Baca keterangan rasmi

Mengenai ZOE

Ekonomi global membuktikan kepada kita setiap hari keperluan organisasi bagi 'bakat yang paling banyak' dan 'terkemuka' untuk berjaya dalam pasaran global yang semakin kompleks dan kompetitif. Untuk mencapai hasil yang 'terbaik' bagi organisasi, membangunkan bakat yang tepat adalah seperti keperluan sebagai mengupah dan mengekalkan pekerja.

Siapakah kita?

ZOE Talent Solutions adalah firma latihan dan perundingan global yang telah berkhidmat dalam perniagaan terkemuka di banyak negara. Kami pakar dalam pembangunan kapasiti dan penyelesaian pembangunan bakat untuk individu dan organisasi, melalui sesi kursus dan latihan yang sangat disesuaikan kami, dalam pelbagai bidang.

Apa yang kita lakukan?

ZOE membantu organisasi dalam mengenal pasti matlamat mereka yang paling penting dan panduan pasukan pengurusan dengan bekerjasama rapat dengan setiap ahli, dalam membuat peningkatan yang berterusan terhadap prestasi mereka. Proses ini menjanjikan peningkatan pendapatan dan simpanan yang pasti dan Pulangan Pelaburan Tinggi (ROI) yang lebih tinggi. Sepanjang hampir satu dekad, pasukan kami telah membina kemahiran yang unik di seluruh dunia yang disokong secara global, termasuk dan tidak terhad kepada pembinaan, kemudahan, kaunseling dan strategi.

Bagaimana kita melakukannya?

Profesional yang sangat komited dan berpengalaman di ZOE menyediakan pelanggan mereka dengan kualiti tertinggi dalam latihan dan pembinaan kapasiti pada harga yang kompetitif, dilampirkan dengan kelonggaran yang unik untuk memenuhi keperluan pelanggan mereka.

Tumpuan utama kami adalah 'Lengkapkan Kepuasan Pelanggan'. Ini membentuk asas falsafah kerja, budaya dan segala yang kita lakukan. Kejayaan kami telah membolehkan kami menjalankan projek-projek yang semakin tinggi baru-baru ini. Memenangi kepercayaan pelanggan kami setiap kali adalah apa yang mendorong kita untuk berusaha ke arah kecemerlangan yang tiada tandingannya.

Kami berjaya dengan bekerja rapat dengan setiap organisasi untuk membuka kunci kuasa rakyat mereka dan memastikan bahawa penyelesaian latihan kami memenuhi keperluan pembelajaran dan pembangunan mereka, serta memaksimumkan kejayaan perniagaan mereka.

ZOE mempunyai pengetahuan dan pengalaman yang komprehensif dalam Kakitangan dan Pembangunan Organisasi. Ini, ditambah pula dengan komitmen untuk membekalkan Penyelesaian Pertumbuhan yang inovatif dan terkemuka, telah menyaksikan kami terus berkembang secara konsisten, walaupun menghadapi keadaan pasaran yang buruk.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Alamat
Singapore, Singapura
Alamat
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 4 558 8245
Alamat
Almaty, Almaty Province, Kazakhstan
Alamat
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, مليسيا
Alamat
Mumbai, Maharashtra, India
Alamat
Maldives Online, Maldives
Alamat
Accra, Greater Accra Region, Ghana
Alamat
Cairo, Cairo Governorate, Mesir
Alamat
Cape Town, Western Cape, Afrika Selatan
Alamat
Nairobi, Nairobi County, Kenya
Alamat
Amsterdam, North Holland, Belanda
Alamat
Athens, Central Athens, Yunani
Alamat
Bratislava, Bratislava Region, Slovakia
Alamat
Budapest, Hungary
Alamat
Geneva, Geneva, Switzerland
Alamat
Istanbul, Istanbul, Turki
Alamat
London, England, United Kingdom
Alamat
Lisbon, Lisbon, Portugal
Alamat
Manchester, England, United Kingdom
Alamat
Paris, Île-de-France, Perancis
Alamat
Prague, Prague, Republik Czech
Alamat
Vienna, Vienna, Austria
Alamat
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu
Alamat
Amman, Amman Governorate, Jordan
Alamat
Doha, Doha, Qatar
Alamat
Riyadh, Riyadh Province, Arab Saudi
Alamat
Houston, Texas, Amerika Syarikat
Alamat
Toronto, Ontario, Kanada