Baca keterangan rasmi

Universiti

Universiti San Jorge, terletak di Villanueva de Gállego di pinggir bandar Zaragoza, ditubuhkan pada tahun 2005 dan merupakan sebahagian daripada San Valero Group, sebuah kumpulan institusi pendidikan yang diketuai oleh Fundación San Valero, pusat Diocesan bukan keuntungan dengan lebih dari 60 tahun sejarah bekerja dalam pelbagai peringkat dan jenis pendidikan menengah, lebih tinggi dan lebih tinggi serta latihan sepanjang hayat.

Misi semua institusi yang menjadi sebahagian daripada Kumpulan San Valero adalah untuk menyumbang ke arah pembangunan mampan masyarakat melalui pendidikan yang terpadu berdasarkan nilai-nilai Kristian, yang membolehkan orang ramai menangani cabaran profesional mengikut keperluan alam sekitar.

Universiti San Jorge kini mempunyai lebih daripada 2100 pelajar sarjana muda, Sarjana dan PhD di lima pusat yang berbeza: Fakulti Sains Kesihatan, Fakulti Komunikasi, Sekolah Senibina, Sekolah Politeknik dan Sekolah Tadbir dan Kepimpinan.

Model pengajaran dan pembelajaran Universiti San Jorge didasarkan pada enam elemen berbeza:

  • Pendidikan integral orang itu, hadir dalam kurikulum setiap program (projek peribadi dan projek profesional).
  • Budaya perkhidmatan kepada orang di sekeliling kita melalui penyepaduan Pembelajaran Perkhidmatan dalam kurikulum dan promosi kerja sukarela dengan komuniti Universiti.
  • Perhatian pelajar secara peribadi melalui komitmen kakitangan pengajar untuk mencapai keputusan positif dalam penggunaan pelan tindakan tutorial.
  • Mengajar inovasi dan integrasi teknologi baru untuk terus meningkatkan pengalaman pembelajaran pelajar kami.
  • Pengantarabangsaan program pengajian dengan matlamat menyediakan pelajar untuk pasaran pekerjaan yang semakin antarabangsa dan global.
  • Pautan kepada komuniti perindustrian dan perniagaan, menggalakkan penyertaan para profesional yang melawat dalam aktiviti pengajaran dan dalam pembangunan projek sarjana dan pascasiswazah yang sebenar dengan kerjasama syarikat dan institusi.

Kampus Universiti Villanueva de Gállego mempunyai pemasangan canggih dan sumber pengajaran dan pembelajaran serta kampus sukan di mana pelajar kita boleh mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti sukan.

Program diajar dalam:
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Universidad San Jorge

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan (MBA) adalah ijazah dengan kalendar "eksekutif" dan latihan praktikal yang terkini disesuaikan dengan dunia perniagaan. ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan - MBA

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan (MBA) adalah ijazah dengan kalendar "eksekutif" dan latihan praktikal yang terkini disesuaikan dengan dunia perniagaan.

Cabaran kami adalah untuk melatih dalam aspek tiga: kemahiran pengurusan, kemahiran analisis dan kesedaran sosial organisasi yang kami bekerja. Dengan MBA, kami ingin anda melawat jabatan yang berlainan di mana-mana syarikat dengan matlamat membangun mentaliti yang kritikal, konstruktif dan proaktif. Kami mahu meningkatkan tahap analisis, latihan untuk pelaksanaan trend baru dan memperoleh "knowhow" bagaimana untuk menggabungkan mereka untuk mewujudkan peluang-peluang baru.

Di samping itu, MBA menggalakkan, melalui sesi, bengkel dan lawatan yang berbeza, para pelajar mempertimbangkan inisiatif mereka sendiri dalam penciptaan perniagaan dan penjanaan perniagaan, menggalakkan melompat ke kedudukan yang semakin aktif yang menyumbang kepada pengaktifan semula ekonomi atau mengambil tanggungjawab pengurusan dalam organisasi yang berbeza.... [-]

Sepanyol Zaragoza
Oktober 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Villanueva de Gállego
Autovía A-23
Zaragoza-Huesca Km 299

Zaragoza, Aragon, ES
Media Sosial