Baca keterangan rasmi

Universiti

San Jorge University, bertempat di Villanueva de Gállego di pinggir bandar Zaragoza, ditubuhkan pada tahun 2005 dan merupakan sebahagian daripada Kumpulan San Valero, sekumpulan institusi pendidikan yang dipimpin oleh Fundación San Valero, bukan untuk keuntungan pusat Diocesan dengan lebih daripada 60 tahun sejarah bekerja pada tahap yang berbeza dan jenis, latihan pendidikan dan kehidupan panjang menengah lagi dan lebih tinggi.

Misi semua institusi yang membentuk sebahagian daripada Kumpulan San Valero adalah untuk menyumbang ke arah pembangunan mampan masyarakat melalui pendidikan penting berdasarkan nilai-nilai Kristian, yang membolehkan orang ramai untuk menangani cabaran profesional mengikut keperluan alam sekitar.

San Jorge Universiti kini mempunyai lebih daripada 2100 sarjana muda, sarjana dan PhD pelajar di lima pusat yang berbeza: Fakulti Sains Kesihatan, Fakulti Komunikasi, Pusat Pengajian Seni Bina, Sekolah Politeknik dan Pusat Pengajian Pentadbiran dan Kepimpinan.

Model pengajaran dan pembelajaran Universiti San Jorge adalah berasaskan sekitar enam elemen yang berbeza:

Pendidikan yang penting orang itu, di dalam kurikulum setiap program (projek peribadi dan projek profesional). Budaya perkhidmatan kepada mereka di sekeliling kita melalui integrasi Perkhidmatan Pembelajaran dalam kurikulum dan menggalakkan kerja-kerja sukarela dengan komuniti Universiti. Perhatian peribadi pelajar melalui komitmen tenaga pengajar untuk mencapai hasil yang positif dalam permohonan pelan tindakan tutorial. Pengajaran inovasi dan integrasi teknologi baru dalam usaha untuk sentiasa meningkatkan pengalaman pembelajaran pelajar-pelajar kita. Pengantarabangsaan program kajian dengan objektif untuk menyediakan pelajar untuk pasaran pekerjaan semakin antarabangsa dan global. Pautan kepada masyarakat perniagaan dan industri, menggalakkan penyertaan melawat profesional dalam aktiviti pengajaran dan dalam pembangunan projek-projek sarjana muda sebenar dan postgradute dengan kerjasama dengan syarikat-syarikat dan institusi.

The Villanueva de Gállego University Campus telah memotong pemasangan terkini dan sumber-sumber pengajaran dan pembelajaran dan juga kampus sukan di mana pelajar-pelajar kita boleh mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti sukan.

Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

Ijazah Sarjana dalam bidang Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah tertumpu kepada perkembangan integral orang dalam aspek tiga: kemahiran pengurusan, kemahiran anali ... [+]

Ijazah Sarjana dalam bidang Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah tertumpu kepada perkembangan integral orang dalam aspek tiga: kemahiran pengurusan, kemahiran analisis dan kesedaran sosial organisasi di mana mereka bekerja.

Di dalam MBA kami mempromosikan kemahiran pengurusan kemahiran sebagai paksi dasar pengambilan keputusan, pengurusan pasukan dan pencapaian objektif.

Kami juga memperdalam kemahiran analisis yang perlu dibina oleh para pelajar dalam pelbagai bidang organisasi: kewangan, pemasaran, logistik, sumber manusia, dan inovasi. Dengan pelbagai perkara yang sedang dikaji, dan dengan begitu pentingnya kerja berpasukan, kami memperdalam pengetahuan yang diperlukan untuk menjalankan pengurusan yang betul di syarikat-syarikat, mewujudkan setiap masa dalam pemikiran kritis pelajar, menyebabkan mereka memikirkan semula tindakan-tindakan lain yang lain dan mengetahui bagaimana untuk menghargai semua aspek utama.... [-]

Sepanyol Zaragoza
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu