Baca keterangan rasmi

85273_rsz_adobestock_80501595.jpg

ITAE Business School adalah ITAE Business School Perniagaan dengan asal yang unik dan khusus. Pewaris ITAE lama, ia adalah institusi bebas ideologi dan kewangan yang memperolehi jenamanya dan tahu bagaimana. Raison d'etre dan kewujudannya sesuai dengan kehendak sesetengah profesional untuk memberikan latihan kecemerlangan kepada masyarakat.

Sejarah dan kehidupan Institusinya bermakna bahawa orang-orang yang mengintegrasikannya pada setiap masa telah berubah tetapi, sepanjang kewujudannya, nilai-nilai kecemerlangan akademik dan visi global yang mencirikannya telah dikekalkan. Pasukan kerja profesional, dibezakan oleh kelayakan tinggi, trajektori profesional, kualiti dan komitmen manusia dalam pembangunan kapasiti pelajar kita . Para profesional ITAE adalah yang benar-benar menandakan perbezaan kualitatif projek kami.

ITAE Business School diwujudkan untuk menawarkan penyelesaian mengikut keperluan syarikat, dalam semua bidang pengurusan perniagaan, melalui latihan dan perundingan khusus .

Selama bertahun-tahun kami telah bekerjasama dengan syarikat-syarikat dan profesional yang mempunyai ciri-ciri dan sektor yang sangat berbeza, yang membolehkan kami membangunkan metodologi kerja yang unik yang menyesuaikan diri dengan setiap kes dan tidak ada kena-mengena dengan model atau corak aksi statik .

Metodologi kami

 • Dinamika: kami dapat menggunakan sumber kami untuk projek dan situasi perniagaan yang berbeza.
 • Amalan: semua kandungan program ini diajar dengan cara yang ketat, praktikal dan sepenuhnya terpakai. Kami bertaruh pada kaedah pembelajaran di mana anda belajar dengan melakukan.
 • Cercanía: Agar pelajar dapat mendapatkan profesional terbaik yang dia ada di dalamnya, dia mesti berasa selesa dan santai, mungkin kerana rawatan peribadi dan dekat yang kami tawarkan sepanjang masa.
 • Fleksibel: Menjadi sebuah syarikat kecil membolehkan kami menyesuaikan diri dengan setiap keadaan dengan cara yang istimewa. Kami menggunakan kemahiran, kecekapan, alat dan sumber yang optimum pada masa yang sesuai untuk menawarkan jawapan peribadi.85272_rsz_adobestock_128130222.jpg

Kekuatan Kami

 • # Pengalaman kami
 • # Alumni kami tersebar di seluruh dunia.
 • # Pembicara dan Pembicara kami
 • # Pasukan profesional yang komited kepada pelanggan mereka.
 • # Perjanjian Kerjasama Kami dengan Universiti dan Institusi.
 • # 96% penempatan pelajar kami.

Matlamat kami

 • Menghantar pengetahuan dan mengembangkan kemahiran untuk melatih para profesional terbaik dan pengurus semasa dan masa depan. Orient pembangunan persekitaran kita, di sepanjang jalan inovasi organisasi untuk menghasilkan idea, peluang dan kepimpinan.
 • Menyediakan perkhidmatan yang berkualiti, mewujudkan sikap dan tingkah laku dalam kebebasan, menghasilkan pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

ITAE Business School menumpukan semua usaha untuk menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi yang memudahkan pengurusan dan arahan organisasi, orang dan pasukan kerja. Dan dia berpindah, Yang Mulia Raja Sepanyol, ketika dia nampak pantas menerima ITAE di Zarzuela pada tahun 2009.

Pada masa kini, lebih daripada itu, organisasi mesti mengambil tugas yang kompleks untuk menguruskan perniagaan dan orang ramai, menjadikan mereka elemen utama untuk mencapai objektif strategik mereka.

Pertubuhan Global

ITAE Business School ditubuhkan sejak permulaannya sebagai objektif penting untuk kedudukan membezakan.

Lokasi geografi kami, bersempadan dengan Portugal, menawarkan kami kawasan strategik untuk meletakkan diri kami sebagai Sekolah Rujukan Hispano-Lusa, di peringkat antarabangsa. Kerjaya antarabangsa yang menggerakkan kita menjadi tonggak utama dalam pembangunan Sekolah sepanjang dekad yang lalu. Kecenderungan yang sama adalah apa yang telah membawa kami ke laut untuk mengubah strategi antarabangsa kami ke arah hubungan yang baru dan dekat dengan Amerika Latin.

Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

ITAE Business School

Pentadbiran Perniagaan Sarjana Antarabangsa HispanoLuso (MBA IHL), diwujudkan untuk bertindak balas terhadap keperluan yang semakin meningkat syarikat untuk menggabungkan ... [+]

Maklumat Umum MBA

Pentadbiran Perniagaan Sarjana Antarabangsa HispanoLuso (MBA IHL), diwujudkan untuk bertindak balas terhadap keperluan yang semakin meningkat syarikat untuk menggabungkan profesional muda dengan moden, berguna dan disesuaikan dengan realiti perniagaan dalam profil yang paling antarabangsa.

Mampu mengetuai pasukan orang dan membuat keputusan dalam persekitaran global dan pelbagai budaya dalam perubahan dan transformasi yang berterusan.

Karakter Antarabangsa Master menandakan masa tinggalnya selama 4 bulan di ibu kota Portugis (Lisbon), sedemikian rupa sehingga program latihan dikongsi antara Sepanyol dan Portugal. Di samping itu, pelajar akan menjalankan latihan dalam syarikat pilihan mereka yang mungkin di Sepanyol atau Portugal selama 3 bulan.... [-]

Sepanyol Badajoz
Feb. 2020
Sepanyol,Portugis
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu