Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan adalah sebuah kosmopolitan, projek inovatif bercita-cita tinggi, mencerminkan cabaran utama dan nilai-nilai teras yang berkaitan dengan dunia hari ini.

Sekolah perniagaan ditubuhkan sebagai pan-Eropah institusi mempunyai universiti rakan kongsi di seluruh Timur dan Barat Eropah perkongsian yang sesuai untuk usaha berterusan pengajian tinggi dan kecemerlangan penyelidikan, dan ia didorong oleh fakulti bertaraf dunia akademik dalam bidang ekonomi dan kewangan. Sekolah ini bertujuan untuk menawarkan pelbagai secara profesional dan akademik berorientasikan ijazah dalam pengurusan dan perniagaan kepada pelajar siswazah yang komited untuk memahami proses ekonomi dan kewangan yang kompleks sosial masyarakat yang semakin global. Selain tawaran program sarjana mencabar, sekolah ini menggalakkan kecemerlangan dalam perniagaan dan organisasi penyelidikan dengan kerjasama tiga badan penubuhannya akademik dan rangkaian yang lebih luas rakan kongsi antarabangsa.

Misi

Satu ciri teras Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan di Barcelona tempat-tempat dalam barisan hadapan amalan terkini dan terbaik dalam pendidikan tinggi melalui membawa bersama-sama kecemerlangan inovatif dunia akademik yang mempunyai pengalaman praktikal dalam dunia perniagaan dan komitmen sosial organisasi negeri.

PENDEKATAN

Pelajar itu adalah "memandu kuasa" di Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan di Barcelona. Ini bermakna kami komited untuk memenuhi keperluan pelajar melalui mengoptimumkan proses pembelajaran dan mewujudkan pemahaman tentang apa yang sesuai dalam persekitaran pembelajaran sepanjang hayat untuk memenuhi perubahan cabaran hidup dalam dunia yang semakin bersepadu pendekatan pembelajaran market.our adalah pragmatik, menggabungkan kedua-dua pembelajaran intelektual dan pengalaman, membangunkan pengetahuan dan kemahiran dan pengetahuan asas melalui pembangunan individu dan kerja berpasukan.

Sejarah kita

Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan adalah sebuah kosmopolitan, projek inovatif bercita-cita tinggi, mencerminkan cabaran utama dan nilai-nilai teras yang berkaitan dengan dunia hari ini. GSM Barcelona ditubuhkan sebagai pan-Eropah institusi mempunyai universiti rakan kongsi di seluruh Timur dan Eropah Barat, terikat bersama-sama dalam usaha bersungguh-sungguh kecemerlangan dalam pendidikan tinggi dan kecemerlangan penyelidikan, dan ia didorong oleh fakulti bertaraf dunia akademik dalam bidang ekonomi dan kewangan . Sekolah ini bertujuan untuk menawarkan pelbagai secara profesional dan akademik ijazah dalam pengurusan dan perniagaan kepada pelajar siswazah yang komited untuk memahami proses ekonomi dan kewangan yang kompleks sosial masyarakat yang semakin global. Selain tawaran program sarjana mencabar, sekolah ini menggalakkan kecemerlangan dalam perniagaan dan organisasi penyelidikan dengan kerjasama tiga badan penubuhannya akademik dan rangkaian yang lebih luas rakan kongsi antarabangsa.

The GSMB Kampus: Direka sepadan dengan Trend terbaru dalam Pasca Siswazah Pendidikan

Konsep kampus yang telah berubah secara mendadak pada tahun-tahun kebelakangan ini, dan konsep ini akan terus berkembang pada tahun-tahun akan datang. Sebagai tindak balas, Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan di Barcelona telah membangunkan model proprietari di mana untuk mengasimilasikan angkatan banyak bermain. Objektif utama model ini adalah untuk menyediakan pelajar GSMB dengan sumber-sumber yang berkualiti tinggi dan pengalaman untuk menyediakan mereka untuk peranan kepimpinan dalam pengurusan. Model ini berlandaskan kepada empat tonggak:

Persekitaran fizikal segera - Barcelona, ​​Sepanyol, Eropah Persekitaran maya tidak langsung - memotong teknologi terkini dan modul talian Rangka kerja dan pengajaran konsep model - metodologi kes praktikal Pengalaman gabungan ketiga-tiga elemen di atas

Model ini mempunyai implikasi penting untuk semua aspek pengajaran dan pembelajaran, tetapi mungkin yang paling penting ia mengubah hubungan di antara institusi dan pelajar. Sambutan GSMB untuk perubahan ini telah mencetuskan permintaan bagi lebih banyak program-program akademik di seluruh tahun sekolah dan musim panas.

Dengan alam semula jadi yang pendidikan yang berubah-ubah, ia adalah jelas bahawa cara berfikir yang baru, bentuk baru kerjasama dan pendekatan baru untuk kehidupan kampus yang perlu. GSMB mengiktiraf realiti ini dan telah bertindak balas dengan cara yang unik berharga. Kami telah membuat Eropah pendidikan lepasan ijazah boleh diakses oleh berjuta-juta pelajar dari seluruh planet ini.

Mengapa GSM Barcelona

GSM Barcelona mempunyai ciri-ciri yang membezakannya dari sekolah-sekolah perniagaan yang lain dengan menambah nilai tambahan kepada pelajar-pelajar: - Satu rangkaian luas kenalan di seluruh dunia.

Penyertaan 96 universiti dalam penciptaan projek bercita-cita tinggi ini.

  • Mendapatkan pengalaman profesional dan masa depan yang bekerja di Barcelona.

2000 Syarikat menyediakan latihan kepada pelajar GSM Barcelona.

  • Sarjana berkualiti dengan fokus antarabangsa MBA kami meningkatkan kebarangkalian kejayaan di dunia yang semakin global.

  • Fakulti dengan pendidikan peringkat tinggi dan banyak pengalaman antarabangsa
This school offers programs in:
  • English

Lihat 1-year MBAs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

MBA

Online & Campus Combined Sepenuh masa February 2019 Sepanyol Barcelona

Pelajar yang tidak graduan universiti boleh diterima di kursus-kursus ini. Pelajar-pelajar ini akan layak untuk sijil universiti kursus lanjutan. Maklumat mengenai syarat kemasukan dalam kes ini boleh diperolehi daripada penyelaras kursus. [+]

Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pemasaran. Era Digital

maklumat am Kelayakan dianugerahkan: Master (Ijazah GSMB) Pengurusan: Kompaniets Tatiana, Jaume Jun Jumlah kredit: 60,00 Tempoh kursus (dalam tahun akademik): 1 Cara penghantaran (muka-ke-muka / dicampur / jarak jauh): Diadun Pusat yang bertanggungjawab: GSMB Dalam syarikat penempatan (s): YES Bayaran Pendaftaran: 5.800,00 € (+ 200 € bayaran tambahan) Yuran Pendaftaran - 350 € Caj Bank - 50 € Express mel - 50 € Pengambilan mula: February 2017, September 2017 Khusus di: Perniagaan Global, International Marketing, Kewangan Antarabangsa, Internship dalam bidang: Pemasaran dan PR, Ekonomi / Kewangan, Medical / Pharmaceuticals, Undang-undang Antarabangsa, Pelancongan dan Hospitaliti, Pengurusan, Pentadbiran, Sumber Asli - Minyak / Gas, IT, Mass Media, ilmu bahasa dan Linguistik, Sumber Manusia, Design / Architecture. Objektif dan kemasukan Kemasukan bagi pemohon tidak memegang kelayakan ijazah: Pelajar yang tidak graduan universiti boleh diterima pada kursus-kursus ini. Pelajar-pelajar ini akan layak untuk sijil universiti kursus lanjutan. Maklumat mengenai syarat kemasukan dalam kes ini boleh diperolehi daripada penyelaras kursus. [-]