Read the Official Description

Universiti Manchester adalah peneraju awal pendidikan transnasional dan kini mempunyai pengalaman 25 tahun dalam bidang ini. Selama bertahun-tahun, kami telah memeterai perkongsian global yang kukuh dengan syarikat korporat dan rakan pendidikan tinggi, dan kami telah menubuhkan 6 pusat global di 4 benua: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai, dan Singapura.

Kebiasaan kami berjaya dalam pembelajaran dan penyelidikan membentangkan lebih dari 180 tahun, merangkumi kelahiran komputer moden, pemisahan atom dan prinsip pengasas ekonomi moden. Banyak lagi inovasi yang mengubah dunia mempunyai akar di sini, di Universiti Manchester. Diperingkat ke-2 di UK dari segi 'kuasa penyelidikan' dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014, kami menikmati reputasi global untuk penyelidikan perintis kami, yang meningkatkan pendekatan berasaskan masalah kami kepada pembelajaran siswazah.

Singapura, Pusat Asia Tenggara

Anak syarikat 100% yang dimiliki The University of Manchester, Pusat Asia Tenggara telah menubuhkan kehadirannya sejak tahun 1992, dan menjalankan MBA Global fleksibel untuk para profesional dengan pelbagai latar belakang. Ia kini menyokong hampir 300 pelajar dan telah menamatkan lebih daripada 1000 pelajar di rantau Asia Tenggara dan Oceania.

Para akademik antarabangsa kami mengendalikan pengajaran dunia di 6 pusat global kami. Banyak ahli akademik kami dilengkapi dengan pengetahuan industri dan hubungan yang luas dengan orang awam, swasta termasuk organisasi sektor ketiga di seluruh dunia. Mereka memimpin perdebatan, mempengaruhi pendapat dan dasar, dan mendorong perubahan.

Manchester Business School
Pendaftaran CPE No .: 201022477R
Tempoh: 28 September 2016 hingga 27 September 2020

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

... [+]

[-]
Singapura Singapore
January 2020
Sambilan
18 - 60 
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Sambilan

Manchester Business School, Singapore Centre

MBA Global Kelley-Manchester menawarkan kepakaran ganda dari kedua-dua sekolah perniagaan UK dan AS dan menggabungkan pengajaran MBA dalam talian yang terbaik di dunia de ... [+]

MBA Global Kelley-Manchester menawarkan kepakaran ganda dari kedua-dua sekolah perniagaan UK dan AS dan menggabungkan pengajaran MBA dalam talian yang terbaik di dunia dengan belajar mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global.

Sebagai tambahan kepada pembelajaran dalam talian, MBA fleksibel ini meliputi 18 hari pengajaran tersebar di tiga bengkel kediaman (ditambah bengkel lima hari pilihan di Washington DC) secara keseluruhan.

Penghantaran yang dicampur

MBA Global Kelley-Manchester menggabungkan pengajaran MBA dalam talian terbaik dunia dengan mengajar secara mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global. Hasilnya adalah MBA yang fleksibel yang merupakan pengalaman yang benar-benar antarabangsa.... [-]

Singapura Singapore
August 2019
Sambilan
24 - 60 
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu