City Hall School of Languages

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

kami

Sekolah Bahasa City Hall School of Languages mula beroperasi pada tahun 2006 sebagai sebuah sekolah bahasa Inggeris dan Sepanyol untuk warga asing.

Hari ini, memandangkan permintaan semasa untuk bahasa dan terima kasih kepada persediaan akademik guru-guru kami, kami juga menyediakan kursus intensif dalam bahasa Jerman, Perancis, Itali dan Rusia.

Kami adalah berwawasan akademi dan pengetahuan sentiasa berkembang kita telah menunjukkan menyesuaikan diri dengan permintaan dan keperluan. Oleh itu, kita telah menjadi sebuah sekolah swasta perintis dalam León dalam menyesuaikan sistem pendidikan tradisional kepada teknologi terkini. Kami mempunyai makmal bahasa moden, yang perlu dan penting untuk penambahbaikan tertentu alat mampatan oral. Di samping itu semua kelas kami dilengkapi dengan papan putih interaktif dan utiliti yang menyediakan sumber-sumber yang tidak terhingga untuk menceriakan kelas tradisional dan untuk mewujudkan pengajaran interaktif yang positif mempengaruhi pembelajaran mana-mana bahasa.

sistem kerja kami adalah untuk mengekalkan kumpulan kecil maksimum enam pelajar setiap kelas, untuk memastikan kualiti pengajaran kanak-kanak dan orang dewasa. Dengan nombor ini pelajar setiap kumpulan kita boleh memberikan perhatian individu, menyesuaikan kadar pembelajaran dan keperluan khusus setiap pelajar.

pelajar bertambah baik yang mendapat juga untuk membezakan kelas tatabahasa, oleh guru-guru yang berkelayakan, ceramah, yang diajar oleh guru penutur.

Terima kasih kepada sumber-sumber teknologi dan manusia, kita berjaya bekerja secara bebas kepada empat kemahiran pembelajaran bahasa sekali gus mewujudkan keseimbangan yang ketara meningkatkan hasil akhir yang mendapat pelajar.

lokasi

Lokasi

León

City Hall School of Languages

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: