DOBA Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah sekolah perniagaan Eropah yang terakreditasi sepenuhnya yang didedikasikan kepada individu yang berminat untuk meningkatkan pengetahuan dan daya saing mereka melalui pembelajaran dalam talian dan tatap muka. Program pengajian berkualiti tinggi kami, tersedia dalam empat bahasa berbeza, mengikut piawaian dan keperluan persekitaran perniagaan Eropah dan global semasa.

Pembangunan kompetensi abad ke-21 melalui program dan pendekatan inovatif yang memegang akreditasi antarabangsa UNIQUe untuk kegunaan ICT dalam pendidikan tinggi

Kelebihan utama DOBA Business School

  • model pembelajaran dalam talian yang maju dan mantap, diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh Yayasan Eropah untuk Kualiti dalam E-Learning
  • program kontemporari yang bertujuan untuk memperoleh pengetahuan topikal dan praktikal,
  • pendidikan tinggi moden yang disokong oleh IT, yang disediakan oleh para guru dengan pengalaman profesional yang luas,
  • pendekatan berpusatkan pelajar,
  • penyelidikan saintifik, kerjasama antarabangsa dan aktiviti pembangunan lain,
  • kehadiran dalam pasaran Eropah Tenggara,
  • strategi globalisasi yang jelas dengan memasuki pasaran asing baru di Afrika dan India,
  • aktiviti pendidikan dan penyelidikan etika dan bertanggungjawab sosial.

DOBA menawarkan program pengajian untuk pelajar separuh masa yang bekerja secara umum, dan mereka boleh mendaftar dalam program tetap dan program jarak jauh / e-pembelajaran. Para pelajar boleh belajar di bahasa Slovenia, Serbia, Croatia atau Bahasa Inggeris.

DOBA Business School adalah sebahagian daripada Kumpulan Perniagaan DOBA yang ditubuhkan pada tahun 1990. Kumpulan Perniagaan DOBA adalah institusi pendidikan swasta terbesar di Slovenia. Sejak awal, DOBA telah membangun dan mempromosikan pembelajaran sepanjang hayat. Lebih 100 program pendidikan dan latihan rasmi dan tidak formal untuk sasaran dan kumpulan umur yang berbeza menjawab peningkatan keperluan pendidikan di Eropah.

Program kami terus menaikkan taraf pendidikan untuk individu dan memperkuat hakikat bahawa pengetahuan adalah aset yang bernilai. Daripada hanya mempersiapkan anda untuk salah satu profesion konvensional hari ini, kami menyediakan anda untuk beberapa profesion dan pekerjaan esok.97861_doba_pigac_si__MPP5567.jpg


Visi kami

Sekolah yang Berlalu.

Untuk menjadi salah satu sekolah terkemuka dalam pembelajaran dalam talian di Eropah dan sekolah yang diiktiraf di dunia dalam bidang ini - diiktiraf untuk inovasi pedagogi, keterbukaan, tanggungjawab sosial, kepercayaan dalam kecemerlangan mampan dan untuk pelajar yang berdaya usaha dan bertanggungjawab sosial, yang bersedia untuk menyelesaikannya masalah ekonomi semasa dan menangani isu sosial.

Misi kita

Mengubah Cabaran menjadi Peluang dengan Program dan Pendekatan baru.

DOBA Business School adalah sekolah perniagaan swasta dan institusi pendidikan tinggi yang ditubuhkan untuk pembelajaran dalam talian di rantau ini dan pusat pengetahuan. DOBA Business School melaksanakan program sarjana dan pascasiswazah dan penyelidikan dari bidang pengajian sosial yang digunakan. Usaha kami diarahkan untuk mengurangkan jurang dalam pengetahuan dan memperluaskan peluang untuk kerjaya yang berjaya di Slovenia dan di rantau ini. Tindakan kami bertujuan untuk menyediakan komuniti sosial yang lebih sempit dan lebih luas dengan graduan yang berpendidikan dan terlatih yang berpengalaman yang dipimpin oleh tindakan bertanggungjawab beretika dan sosial.

Nilai kami

Tanggungjawab sosial
Kami membantu membentuk individu yang berfikiran bebas, kritis, berdaya usaha dan kreatif, yang tindakannya menyumbang kepada kemajuan masyarakat.

Menghormati Nilai Etika
Kami terikat kepada prinsip-prinsip etika yang tinggi yang merupakan inti dari program pengajian dan mod pengajian kami. Pendidikan dan tindakan kita sendiri memudahkan penghormatan, penerimaan kepelbagaian, toleransi dan penghormatan terhadap hak asasi manusia dan kebebasan asasi.

Kualiti Pendidikan
Pemantauan berterusan pelaksanaan proses belajar, kelayakan pelaksana, penyediaan kondisi untuk pelaksanaan program, organisasi internal, perbandingan internasional pencapaian belajar, kerjasama aktif dengan masyarakat dan pelaksanaan perbaikan yang terus menerus dengan memasukkan para pelajar.

Aktiviti Penyelidikan dan Pembangunan dan Inovasi
Menjadi ahli komuniti akademik yang sama juga dalam kerja saintifik dan penyelidikan dengan menyediakan penyelesaian yang baru dan inovatif yang menghasilkan kemajuan dalam alam sekitar.

Menyesuaikan dan Menjadi Faktor Perubahan Sosial
Tindakan kami dalam penyelidikan, pendidikan dan kaunseling, penubuhan hubungan, kelakuan etika dan promosi pendidikan sepanjang hayat menyumbang kepada pembangunan mampan tanggungjawab sosial di Slovenia dan seterusnya. Ini dilakukan dengan kerjasama pakar, institusi, organisasi dan syarikat kebangsaan dan antarabangsa.

Menghormati Keperibadian dan Menggalakkan Kerja Sama
Kami menghormati jangkaan dan keperluan individu, namun pada masa yang sama menggalakkan kerjasama.

Kemerdekaan
Kami percaya dalam kebebasan intelektual dan institusi kewangan yang berorientasikan dan berorientasi pasaran secara institusi dan institusi.

Lokasi

Maribor

Alamat
Prešernova ulica 1,
Maribor, Unit pentadbiran Maribor, Slovenia

Belgrade

Alamat
Sava Centar, Milentija Popovića 9,
11000 Belgrade, Bandar Belgrade, Serbia

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: