UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita Sekolah Perniagaan Antarabangsa, sekolah perniagaan dari Francisco de Vitoria University dan ADEN, adalah sebuah institusi akademik antarabangsa dengan kehadiran di lebih daripada 17 buah negara melalui 27 tempat.

Objektif utama kami adalah untuk melatih generasi baru pengurus dan dengan itu membantu pelajar kami untuk "mencipta semula diri mereka" dan dapat memacu perubahan yang sangat diperlukan untuk esok di Syarikat yang mereka uruskan.

Cabaran yang hebat dalam model pengajaran kami ialah latihan profesional yang memberi tumpuan kepada orang itu dan dengan kerjaya untuk mengubah diri menjadi protagonis perubahan masyarakat dan menyumbang kepada ini, kami telah mencipta program biasiswa yang meluas untuk pelajar-pelajar ini bakat yang kekurangan cara ekonomi untuk dibentuk.

Oleh sebab itu, pusat sekolah yang hebat disusun oleh para pelajarnya, dan di Sekolah Perniagaan Internasional ADEN, kami berusaha menyumbang kepada pertumbuhan kecemerlangan peribadi dan profesional para pelajar kami.

Kami mempunyai fakulti peringkat tinggi dalam semua kandungan akademik, terdiri daripada profesor sepenuh masa, dengan pengalaman dalam penyelidikan dan perundingan yang diterapkan di dunia perniagaan, dan oleh satu set profesor tambahan yang termasuk profesional terbaik. Sebagai tambahan, kami bangga menerima profesor dari 27 tempat antarabangsa kami di fakulti kami.

Singkatnya, kita adalah komuniti, komitmen dan dedikasi para guru, profesional dan pelajar yang bersatu padu untuk tujuan para pelajar kita memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menjadi agen perubahan organisasi di mana mereka bekerja atau mengarahkan, secara bertanggungjawab, terbuka dan interdisipliner.

Lokasi

Madrid

Alamat
Calle Orense 69
(Eurobuilding II)

28020 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Madrid

Alamat
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Program-program