Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengurusan Siswazah adalah projek yang canggih, kosmopolitan, inovatif, mencerminkan cabaran utama dan nilai teras yang berkaitan dengan dunia hari ini.

GSM Barcelona diasaskan sebagai sebuah institusi pan-Eropah yang mempunyai universiti rakan kongsi di seluruh Eropah Timur dan Barat, terikat bersama dalam usaha mengejar kecemerlangan dalam pendidikan tinggi dan kecemerlangan penyelidikan, dan dipacu oleh fakulti akademik kelas ekonomi dan kewangan .

Sekolah ini bertujuan untuk menawarkan pelbagai ijazah profesional dan akademik dalam pengurusan dan perniagaan kepada pelajar siswazah yang komited untuk memahami proses ekonomi dan kewangan sosial yang kompleks dari masyarakat yang semakin global.

Sebagai tambahan kepada tawaran program induk yang mencabar, sekolah ini menggalakkan kecemerlangan dalam penyelidikan perniagaan dan organisasi dengan kerjasama erat dengan tiga badan akademik pendiri dan rangkaian rakan kongsi antarabangsanya yang lebih luas.

Misi

Ciri teras Sekolah Pengurusan Siswazah di Barcelona menempatkannya di barisan hadapan amalan terbaru dan terbaik dalam pendidikan tinggi dengan membawa bersama keunggulan inovatif dunia akademik dengan pengalaman praktikal dunia perniagaan dan komitmen sosial organisasi negara.

Pendekatan

Pelajar adalah "daya pendorong" di Sekolah Pengurusan Siswazah di Barcelona.

Ini bermakna kita komited untuk memenuhi keperluan pelajar melalui mengoptimumkan proses pembelajaran dan mewujudkan pemahaman tentang apa yang sesuai dalam persekitaran pembelajaran sepanjang hayat untuk memenuhi cabaran yang mengubah hidup dalam pasaran dunia yang semakin bersepadu.

Pendekatan pembelajaran kami adalah pragmatik, menggabungkan pembelajaran intelektual dan pengalaman, membangunkan pengetahuan dan kemahiran dan asas pengetahuan melalui pembangunan individu dan berpasukan.

Kenapa pilih Sekolah Pengurusan Siswazah di Barcelona?

GSM Barcelona mempunyai banyak ciri yang membezakannya daripada sekolah perniagaan yang lain
Kecemerlangan akademikFakulti dipilih dari organisasi paling berprestij di dunia.
Pengalaman Eropah
2000 syarikat melihat GSM Barcelona untuk pelatih berkualiti tinggi.
Fokus Antarabangsa
GSMB akan memberi anda kemahiran untuk berjaya dalam dunia yang semakin global.
Kehidupan seorang pelajar
Kami mempunyai pengalaman untuk membuat anda mengisi di rumah di Eropah.
Menjadi sebahagian daripada 100 universiti seluruh mengambil bahagian dalam projek kami yang bercita-cita tinggi.

Lokasi

Barcelona

GSM Barcelona

Alamat
GSM Barcelona
Plaça d'Adria, 1 Bis

08021 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
+34 932 05 18 68

Barcelona

GSM Barcelona

Alamat
Plaza Adriano, 1 bis
08017 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
+34 932 05 18 68

Program-program