Read the Official Description

AACSB Accredited

Sekolah latihan eksekutif Kumpulan CEU, kumpulan pendidikan Sepanyol terbesar. Di mana profesional dan pengurus yang bercita-cita memimpin persekitaran mereka dilatih, meninggalkan tanda etika dan berkekalan dari masa ke masa.

kepimpinan

Lebih dari 80 tahun pemimpin bertanggungjawab latihan

Penyebut utama program IAM adalah Kepimpinan . Buah yang mengekalkan perkongsian unik di Sepanyol dengan Pusat Kepimpinan Kreatif . Pada masa ini, salah satu program kepimpinan terbaik di dunia diajar di semua kursus eksekutifnya.

IAM memahami bahawa terdapat keperluan yang besar untuk melatih para profesional yang mampu memimpin organisasi mereka dalam persekitaran yang berubah, digital dan antarabangsa. Mereka adalah pengurus yang diperlukan untuk memimpin perubahan, di dalam dan di luar sempadan mereka, dan menghasilkan kesan yang positif dan mendalam terhadap orang dan organisasi.

Cloister

Pengerusi IAM adalah salah satu ciri utamanya, ia terdiri daripada lebih 100 profesor kebangsaan yang berbeza, dilatih di sekolah pengurusan terbaik di dunia dan yang menggabungkan pengajaran dengan kerja profesional mereka. Pengantarabangsaan fakulti membolehkan kita berkongsi wawasan global dengan para pelajar dan menawarkan perspektif antarabangsa syarikat.

Pembangunan Profesional

Kajian untuk berkembang secara profesional

IAM memfasilitasi segala-galanya yang perlu bagi anda untuk maju dalam kerjaya profesional anda. Ia mempunyai perkhidmatan kerjaya profesional yang membantu pelajar sepanjang proses pengajian dan selepas tamat pengajian. Ia juga menawarkan kemungkinan untuk mengakses CEU Emprende, program sokongan khusus untuk keusahawanan, yang menghasilkan kelahiran inisiatif perniagaan baru dan berkekalan.

Jabatan Kerjaya membentuk hubungan CEU dengan banyak syarikat untuk mencari penyelesaian yang memenuhi keperluan pengambilan dan aspirasi pembangunan kerjaya para siswazah. Lebih daripada 4,500 perjanjian ditandatangani dengan syarikat yang berlainan di seluruh dunia.

Perjanjian Antarabangsa

IAM menghubungkan kecemerlangan akademiknya kepada unjuran pelajar antarabangsa dengan meningkatkan tawarannya dalam program antarabangsa. Objektifnya adalah untuk mengekalkan pengiktirafan visi global terhadap interculturality dan pengayaan yang membawa penglihatan berbeza.

CEU menawarkan program antarabangsa di Babson Business School (Boston, Amerika Syarikat), Columbia University (New York, Amerika Syarikat), Boston University (Boston, Amerika Syarikat), Institut Penyelidikan Pengurusan Lanjutan (Kobe, Jepun), Berkeley University (California, Universiti Fordham (New York, Amerika Syarikat) dan Universiti Chicago (Chicago, Amerika Syarikat)

CEU Group

CEU adalah sebuah institusi pendidikan yang mempunyai lebih daripada 80 tahun mempromosikan perkembangan integral di semua peringkat pendidikan.

Ia diasaskan oleh Persatuan Katolik Propagandistas ACdP pada tahun 1933, melancarkan tiga universiti swasta dan 10 sekolah di 11 bandar di Sepanyol. Tiga universiti CEU: San Pablo di Madrid, Cardenal Herrera di Valencia dan Abat Oliba di Barcelona berkomitmen untuk melakukan aktiviti penyelidikan yang kompetitif sebagai paksi strategik cadangan pendidikan mereka dalam konteks RD I.

Lebih daripada 210,000 pelajar CEU

Lebih daripada 80 tahun Pengalaman

3 universiti, 25 pusat pendidikan

95% Keupayaan bekerja

Programs taught in:
Sepanyol
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Institute For Advanced Management (IAM)

Kepimpinan ... [+]

Kepimpinan

Boston USA

Barcelona, ​​Sepanyol

Kobe, Jepun

MBA Global dari CEU

Orang yang mengetuai projek perniagaan baru dalam digital

ciri-ciri

MBA yang unik dengan pensijilan oleh tiga Diploma Kepimpinan Kepimpinan Universiti oleh CCL

CEU Abat Oliba University (Barcelona). San Pablo CEU University (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Pusat Kepimpinan Kreatif (Chicago)

MBA Global termasuk pensijilan program Kepimpinan Kepimpinan berprestij sebagai hasil daripada perjanjian antara CEU dan CCL (Pusat Kepimpinan Kreatif), kepimpinan tertinggi dan penyedia pendidikan eksekutif Top 4 di peringkat global mengikut Financial Times.

Pengalaman Diperlukan... [-]

Sepanyol Madrid
October 2019
Sepenuh masa
10 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

CEU Institute for Advanced Management