Baca keterangan rasmi

Akademi Pendidikan Eksekutif Aalto

Aalto Executive Education Academy (Aalto EE) menawarkan perkhidmatan pembangunan eksekutif yang bermutu tinggi, menarik banyak kekuatan rangkaian antarabangsa yang luas dan kecekapan Aalto University, Finland. Misi Aalto EE adalah untuk membina dunia yang lebih baik melalui kepimpinan yang lebih baik dan untuk mendidik generasi baru pemimpin. Kekuatan organisasi terletak pada model operasi global dan penawaran yang pelbagai.

Aalto EE mempunyai dua kubu kuat: pejabat Helsinki kami menyelaraskan operasi kami di Eropah, sementara operasi Asia-Pasifik diketuai dari Singapura. Di samping Finland dan Singapura, kami menawarkan program pendidikan di China, Indonesia, Iran, Poland, Rusia, Korea Selatan, Sweden, Taiwan, Vietnam, dan negara-negara Baltik. Semua penyelesaian pembangunan yang disesuaikan dapat disampaikan secara global.

Pentauliahan dan Rangkaian

Aalto EE adalah organisasi pendidikan dan kepimpinan pembangunan yang diiktiraf dan eksekutif diiktiraf di peringkat antarabangsa. Sebagai sebahagian daripada Universiti Aalto, ia memegang semua tiga akreditasi universiti perniagaan yang paling dihormati: AACSB, AMBAandEQUIS, yang diberikan kepada hanya 0.5% daripada sekolah perniagaan dunia.

Satu lagi kekuatan Aalto EE ialah rangkaian antarabangsanya yang pelbagai dan menerusi pengetahuan terkini dan trend antarabangsa: UNICON (International Consortium for Education Executive), EFMD (Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan) dan PIM (Program dalam Pengurusan Antarabangsa). Aalto University School of Business juga merupakan ahli CEMS, sebuah rangkaian yang disatukan oleh universiti-universiti terkemuka Eropah dan syarikat-syarikat besar.

Kedudukan Kewangan Kali

Aalto EE menduduki tangga ke-41 di peringkat global dalam kedudukan Pendidikan Eksekutif Kewangan Times dan oleh itu berada dalam satu peratus teratas penyedia pendidik eksekutif di dunia. Kedudukan Financial Times termasuk hanya 50 penyedia pendidikan eksekutif teratas. Di peringkat global, pendidikan eksekutif dan program MBA ditawarkan oleh sekitar 4,000 institut.

Pada 2012, untuk kali kedua berturut-turut, Financial Times menyenaraikan Program Aalto Executive MBA terbaik di Negara Nordik. FT menilai 100 program MBA Eksekutif global yang terkemuka setiap tahun. Sebanyak 3,000 program EMBA ditawarkan di seluruh dunia.

Dari mana asalnya

Aalto University sangat berorientasikan masa depan sementara pada masa yang sama, membina gabungan 300 tahun sejarah tiga universiti yang sangat dihormati: Sekolah Ekonomi Helsinki, Universiti Helsinki Teknologi dan Universiti Seni

Aalto EE menawarkan pelbagai program untuk pembangunan individu, kumpulan dan organisasi: Eksekutif DBA, MBA Eksekutif, dan program sarjana MBA Paruh waktu, program eksekutif yang lebih pendek serta penyelesaian khusus untuk syarikat.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Eksekutif MBA (sebelum ini dikenali sebagai Helsinki School of Economics EMBA) adalah salah satu program Eksekutif MBA terkemuka di peringkat global. Ia memegang 'T ... [+]

Aalto Executive MBA di Singapura

A Journey of Transformasi Kepimpinan

Program ini berdaftar dengan CPE

Aalto Eksekutif MBA (sebelum ini dikenali sebagai Helsinki School of Economics EMBA) adalah salah satu program Eksekutif MBA terkemuka di peringkat global. Ia memegang 'Triple Crown' daripada akreditasi - tiga akreditasi universiti yang paling dihormati, yang diberikan kepada hanya 0.5% daripada sekolah-sekolah perniagaan di dunia: AACSB, AMBA dan EQUIS - dan berada di kedudukan antara 100 program terbaik di dunia oleh Financial Times.

Aalto Akademi Pendidikan Eksekutif adalah anak syarikat Aalto University - sebuah universiti pelbagai disiplin inovatif dari Finland. Aalto University adalah produk hasil penggabungan antara tiga universiti terkemuka Finland dengan gabungan sejarah lebih daripada 300 tahun. Aalto Executive MBA mewakili piawaian yang tinggi dalam pendidikan Finland dan ia telah ditawarkan di Singapura sejak 1999. ... [-]

Singapura Singapore
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
18 - 20 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aalto Executive Education Academy Singapore

Universiti Aalto Program Eksekutif MBA di Taipei adalah program EMBA dwibahasa, diajar oleh fakulti Taiwan antarabangsa dan tempatan. Program kami telah berjalan di Taipe ... [+]

Aalto Executive MBA yang ditawarkan di Taiwan - True Bertaraf Antarabangsa dan Kualiti

Strategi Inventive, Kepimpinan Novel

Universiti Aalto Program Eksekutif MBA di Taipei adalah program EMBA dwibahasa, diajar oleh fakulti Taiwan antarabangsa dan tempatan. Program kami telah berjalan di Taipei sejak 2003 (dahulu dikenali sebagai Helsinki School of Economics Executive MBA) dan bagi individu yang mempunyai pengalaman yang luas kerja profesional.

Sebuah Pilihan yang lebih luas melalui Portfolio Global

Di samping itu kepada syarikat-syarikat terkemuka dan individu di Eropah Utara yang kita berkhidmat semakin banyak eksekutif yang berbakat di Asia Pasifik dan Eropah Timur. Setiap tahun, hampir empat ratus pelajar yang mewakili lebih daripada satu bangsa dozen mengambil bahagian dalam portfolio kami program Eksekutif MBA. Di samping itu secara global kandungan yang berkaitan, Aalto MBA Eksekutif menyediakan peserta dengan peluang untuk mengembangkan pengetahuan budaya dan kemahiran mereka. Sehingga enam modul boleh diambil pada lain lokasi Aalto EE di Eropah atau Asia. Dua Minggu elektif Antarabangsa (iWeeks) dan dua lawatan Kajian elektif luar negara menyumbang kepada membangunkan kecekapan silang budaya.... [-]

Singapura Singapore
Og 2019
English,Cina
Sepenuh masa
18 - 20 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu