ESEM

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Meet ESEM

ESEM, ia adalah sebuah sekolah perniagaan dengan program perniagaan antarabangsa. Ia diasaskan di Madrid pada tahun 1968 untuk membentuk akademik dalam bidang Pemasaran, Pengurusan, Pentadbiran dan Pengurusan, profesional dapat memenuhi keperluan semasa dan masa depan syarikat dan pasaran.

Kami mempunyai program pendidikan yang berikut:

  • Sarjana Pengurusan Sukan dan Sarjana Sports Coaching
  • MBA dalam Pengurusan, Pentadbiran dan Pengurusan (dage)
  • Sarjana Pengurusan Pemasaran dan Perdagangan (MM)
  • Diploma Tinggi dalam Pemasaran dan Jualan Pengurusan
  • MBA Eksekutif Pengurusan Perniagaan (EXE)
  • MBA dalam pengkhususan Pengurusan dalam Industri Kesihatan dan Farmaseutikal (FARMA)

Pusat

Sejak tahun 1968, ESEM telah berjaya menyediakan eksekutif khusus dengan kerjaya yang berkaitan dan anak-anak muda yang telah memulakan latihan kerja mereka. Lebih daripada 40,000 profesional antarabangsa telah melalui kelas, di mana di samping latihan mereka, telah mencapai pertukaran pengetahuan praktikal, sekali gus memenuhi falsafah kami ... "belajar dengan melakukan"

Tujuan program ini adalah latihan dalam semua alat-alat yang praktikal dan unsur-unsur yang diperlukan untuk Pengurusan Commercial Pemasaran, Pengurusan Jualan, Pengurusan Kewangan, Pengurusan Sumber Manusia dan Pengurusan Am Syarikat Multinasional. Program dan kandungannya adalah nyata praktikal.

Tidur dan mencabar semua profesional, anda akan berjaya diselesaikan dengan program-program ini, kerana sebagai profil pelajar dan akan menasihati mengapa memilih program.

Jangan teragak-agak, saya menjemput semua kursus ESEM dan program, dan profesionalisme mereka dan latihan kami, kami boleh berkongsi pengalaman bersama-sama dan keupayaan untuk menjadualkan MBA yang sesuai dengan anda.

Kita tunggu.

Datang Francisca Aliaga

Lokasi

Madrid

Ex'pression College

Alamat
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol
Telefon
+1 510-654-2934