Baca keterangan rasmi

Institusi kami

CESINE Business School adalah sebuah institusi akademik swasta antarabangsa dengan 20 tahun sejarah. Ia berdiri sebagai salah satu institusi pengajian tinggi yang paling terkenal di Sepanyol kerana kecemerlangan dalam teknologi inovasi dan pembelajaran. Selain itu, kajian ijazah dan lepasan ijazah yang diiktiraf di dalam bidang masing-masing oleh pertubuhan-pertubuhan di peringkat nasional dan antarabangsa.

Cesine mempunyai kebenaran daripada Kerajaan Cantabria, seperti yang dinyatakan dalam "Real Decreto 557/1991, art.19," tentang penciptaan dan pengiktirafan Universiti dan Universiti Centersand dalam "Ley Orgánica 6/2001 de Universidades".

Penyelidikan dan akademik kecekapan

Cesine mempunyai kakitangan yang terkenal guru yang datang daripada bidang perniagaan dan penyelidikan dan mempunyai pengalaman mengajar yang luas, dalam perkhidmatan pendidikan yang cemerlang, penyelidikan yang berkaitan dan sumbangan berharga untuk perbahasan awam dan transformasi sosial.

Antarabangsa

Cesine menawarkan persekitaran pembelajaran yang menggalakkan satu visi antarabangsa, dengan pelajar-pelajar dan guru-guru dari bahagian-bahagian yang berlainan di dunia yang menyediakan pelbagai perspektif dan pengalaman. Terdapat purata 45 kewarganegaraan yang berbeza di dalam kampus dan kami menjamin tempoh biasiswa di kampus antarabangsa yang relevan untuk semua pelajar. Oleh itu, pelajar mempunyai pilihan untuk menerima latihan antarabangsa dalam bahasa Inggeris yang dikaitkan dengan ijazah mereka melalui program dwibahasa, serta menjalankan latihan di beberapa syarikat-syarikat yang paling penting multinasional di dunia. Selain itu, program-program ini adalah langkah seterusnya dalam proses pengantarabangsaan Cesine dan komitmen kepada cabaran masa depan dalam Bahasa Sepanyol sistem universiti antarabangsa.

Cesine pada asasnya bercirikan menjadi "University Business" dan dengan menawarkan pelajarnya satu set pengetahuan yang ditakrifkan oleh integrasi di dunia sebenar, yang menghubungkan kerapian saintifik dan pembelajaran teknik operasi, yang membenarkan pelajar untuk menjadi profesional dengan alat teori dan praktikal yang terbaik untuk menjalankan kerja mereka.

Rangkaian alumni

Alumni Cesine adalah sebuah masyarakat antarabangsa lebih daripada 5,000 profesional dan usahawan yang berjaya. Setiap tahun, Persatuan Alumni menganjurkan sesi latihan dan mesyuarat dengan objektif untuk mewujudkan hubungan yang berkekalan dan memupuk rangkaian, membuat Cesine satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

Program diajar dalam:
Spanish (Spain)

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year EMBA

CESINE Centro Universitario

Program ini merangkumi dua modul pengantarabangsaan, diajar di China dan Amerika Syarikat (pilihan). Dua tempoh kediaman, yang membantu memahami keunikan individu pasaran ... [+]

Program topikal

Perniagaan kini beroperasi dalam persekitaran yang pesat berubah. Disebabkan globalisasi pasaran, peluang dan ancaman kepada perniagaan kami timbul pada bila-bila masa dan di mana sahaja di dunia. Mana-mana tempat di dunia boleh memberi kesan segera kepada pasaran kami.

Perubahan yang sangat penting dalam semua aspek utama tadbir urus korporat yang berlaku. Ini memerlukan mereka yang bertanggungjawab bagi setiap kawasan dasar pengetahuan yang kukuh untuk membincangkan mengenai pembangunan kekuatan dan daya tahan badan mereka melalui strategi pengurusan terkini, model perniagaan dan proses pengurusan sumber manusia. Pengetahuan ini berkembang untuk mencipta nilai lebih dan lebih berdaya saing. Syarikat-syarikat, usahawan, pengurus dan pengarah itu mampu memimpin transformasi organisasi mereka sendiri, dan akan dapat bertahan dari masa ke masa.... [-]

Sepanyol Santander
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu