Baca keterangan rasmi

Universiti Manchester adalah pengantar awal pendidikan transnasional dan kini mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam bidang ini. Selama bertahun-tahun, kami telah menjalin perkongsian global yang kukuh dengan syarikat korporat dan rakan pendidikan tinggi, dan kami telah menubuhkan 6 pusat global di 4 benua: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai, dan Singapura.

Tradisi kami berjaya dalam pembelajaran dan penyelidikan membentangkan lebih dari 180 tahun, merangkumi kelahiran komputer moden, pemisahan atom dan prinsip pengasas ekonomi moden. Banyak lagi inovasi yang mengubah dunia mempunyai akar di sini, di The University of Manchester. Dianggarkan ke 2 di UK dari segi 'kuasa penyelidikan' dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014, kami menikmati reputasi global untuk penyelidikan perintis kami, yang meningkatkan pendekatan berasaskan masalah kami kepada pembelajaran siswazah.

Singapura, Pusat Asia Tenggara

Anak syarikat 100% yang dimiliki The University of Manchester, Pusat Asia Tenggara telah menubuhkan kehadirannya sejak tahun 1992 dan menjalankan MBA Global fleksibel untuk golongan profesional dengan pelbagai latar belakang. Ia kini menyokong hampir 300 pelajar dan telah menamatkan lebih daripada 1000 pelajar di rantau Asia Tenggara dan Oceania.

Para akademik antarabangsa kami mengendalikan pengajaran dunia di 6 pusat global kami. Banyak akademik kami dilengkapi dengan pengetahuan industri dan hubungan yang luas dengan orang awam, swasta termasuk organisasi sektor ketiga di seluruh dunia. Mereka membawa perdebatan, mempengaruhi pendapat dan dasar, dan mendorong perubahan.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Pendaftaran CPE No .: 201022477R
Tempoh: 28 September 2016 hingga 27 September 2020

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Meningkatkan aspirasi anda terhadap program MBA antarabangsa kelas dunia yang memberi tumpuan kepada anda sebagai pemimpin dari awal lagi. Dari keusahawanan untuk kewanga ... [+]

Meningkatkan aspirasi anda terhadap program MBA antarabangsa kelas dunia yang memberi tumpuan kepada anda sebagai pemimpin dari awal lagi. Dari keusahawanan untuk kewangan antarabangsa anda akan mendapat manfaat daripada pemikiran terkini dan mengasah kemahiran yang akan membezakan anda dalam pasaran kompetitif hari ini.

Dengan pengambilan pada Januari dan Julai, MBA antarabangsa bertaraf dunia ini termasuk 18 bulan pengajaran, projek enam bulan, dan peluang pembangunan peribadi dan profesional.

Sebelum ini

Kemahiran belajar praktikal

Bina kemahiran yang anda perlukan semasa MBA

Induksi tatap muka di pusat rumah anda

Temui rakan sekelas anda dan pasukan sokongan

Peluang rangkaian... [-]

Singapura Singapore
Januari 2020
English
Sambilan
18 - 60 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Sambilan

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

MBA Global Kelley-Manchester menawarkan kepakaran ganda dari kedua-dua sekolah perniagaan UK dan AS dan menggabungkan pengajaran MBA dalam talian yang terbaik di dunia de ... [+]

MBA Global Kelley-Manchester menawarkan kepakaran ganda dari kedua-dua sekolah perniagaan UK dan AS dan menggabungkan pengajaran MBA dalam talian yang terbaik di dunia dengan belajar mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global.

Sebagai tambahan kepada pembelajaran dalam talian, MBA fleksibel ini meliputi 18 hari pengajaran tersebar di tiga bengkel kediaman (ditambah bengkel lima hari pilihan di Washington DC) secara keseluruhan.

Penghantaran yang dicampur

MBA Global Kelley-Manchester menggabungkan pengajaran MBA dalam talian terbaik dunia dengan mengajar secara mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global. Hasilnya adalah MBA yang fleksibel yang merupakan pengalaman yang benar-benar antarabangsa.... [-]

Singapura Singapore
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 - 60 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Manchester Business School Pte Ltd
Alamat
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapura
Website
Telefon
+65 6538 4470