ESDEN Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ESDEN Business School diasaskan pada tahun 1996 dengan misi menawarkan pendidikan berkualiti pasca universiti, dengan kekakuan akademik tertinggi dan dari konsepsi orang dan masyarakat akar etika mendalam. Dengan metodologi akademik yang inovatif, dan sentiasa dekat dengan dunia perniagaan, terdapat lebih 7,000 pelajar yang telah dilatih di dalam bilik darjah kita memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin masa depan.

VALUES

Kami berkongsi nilai-nilai sekolah perniagaan rujukan antarabangsa dari segi latihan canggih, promosi bakat, pemikiran pemikiran kritikal dan kreatif, dan terutamanya semangat keusahawanan yang kami ingin menjadi gaya pengurusan yang kami ajar para pelajar kami .

CLOSE TO WORLD BUSINESS

Matlamat kami adalah perkembangan profesional penuh para pelajar kami, sama ada melalui keusahawanan mereka atau sebagai sebahagian daripada pertumbuhan organisasi lain. Aspek ini memaksa kita untuk mengekalkan nadi dengan syarikat-syarikat utama di pasaran, mengetahui keperluan yang ditimbulkan dan tuntutan yang ada dari segi kemahiran, pengetahuan dan kemahiran. Kami memudahkan penyediaan latihan magang profesional untuk pelajar yang memulakan kerjaya profesional atau menukar aktiviti mereka, serta Bank Kerja dalam pergerakan berterusan untuk pelajar dan alumni kami.

KELAS GURU

Tidak dinafikan, kumpulan profesional yang membentuk fakulti ESDEN Business School adalah salah satu tonggak utama yang berjaya dan pelajar kami didasarkan. Semua Profesor adalah pakar besar dalam mata pelajaran yang mereka ajar, pengetahuan mereka berasal dari pengalaman profesional mereka yang dikaitkan dengan dunia perniagaan, dan akhirnya kepada hari ke hari mereka, kes-kes nyata yang menyampaikan semangat dan menunjukkan kemampuan mengajar kepada pelajar-pelajar di bilik darjah.

PERJANJIAN ANTARABANGSA

Watak antarabangsa merupakan salah satu ciri penting dari sekolah perniagaan kami sejak penubuhannya. Cara pemahaman pengajaran ini menggambarkan promosi mobiliti dan pengantarabangsaan, baik pelajar dan guru. ESDEN Business School mempunyai perjanjian dengan dua Institusi Tinggi utama yang ada sekarang di peringkat dunia: London School of Economics and Political Science (LSE) (London) dan Istituto Marangoni School of Fashion (Milan). Melalui perjanjian antara ESDEN Business School dan dua Institut terkenal ini, para pelajar kami dapat mengakses tahap latihan yang sangat tinggi diiktiraf di seluruh dunia, yang diajar oleh guru mereka dan berkembang di tempat-tempat yang mereka miliki di England dan Itali masing-masing, dan itu tidak diragukan lagi Ia adalah pengalaman yang unik dalam kerjaya profesional mereka. Di samping itu, dengan objektif memperluas peluang akademik, ESDEN Business School telah menandatangani perjanjian dengan institusi universiti berprestij seperti Universiti Anahuac dan Universiti Tec de Monterrey Mexico, atau Universiti Externado dan Jorge Tadeo Lozano University of Colombia.

METODOLOGI AKADEMIK

Sejak penubuhannya, ESDEN Business School telah menubuhkan dirinya sebagai Sekolah Perniagaan dengan metodologi akademik inovatif. Berdasarkan Kaedah Songsang, ESDEN Business School - ESDEN Business School Pelaburan ESDEN Business School , kami menggunakan teknologi baru supaya pelajar dapat memaksimumkan masa dan dedikasi mereka, kami menggunakan media dalam talian, video, nota teknikal dan bibliografi untuk kerja individu pelajar, dan kami memperuntukkan jam bilik darjah untuk menguasai kelas, kerja berpasukan, perbincangan kes dan Kelas Induk guru kami. Pelajar memperoleh kemahiran dan kebolehan yang diperlukan dalam skop tindakan mereka, mencapai matlamat mereka yang dipandu oleh pasukan akademik Sekolah.

SEKOLAH PERNIAGAAN MULTINATIONAL

ESDEN Business School kini berada di 4 buah negara dengan 6 buah kampus.

Kami mempunyai kampus di Madrid (Sepanyol), Barcelona (Sepanyol), Bilbao (Sepanyol), Mexico City (Mexico) dan Bogotá (Colombia).

RANGKAIAN GLOBAL PELAJAR LAMA

Dalam Rangkaian Alumni, EsdenAlumni, ESDEN Business School , anda dapat mencari berita terkini, maklumat menarik, latihan ... dan yang paling penting: berhubung dengan semua pelajar yang melalui bilik darjah, bekas pelajar dan tentu saja, dengan profesional dari semua sektor.

Orang-orang yang melalui bilik darjah kita memperoleh status alumni dan setelah tamat Sarjana atau MBA, ESDEN Business School , mengiringi semua bekas pelajar mereka sepanjang kerjaya profesional mereka yang menawarkan seminar, program pengkhususan, rangkaian dan memudahkan hubungan antara mereka semua. Di samping itu, ESDEN Business School menguruskan pertukaran kerja yang dinamik dengan syarikat-syarikat kerjasama utama dan berkaitan langsung dengan tawaran akademik.

ASSOCIATIONS

ESDEN Business School tergolong dalam Persatuan Sekolah Perniagaan utama di kawasan yang berbeza di mana ia hadir.

ESDEN Business School adalah ahli:

Majlis Latihan Pengurusan Amerika Latin (CLADEA) Persatuan Sekolah Perniagaan Sepanyol (AEEN)

This school offers programs in:
  • Sepanyol

Lihat Global MBAs » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Global MBA

MBA Global

Online & Campus Combined Sambilan November 2019 Sepanyol Madrid Bilbao Barcelona + 2 lagi

Dalam program ini, kami mencadangkan untuk menghargai kerjaya profesional anda (komunikasi, kerja berpasukan, pelaporan, pendekatan analisis, persembahan awam, kematangan profesional, dll.) Dan kami mencadangkan untuk mengembangkan bakat keusahawanan anda, baik untuk menerapkannya dalam pelaksanaannya perarakan projek perniagaan baru, supaya ia menjadi gaya pengurusan pelik anda ... [+]

Dalam program ini, kami mencadangkan untuk menghargai kerjaya profesional anda (komunikasi, kerja berpasukan, pelaporan, pendekatan analisis, persembahan awam, kematangan profesional, dll.) Dan kami mencadangkan untuk mengembangkan bakat keusahawanan anda, baik untuk menerapkannya dalam pelaksanaannya berarak projek perniagaan baru, supaya ia menjadi gaya pengurusan anda yang unik.

DIREKTUR DENGAN

MBA ditujukan kepada para profesional dengan pengalaman yang boleh dibuktikan, yang berusaha meningkatkan kemahiran mereka di luar bidang kepakaran mereka, mengembangkan peluang kerjaya dan mendapat pengiktirafan dalam persekitaran perniagaan yang semakin kompetitif.

Program ini menyesuaikan diri dengan ciri-ciri penonton ini melalui modaliti global MBA.... [-]