Read the Official Description

AACSB Accredited

Rutgers Sekolah Perniagaan Asia Pacific ialah anak syarikat Rutgers, Universiti Negeri New Jersey (Amerika Syarikat). Rutgers menawarkan Sarjana Eksekutif yang sangat kedudukan Pentadbiran Perniagaan (EMBA) Program untuk profesional yang berbakat di Singapura. Selain program EMBA, kami juga menawarkan pendaftaran terbuka dan program Pendidikan Eksekutif disesuaikan untuk kedua-dua individu dan korporat.

Program EMBA adalah siap di Singapura. Rutgers Sekolah Perniagaan Asia Pacific berdaftar dengan Jawatankuasa Pendidikan Swasta sebagai Institusi Pendidikan Swasta (PEI). Kami berdaftar dengan CPE bagi tempoh 4 tahun dari 22 Mei 2016 hingga 21 Mei 2020.

Graduan daripada program Eksekutif MBA di Singapura mendapat Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) yang diberikan oleh Rutgers, Universiti Negeri New Jersey (Amerika Syarikat). Sijil MBA dan Transkrip yang dikeluarkan oleh Universiti. Graduan dari Singapura dijemput untuk menghadiri konvokesyen tahunan di New Jersey, Amerika Syarikat setiap tahun.

Rutgers

Kemudahan di Rutgers Sekolah Perniagaan Asia Pacific Singapore

Kelas diadakan pada pada 1 Keong Saik Road, Singapura.

kelas adalah 67 meter persegi dan dilengkapi dengan projektor, dinding papan putih, dan mempunyai sambungan WiFi. kapasiti tempat duduk di antara 25-30 pelajar. Guru kepada nisbah pelajar biasanya adalah 1: 20-25.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Rutgers Business School Asia Pacific

Program Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan Rutgers (EMBA) adalah pilihan utama pendidikan perniagaan untuk profesional yang bermotivasi tinggi dengan aspirasi untuk ... [+]

Gambaran keseluruhan program:

Program Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan Rutgers (EMBA) adalah pilihan utama pendidikan perniagaan untuk profesional yang bermotivasi tinggi dengan aspirasi untuk pertumbuhan dan pembangunan kerjaya yang dipercepatkan. MBA Eksekutif menyediakan pengalaman lestari yang tinggi yang akan berlangsung di sepanjang kerjaya anda di mana persilangan teori dan amalan memberikan manfaat maksimum kepada individu yang ingin membuat hitungan setiap kelas. Terapkan apa yang anda pelajari dalam kelas hari ini kepada cabaran perniagaan anda apabila anda kembali ke pejabat pada hari Isnin.

Kelebihan Rutgers:

Kedudukan yang tinggi. Beberapa petikan termasuk: Financial Times: # 2 dalam Ekonomi, # 3i Strategi Korporat... [-]

Singapura Singapore
February 2019
Sambilan
14 - 15 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Location address
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG