IMPACT Business School - Universidad Europea

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dunia kita berubah secara dramatik dan hanya yang paling bersedia mempunyai sesuatu untuk dijelaskan dalam perubahan ini. Generasi memberi laluan kepada orang yang sudah bersedia selepas menjalani latihan intensif untuk hidup. Pemimpin yang tidak konformist yang ingin memenuhi impian mereka menjalani pengalaman yang unik, memberi tumpuan kepada masyarakat yang memberi kesan.

Kerjaya untuk latihan profesional yang dipanggil untuk mengubah dunia kita, telah membolehkan kita untuk mengenal pasti faktor-faktor yang berkaitan untuk pemulihan cadangan formatif, untuk apa yang kita promosikan:

  • Pengetahuan dan pengalaman sebenar yang membolehkan, melatih, memberi inspirasi dan meningkatkan kemahiran agen perubahan masa depan.
  • Pendidikan memberi tumpuan kepada inovasi, dengan matlamat menghadapi cabaran global yang baru.
  • Latihan yang termotivasi oleh semangat untuk perubahan dan pertumbuhan berterusan.
  • Pengalaman berkongsi yang memberi inspirasi, dan memperkasakan sikap perubahan.
  • Akses kepada projek-projek sebenar dengan syarikat-syarikat untuk mengintegrasikan ke dalam kumpulan kerja yang dibentuk oleh profesional berpengalaman.
  • Membentuk suara bebas dibezakan dari semasa secara umum, berdasarkan pengetahuan, usaha dan semangat untuk perubahan.

APAKAH KESAN?

Bagi kami, IMPACTAR adalah untuk mencapai penyelesaian global untuk situasi perniagaan dan sosial dengan menggunakan pengetahuan yang diperlukan dalam Sekolah Perniagaan Impak.

Komited untuk penghantaran pengetahuan yang berorientasi untuk menghadapi cabaran masa depan, ijazah dan kursus tuan kami menawarkan alat yang diperlukan untuk pelajar kami untuk mengembangkan bakat mereka dan menjadi agen perubahan positif.

This school offers programs in:
  • Sepanyol

Lihat MBA » Lihat Kursus » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

MBA Untuk Pengurusan Impak: Menyediakan Untuk Masa Depan

Campus Sepenuh masa November 2018 Sepanyol Madrid

Untuk mengatakan bahawa dunia adalah tempat yang kompleks dan tidak pasti bukan baru. Yang baru adalah kelajuan di mana kedua-dua kerumitan dan ketidakpastian tumbuh dan potensi mereka untuk berubah - dan menghancurkan - seluruh industri dan industri dan syarikat, tidak kira saiz atau kekuatan mereka. [+]

MBA UNTUK PENGURUSAN IMPACT: MENYEDIAKAN MASA DEPAN

Untuk mengatakan bahawa dunia adalah tempat yang kompleks dan tidak pasti bukan baru. Yang baru adalah kelajuan di mana kedua-dua kerumitan dan ketidakpastian tumbuh dan potensi mereka untuk berubah - dan menghancurkan - seluruh industri dan industri dan syarikat, tidak kira saiz atau kekuatan mereka.

Organisasi, orang awam atau swasta, memerlukan orang yang mampu melakukan yang terbaik dalam persekitaran yang tidak menentu dan samar-samar. Orang yang mampu menjangkakan perubahan, menggerakkan transformasi organisasi dan mempromosikan pertumbuhan syarikat, institusi dan masyarakat yang berkhidmat. Tanpa mereka, usang tidak lagi menjadi risiko untuk menjadi kenyataan, disertai dengan kemerosotan dan, akhirnya, kepupusan.... [-]