Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke La Salle

Terima kasih kerana minat anda mengenai penawaran pendidikan kita, yang terdiri daripada Darjah, Sarjana dan Pascasiswazah, Pendidikan Eksekutif dan Kursus. Program di La Salle adalah bertujuan untuk memenuhi keperluan syarikat-syarikat dan profesional, dengan tumpuan praktikal. Matlamat kami adalah untuk berkongsi pengetahuan yang akan cepat digunakan untuk kerja-kerja harian anda. Program-program yang boleh diambil FACE-TO-FACE di Kampus di Barcelona, ​​dan juga ONLINE melalui KAMPUS MAYA kami.

Pilih program yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Tentang kita

Sepanjang tiga abad yang lalu, matlamat tunggal La Salle sentiasa untuk menyediakan up-to-tarikh dan pendidikan yang konsisten di semua peringkat. Kami kekal amat komited kepada ini.

Menetap di Sepanyol selama kira-kira 125 tahun, La Salle membangunkan program-program pendidikan dalam usaha untuk memenuhi keperluan setiap tempoh sejarah. Kami meninggalkan kesan kami: pendidikan berkualiti tinggi yang mengutamakan orang yang keseluruhan dan bukannya ilmu pengetahuan semata-mata kuantitatif.

Di Catalonia, La Salle memiliki 30 pusat pendidikan dengan 23,000 pelajar. Di Madrid terdapat 17 pusat pendidikan dengan 11,300 pelajar.

Terdapat 73 Universiti bergabung dengan IALU - Persatuan Antarabangsa Lasallian Universiti adalah. Di Amerika Syarikat: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi Universiti Chicago, Christian Brother College of Memphis. Di Filipina; De La Salle University of Manila, Universiti La Salle Bacolod City. Di Israel: University Bethleem. Di Amerika Latin: Universidad La Salle de Bogotá, Centro Educacional Superior de Canoas-Brasil, Institutos Terciarios de México y de Obregón, Instituto Superior Centroamericano de Guatemala; IUTEMAR La Salle de Caracas, IUTEAGRO de Cojedes; IUTEIN de Guayana. Di Eropah kita berkumpul kolej universiti seperti Institut Supérieur Agricole de Bauvais, ISAIP d'Angers, ECAM de Lyon, École Saint-Luc Bruxelles, ditambah beberapa kolej di Afrika dan Asia.

Sepanjang sejarah di seluruh dunia, La Salle telah komited untuk mendidik Rakyat bersama-sama seluruh Kerjaya mereka, serta untuk meningkatkan pembangunan Teknologi Organizations '. Komitmen ini membawa bersama-sama sekumpulan aktiviti pendidikan, maklumat, pengantaraan, pemindahan dan komunikasi, membuat La Salle hab Keusahawanan dan Teknologi yang unik.

Di Sepanyol, kedua La Salle Kolej Universiti (di Barcelona dan Madrid) menawarkan program-program berikut:

  • Program Doktor Falsafah
  • Ijazah Sarjana
  • Ijazah Sarjana Muda
  • Peringkat Antarabangsa
  • Program Pembangunan Profesional (PDP)
  • Pendidikan Eksekutif dan Kursus
  • Latihan korporat

Kami Ijazah Sarjana memenuhi keperluan syarikat dan profesional dengan pendekatan yang praktikal. Matlamat kami adalah untuk menyediakan kemahiran yang akan cepat digunakan untuk kehidupan seharian. Dengan memperluaskan kawasan pengkhususan kami atau belajar tentang bidang-bidang baru, pelajar profesional kami mencapai kebolehan peribadi dan fleksibiliti yang lebih tinggi untuk menyesuaikan diri dengan perubahan teknologi dan buruh.

Kami Program Sarjana yang direka untuk profesional yang berpengalaman dengan ijazah sarjana muda, yang mahu untuk meningkatkan kebolehan mereka di kawasan mereka, lebih memahami kerumitan perniagaan, menganggap cabaran baru dan untuk membangunkan analisis, sintetik, kemahiran pendamai, komunikasi yang dan kolaboratif.

Program diajar dalam:
English
Sepanyol
Catalan

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

Manusia itu adalah faktor utama untuk pembangunan Masters Program kami. Kami memilih pemohon kami mengikut kriteria kurikulum, berat ciri-ciri akademik, berfungsi, mengik ... [+]

Yang MBA Eksekutif adalah satu program yang direka untuk melatih pengurus profesional lebih 30 tahun dalam cabaran semasa pasukan global utama dalam persekitaran persaingan yang global. ijazah sarjana termasuk latihan 2 minggu di Silicon Valley, Amerika Syarikat.

Manusia itu adalah faktor utama untuk pembangunan Masters Program kami. Kami memilih pemohon kami mengikut kriteria kurikulum, berat ciri-ciri akademik, berfungsi, mengikut sektor dan geografi mereka, untuk memperkayakan pengalaman pembelajaran kolektif mereka.

syarat-syarat permohonan di La Salle bertujuan untuk memilih calon yang paling sesuai untuk setiap program, memastikan kualiti yang tinggi komunikasi dan rangkaian di kalangan pelajar, yang merupakan sifat unik La Salle gaya pendidikan.... [-]

Sepanyol Barcelona
October 2019
Sepenuh masa
15 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Jika anda adalah sebuah universiti dan siswazah profesional kurang daripada 30 tahun dan anda perlu untuk menghadapi masa depan kerja anda dengan keselamatan dan jaminan, ... [+]

Jika anda adalah sebuah universiti dan siswazah profesional kurang daripada 30 tahun dan anda perlu untuk menghadapi masa depan kerja anda dengan keselamatan dan jaminan, membina kerjaya anda dalam era Transformasi Digital dengan Masa Penuh MBA La Salle.

Anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan pemikiran keusahawanan, belajar bagaimana untuk mencipta dan menggunakan alat, rangka kerja dan strategi untuk mengenal pasti dan menilai peluang-peluang baru dalam ekonomi digital.

Kami melatih pelajar-pelajar kita untuk membuat keputusan dalam iklim perniagaan dalam keadaan evolusi yang berterusan; Dan meluluskan perspektif global dan antarabangsa.

Kemasukan

Manusia itu adalah faktor utama untuk pembangunan Masters Program kami. Kami memilih pemohon kami mengikut kriteria kurikulum, berat ciri-ciri akademik, berfungsi, mengikut sektor dan geografi mereka, untuk memperkayakan pengalaman pembelajaran kolektif mereka.... [-]

Sepanyol Barcelona
October 2019
Sepenuh masa
15 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull