Bank Certificate (Certifying the Solvency)
 • 3 Passport size Photos
 • Copy of Passport or ID card
 • English Language Certificate, IELTS / TOEFL

Payable on registration:

CHF 150- Application fee (Non–refundable)

Courses Fees:

 • Undergraduate: (BBA 4 years programs) 9500 Swiss Francs per annum
 • Graduate: MBA-EMBA 15000 Swiss Francs per annum
 • TTH Diploma (one year program) 8000 Swiss Francs per annum
 • TTH Diploma (6 months program) 5000 Swiss Francs for 6 months

Administration Charges (IBMS): CHF 350 will be Administration charges (Non–refundable) from outside Switzerland

This fees amount does not include lodging, food, books, medical insurance, and materials.

Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Mba dalam pentadbiran perniagaan atau perniagaan antarabangsa

Campus Sepenuh masa 18  February 2019 Switzerland Geneva

IBMS`s MBA dalam ijazah Perniagaan Antarabangsa menyediakan rangka kerja untuk profesional untuk memahami persekitaran perniagaan global ini menarik dan kompleks dan pengetahuan khusus bagi mereka untuk berfungsi dengan berkesan di kawasan yang mereka minat. MBA dalam ijazah Perniagaan Antarabangsa direka khusus untuk pelajar MBA yang berminat dalam kerjaya antarabangsa dan bagaimana untuk berfungsi dengan berkesan sebagai pengurus dalam persekitaran global dalam operasi antarabangsa yang besar. Pelajar akan mempelajari tentang isu-isu perniagaan, perdagangan, kebudayaan, dan pengurusan yang berbeza di seluruh negara dan wilayah di dunia. [+]

MBA Pentadbiran Perniagaan atau Perniagaan Antarabangsa:

Globalisasi perniagaan adalah satu realiti yang dialami oleh setiap negara di dunia, terutamanya Amerika Syarikat, dan Eropah di mana bahan-bahan mentah syarikat sumber, pembuatan dan menjual seluruh dunia. Perkara yang sama adalah benar bagi sektor perkhidmatan di mana semua institusi kewangan dan perkhidmatan utama beroperasi di bandar-bandar utama di dunia.

Profesional Pentadbiran Perniagaan dalam era yang baru dan menarik mempunyai peluang besar untuk kerjaya di seluruh dunia yang mencabar dan memberi ganjaran pada masa yang sama. IBMS`s MBA dalam ijazah Perniagaan Antarabangsa menyediakan rangka kerja untuk profesional untuk memahami persekitaran perniagaan global ini menarik dan kompleks dan pengetahuan khusus bagi mereka untuk berfungsi dengan berkesan di kawasan yang mereka minat.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Media sosial