Baca keterangan rasmi

Meet ESEM

ESEM, ia adalah sebuah sekolah perniagaan dengan program perniagaan antarabangsa. Ia diasaskan di Madrid pada tahun 1968 untuk membentuk akademik dalam bidang Pemasaran, Pengurusan, Pentadbiran dan Pengurusan, profesional dapat memenuhi keperluan semasa dan masa depan syarikat dan pasaran.

Kami mempunyai program pendidikan yang berikut:

  • Sarjana Pengurusan Sukan dan Sarjana Sports Coaching
  • MBA dalam Pengurusan, Pentadbiran dan Pengurusan (dage)
  • Sarjana Pengurusan Pemasaran dan Perdagangan (MM)
  • Diploma Tinggi dalam Pemasaran dan Jualan Pengurusan
  • MBA Eksekutif Pengurusan Perniagaan (EXE)
  • MBA dalam pengkhususan Pengurusan dalam Industri Kesihatan dan Farmaseutikal (FARMA)

Pusat

Sejak tahun 1968, ESEM telah berjaya menyediakan eksekutif khusus dengan kerjaya yang berkaitan dan anak-anak muda yang telah memulakan latihan kerja mereka. Lebih daripada 40,000 profesional antarabangsa telah melalui kelas, di mana di samping latihan mereka, telah mencapai pertukaran pengetahuan praktikal, sekali gus memenuhi falsafah kami ... "belajar dengan melakukan"

Tujuan program ini adalah latihan dalam semua alat-alat yang praktikal dan unsur-unsur yang diperlukan untuk Pengurusan Commercial Pemasaran, Pengurusan Jualan, Pengurusan Kewangan, Pengurusan Sumber Manusia dan Pengurusan Am Syarikat Multinasional. Program dan kandungannya adalah nyata praktikal.

Tidur dan mencabar semua profesional, anda akan berjaya diselesaikan dengan program-program ini, kerana sebagai profil pelajar dan akan menasihati mengapa memilih program.

Jangan teragak-agak, saya menjemput semua kursus ESEM dan program, dan profesionalisme mereka dan latihan kami, kami boleh berkongsi pengalaman bersama-sama dan keupayaan untuk menjadualkan MBA yang sesuai dengan anda.

Kita tunggu.

Datang Francisca Aliaga

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

ESEM

Dengan kursus ini, pelajar akan memperoleh latihan lanjutan Eksekutif Pascasiswazah dalam Kejurulatihan Perniagaan. Anda akan mendapat pengetahuan yang diperlukan untuk m ... [+]

objektif

Objektif program ini ialah:

Memperoleh pengetahuan, kemahiran dan kebolehan yang diperlukan untuk amalan pembinaan di peringkat perniagaanMenggalakkan pembangunan eksekutif dan perniagaan melalui penggunaan teknik bimbingan dalam bidang organisasi dan perundingan.Menggalakkan pembangunan perniagaan dan kepimpinan, ke arah keadaan pengetahuan dan prisip yang seimbang.

Dengan kursus ini, pelajar akan memperoleh latihan lanjutan Eksekutif Pascasiswazah dalam Kejurulatihan Perniagaan. Anda akan mendapat pengetahuan yang diperlukan untuk membangunkan amalan profesional anda dan mempromosikan pembangunan eksekutif, eksekutif jualan, pengurus pertengahan dan eksekutif yang profesional dan profesional.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESEM

Dengan kaedah teori dan praktikal ESEM , pelajar akan diberikan penyesuaian kepada teknologi baru, begitu perlu dan diminta hari ini untuk menduduki jawatan Ketua Pengara ... [+]

Pascasiswazah profesional dengan peringkat antarabangsa.

ESEM , dengan 47 tahun aktiviti dan pembangunan, adalah SEKOLAH PERNIAGAAN, khusus dalam bidang perniagaan Komersial dan Pemasaran, Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran, dengan pengiktirafan dalam Syarikat-syarikat Kebangsaan dan Antarabangsa.

Lebih daripada 20,000 pelajar dari lima benua telah melalui kelas dan program kami.

objektif

Berikan alat yang diperlukan untuk pembangunan pengurusan. Alat ini mempunyai fungsi triple: Pengurusan Komersial dan Pemasaran, Pengurusan dan Pentadbiran Perniagaan.

Dengan kaedah teori dan praktikal ESEM , pelajar akan diberikan penyesuaian kepada teknologi baru, begitu perlu dan diminta hari ini untuk menduduki jawatan Ketua Pengarah.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu