Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengurusan Siswazah adalah projek yang canggih, kosmopolitan, inovatif, mencerminkan cabaran utama dan nilai teras yang berkaitan dengan dunia hari ini.

GSM Barcelona diasaskan sebagai sebuah institusi pan-Eropah yang mempunyai universiti rakan kongsi di seluruh Eropah Timur dan Barat, terikat bersama dalam usaha mengejar kecemerlangan dalam pendidikan tinggi dan kecemerlangan penyelidikan, dan dipacu oleh fakulti akademik kelas ekonomi dan kewangan .

Sekolah ini bertujuan untuk menawarkan pelbagai ijazah profesional dan akademik dalam pengurusan dan perniagaan kepada pelajar siswazah yang komited untuk memahami proses ekonomi dan kewangan sosial yang kompleks dari masyarakat yang semakin global.

Sebagai tambahan kepada tawaran program induk yang mencabar, sekolah ini menggalakkan kecemerlangan dalam penyelidikan perniagaan dan organisasi dengan kerjasama erat dengan tiga badan akademik pendiri dan rangkaian rakan kongsi antarabangsanya yang lebih luas.

Misi

Ciri teras Sekolah Pengurusan Siswazah di Barcelona menempatkannya di barisan hadapan amalan terbaru dan terbaik dalam pendidikan tinggi dengan membawa bersama keunggulan inovatif dunia akademik dengan pengalaman praktikal dunia perniagaan dan komitmen sosial organisasi negara.

Pendekatan

Pelajar adalah "daya pendorong" di Sekolah Pengurusan Siswazah di Barcelona.

Ini bermakna kita komited untuk memenuhi keperluan pelajar melalui mengoptimumkan proses pembelajaran dan mewujudkan pemahaman tentang apa yang sesuai dalam persekitaran pembelajaran sepanjang hayat untuk memenuhi cabaran yang mengubah hidup dalam pasaran dunia yang semakin bersepadu.

Pendekatan pembelajaran kami adalah pragmatik, menggabungkan pembelajaran intelektual dan pengalaman, membangunkan pengetahuan dan kemahiran dan asas pengetahuan melalui pembangunan individu dan berpasukan.

Kenapa pilih Sekolah Pengurusan Siswazah di Barcelona?

GSM Barcelona mempunyai banyak ciri yang membezakannya daripada sekolah perniagaan yang lain
Kecemerlangan akademikFakulti dipilih dari organisasi paling berprestij di dunia.
Pengalaman Eropah
2000 syarikat melihat GSM Barcelona untuk pelatih berkualiti tinggi.
Fokus Antarabangsa
GSMB akan memberi anda kemahiran untuk berjaya dalam dunia yang semakin global.
Kehidupan seorang pelajar
Kami mempunyai pengalaman untuk membuat anda mengisi di rumah di Eropah.
Menjadi sebahagian daripada 100 universiti seluruh mengambil bahagian dalam projek kami yang bercita-cita tinggi.
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Program MBA kami direka untuk profesional muda yang dinamik, yang ingin meneroka pasaran Eropah, mencari peluang profesional baru dan rakan perniagaan, untuk mendapatkan ... [+]

Program MBA

Pelajar akan mempunyai peluang untuk membangunkan pemahaman yang diperlukan mengenai pengurusan dan teknik untuk pengantarabangsaan entiti perniagaan dan analisis ekonomi antarabangsa dengan tumpuan kepada ekonomi Eropah. Program ini menggabungkan prinsip akademik perniagaan dan pemasaran akademik dengan pengalaman praktis semasa latihan dalam syarikat-syarikat Sepanyol / Multinasional.

Khusus dalam:

MBA. Pentadbiran Perniagaan dan Pemasaran. Era DigitalMBA dalam Penjagaan Kesihatan Awam dan Kesihatan. Era Digital

Semua kursus diajar dalam bahasa Inggeris dan termasuk Kursus Latihan Bahasa dan Profesional

Maklumat am

Kelayakan yang dianugerahkan: Ijazah SarjanaBilangan kredit: 60,00 ECTSPanjang kursus (dalam tahun akademik): 1.5 atau 1 (pantas)Cara penghantaran (bersemuka / dicampur / jarak): DiadunPusat yang bertanggungjawab: GSM BarcelonaPelatih: YA, Pilihan... [-]
Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 1.5 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu