Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

EAE Business School mengkhusus dalam pendidikan tinggi, dengan program tuisyen termasuk MBA Eksekutif, Sarjana dan Ijazah Sarjana, dengan 60 tahun pengalaman pengalaman profesional yang berjaya. Lebih daripada 73,000 pengarah dan eksekutif telah dilatih di EAE.

Misi utama kami dalam melatih para profesional dan pemimpin syarikat kebangsaan dan antarabangsa dengan program dan tuan yang dicirikan oleh dos yang besar kandungan praktikal, berorientasi pelajar. Kejayaan Sekolah Perniagaan EAE didorong oleh komunikasi berterusan dengan para pelajar, guru, dan rakan-rakan di seluruh dunia, yang membolehkan Sekolah menjamin tahap pendidikan yang ketat.106806_4.jpg

EAE Business School: Kualiti dalam Program Sarjana dan Pascasarjana

Piawaian kualiti yang tinggi yang kami laksanakan di Sekolah Perniagaan EAE telah mendapat penghargaan kami di peringkat kebangsaan dan antarabangsa yang paling berprestij. EAE adalah ahli organisasi peringkat kebangsaan dan antarabangsa yang paling dihormati, seperti AACSB (Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Kebajikan), EFMD, (Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan), CLADEA (Majlis Latihan Majlis Latin Amerika) EBEN (Rangkaian Etika Perniagaan Eropah) dan EMBAC (Majlis MBA Eksekutif). Selain itu, program kami disahkan oleh PMI (Institut Pengurusan Projek) dan CSCMP (Majlis Pengurusan Rantaian Bekalan Profesional), serta oleh ANECA dan AQU.

Cabaran kami yang paling mendesak dan paling menggalakkan adalah untuk terus menjadi sebuah sekolah perniagaan antarabangsa yang mampu melatih para profesional yang dilengkapi untuk memimpin organisasi secara lestari. EAE merangkul komitmen sosialnya untuk meneruskan cabaran dalam bidang latihan peribadi dan eksekutif.


EAE Kebangsaan dan Antarabangsa

EAE mempunyai perjanjian perkongsian akademik dan institusi di tempat dengan 65 sekolah perniagaan dan universiti. Rakan kongsi kami tersebar di 22 negara. Selain itu, Sekolah ini mempunyai lebih daripada 3,500 perjanjian perkongsian dengan syarikat Sepanyol dan antarabangsa, yang membolehkan para pelajar kami memanfaatkan pertukaran pekerjaan berprestij selepas pengajian mereka. Setelah melengkapkan Ijazah Sarjana Muda atau Ijazah Sarjana, sangat digalakkan untuk melakukan latihan dalam syarikat untuk menggunakan pengetahuan yang diperolehi. Dengan pemikiran ini, EAE memberi peluang kepada pelajarnya peluang latihan magang selepas pelajaran mereka.

Pada tahun 2016, Sekolah ini menyambut para pelajar dari 102 negara yang berlainan dari semua 5 benua. Di samping itu, 37% fakulti akademik EAE adalah antarabangsa. Mengikut sifat kajian perniagaan global, terdapat bilangan EAE Masters yang semakin meningkat dalam bahasa Inggeris. Perjanjian kami dengan universiti-universiti seperti Pace University New York, Universiti Sains Gunaan Amsterdam dan Universidad Anáhuac Mayab de México memberi kita hubungan yang lebih dekat dengan pelajar antarabangsa.

Pada tahun ini, EAE telah mengekalkan komitmennya untuk penyelidikan. Guru-guru kami menghasilkan output penyelidikan akademik, kertas, kajian kes, buku, dan artikel penyebaran yang tinggi, menyumbang pengetahuan pengurusan kepada masyarakat. Di samping itu, kami telah mengambil bahagian dalam beberapa persidangan antarabangsa, di mana kami telah berkongsi pengetahuan ini.106807_6.jpg

Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

EAE Global

MBA eksekutif global diajar di kampus Madrid dan juga mempunyai mod pengajian hibrid. Ia meningkatkan kemungkinan mengembangkan sempadan yang beroperasi di pasaran global ... [+]

Proses berterusan perubahan, globalisasi, pasaran baru muncul dan persaingan yang meningkat adalah beberapa ciri yang mencirikan tingkah laku semasa ekonomi. Sebaliknya, krisis ekonomi semasa mewakili banyak syarikat peluang untuk mencipta semula diri mereka. Syarikat masa depan akan beroperasi di pasaran global, pelanggan, persaingan dan pembekal, di mana peluang dapat berada di bahagian lain dari planet ini.

Dalam konteks ini, pengurus dan CEO sentiasa perlu mengemaskinikan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk menggabungkan pengetahuan perniagaan mereka yang mantap dengan wawasan global perniagaan, kerana hanya dengan cara ini mereka dapat berjaya menangani cabaran yang dikenakan oleh pasaran hari ini dan reka bentuk strategi perniagaan global yang menyesuaikan diri dengan perubahan keadaan persekitaran.... [-]

Sepanyol Madrid
October 2019
Sepenuh masa
12 months
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School