Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Tentang kita

CEU IAM Business School (Institut Pengurusan Lanjutan) adalah sekolah perniagaan dari kumpulan CEU. di mana profesional yang bercita-cita untuk memimpin bidang mereka secara etika dan berkekalan dilatih.

Kami adalah kumpulan pendidikan terbesar di Sepanyol . Ditubuhkan lebih daripada 85 tahun yang lalu oleh Persatuan Katolik Propagandists (ACdP), kumpulan ini mempunyai lebih daripada 25 pusat pendidikan di mana lebih daripada 200 kursus rasmi . diajar. Lebih daripada 250,000 pelajar telah melalui bilik darjah kami dan lebih daripada 4,000 profesional bekerja setiap hari untuk menawarkan pendidikan terbaik.

Kumpulan pendidikan CEU, yang namanya Yayasan San Pablo CEU University, adalah projek Persatuan Katolik Propagandis (ACdP) . Misi Yayasan adalah untuk menyumbang kepada peningkatan masyarakat melalui pendidikan berkualiti tinggi, menawarkan model pendidikan sesuai dengan prinsip-prinsip humanisme Kristen , nilai-nilai yang dikirimkan kepada kita oleh Injil, dan bertindak dalam kehidupan masyarakat dalam penyebab keadilan dan dalam mempertahankan manusia.

Matlamat kumpulan CEU adalah untuk mendapatkan kecemerlangan akademik dan profesional , inovasi dalam projek pendidikan dan latihan pelajar dalam nilai dan kebaikan manusia .

Ciri-ciri Sekolah Perniagaan CEU IAM adalah Kepimpinan dan Etika sebagai tindak balas kepada dunia yang semakin digital, global dan sentiasa berubah. Kami komited untuk mengekalkan nilai-nilai dan prinsip-prinsip untuk memimpin orang dan organisasi.

Kami mempunyai perkongsian antarabangsa yang kuat, serta program bersama dengan institusi AS seperti Berkeley, University of California (Peringkat 1 Universiti Awam dan Top 4 di Peringkat Universiti Global Amerika Syarikat), Babson College (Institusi yang diiktiraf # 1 dunia untuk pendidikan Keusahawanan ) dan Pusat Kepimpinan Kreatif (Kedudukan Tertinggi 5 dalam Kepimpinan, Financial Times).

Sekolah Perniagaan Institut Untuk Pengurusan Lanjutan (CEU IAM) juga merupakan ahli AACSB International (Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Menengah Kebajikan).

Perjanjian Antarabangsa

Sekolah Perniagaan Institut Untuk Pengurusan Lanjutan (CEU IAM) (Institut Pengurusan Lanjutan) adalah sekolah perniagaan CEU kumpulan. Ia menghubungkan kecemerlangan akademiknya dengan unjuran antarabangsa pelajarnya, meningkatkan tawarannya dalam program antarabangsa. Objektifnya adalah untuk mengekalkan pengiktirafan visi global terhadap interculturality dan pengayaan yang memberi sumbangan berbeza.

CEU menawarkan program antarabangsa di Babson Business School (Boston, Amerika Syarikat), Columbia University (New York, Amerika Syarikat), Boston University (Boston, Amerika Syarikat), Institut Penyelidikan Pengurusan Lanjutan (Kobe, Jepun), Universiti Berkeley Fordham University (New York, USA) dan Universiti Chicago (AS)

Pembangunan Peribadi

Institut Untuk Perniagaan Pengurusan Lanjutan (CEU IAM) menyediakan semua yang anda perlukan untuk maju dalam kerjaya anda. Ia mempunyai perkhidmatan kerjaya profesional yang membantu pelajar sepanjang proses pengajian dan selepas tamat pengajian. Ia juga menawarkan kemungkinan untuk mengakses CEU Emprende , satu program khusus untuk menyokong keusahawanan, di mana kelahiran inisiatif perniagaan baru dan berkekalan berlaku.

Jabatan Kerjaya Profesional mengaitkan hubungan CEU dengan banyak syarikat untuk mencari penyelesaian yang memenuhi keperluan pengambilan dan aspirasi pembangunan karir para siswazah. Lebih daripada 4,500 perjanjian ditandatangani dengan syarikat yang berlainan di seluruh dunia.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

EMBA akan memberikan anda kemahiran, kecekapan pengurusan, dan alat untuk menangani cabaran baru dan membuat keputusan yang berjaya, dan sentiasa berdasarkan pengalaman p ... [+]

EMBA akan memberikan anda kemahiran, kecekapan pengurusan, dan alat untuk menangani cabaran baru dan membuat keputusan yang berjaya, dan sentiasa berdasarkan pengalaman profesional yang diiktiraf dan dengan pendekatan praktikal, anda boleh memanfaatkan hak dari awal.

Akses Profil

Profesional yang mempunyai pengalaman 4 tahun atau lebih yang ingin memberikan dorongan teguh kepada kerjaya mereka dengan menggabungkan kursus Master dengan aktiviti profesional mereka dan mempunyai keinginan yang kuat untuk mengatasi cabaran dan mengambil lebih banyak tanggungjawab.

Oleh itu, profil sasaran adalah profesional berpotensi tinggi, pengurusan pertengahan, pengurus fungsional atau usahawan, yang bercita-cita untuk mencapai kedudukan tanggungjawab yang lebih besar, yang mana mereka perlu membangunkan kedua-dua kecekapan dan kemahiran pengurusannya sambil mencari pertumbuhan peribadi.... [-]

Sepanyol Madrid Komuniti Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
450 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

CEU Institute for Advanced Management

Alamat
c/Tutor 35
28008 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol