Rutgers Business School Asia Pacific

rutgersasiapacific

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Rutgers Sekolah Perniagaan Asia Pacific ialah anak syarikat Rutgers, Universiti Negeri New Jersey (Amerika Syarikat). Rutgers menawarkan Sarjana Eksekutif yang sangat kedudukan Pentadbiran Perniagaan (EMBA) Program untuk profesional yang berbakat di Singapura. Selain program EMBA, kami juga menawarkan pendaftaran terbuka dan program Pendidikan Eksekutif disesuaikan untuk kedua-dua individu dan korporat.

Program EMBA adalah siap di Singapura. Rutgers Sekolah Perniagaan Asia Pacific berdaftar dengan Jawatankuasa Pendidikan Swasta sebagai Institusi Pendidikan Swasta (PEI). Kami berdaftar dengan CPE bagi tempoh 4 tahun dari 22 Mei 2016 hingga 21 Mei 2020.

Graduan daripada program Eksekutif MBA di Singapura mendapat Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) yang diberikan oleh Rutgers, Universiti Negeri New Jersey (Amerika Syarikat). Sijil MBA dan Transkrip yang dikeluarkan oleh Universiti. Graduan dari Singapura dijemput untuk menghadiri konvokesyen tahunan di New Jersey, Amerika Syarikat setiap tahun.

Rutgers

Kemudahan di Rutgers Sekolah Perniagaan Asia Pacific Singapore

Kelas diadakan pada pada 1 Keong Saik Road, Singapura.

kelas adalah 67 meter persegi dan dilengkapi dengan projektor, dinding papan putih, dan mempunyai sambungan WiFi. kapasiti tempat duduk di antara 25-30 pelajar. Guru kepada nisbah pelajar biasanya adalah 1: 20-25.

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Rutgers master eksekutif program pentadbiran perniagaan (EMBA)

Campus Sambilan 14 - 15  February 2019 Singapura Singapore

The Rutgers Executive Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (EMBA) adalah pilihan utama pendidikan perniagaan untuk profesional bermotivasi tinggi dengan aspirasi untuk pertumbuhan kerjaya yang pantas dan pembangunan. [+]

gambaran keseluruhan program:

The Rutgers Executive Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (EMBA) adalah pilihan utama pendidikan perniagaan untuk profesional bermotivasi tinggi dengan aspirasi untuk pertumbuhan kerjaya yang pantas dan pembangunan. The Executive MBA menyediakan tahap tinggi pengalaman mampan yang akan berlangsung anda sepanjang kerjaya anda di mana persimpangan teori dan amalan memberikan manfaat yang maksimum kepada individu berniat membuat setiap kiraan kelas. Menggunakan apa yang dipelajari di dalam kelas hari ini untuk cabaran perniagaan anda apabila anda berada di dalam pejabat pada Isnin.

The Rutgers Kelebihan:

Sangat kedudukan oleh penerbitan utama. Beberapa petikan termasuk: Financial Times: # 7 dalam Kewangan (2016), # 8 dalam Strategi Korporat Worldwide (2015), # 10 dalam Gaji Kemajuan dalam Amerika Syarikat (2016/17), # 15 di Amerika Syarikat (2016/17) # 16 Kerjaya kemajuan Worldwide (2016/17) & # 67 Worldwide (2016/17)... [-]


Contact
Alamat lokasi
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG