Sekolah-sekolah di Rwanda

Terbaik Sekolah-sekolah di Rwanda 2018

On this page you can search for Universities, Colleges and Business schools in Rwanda. You will easily find all information about the top ranked universities in Rwanda. Click on"Read more" for a detailed description of the university and an overview of the study programs offered.

Find universities in Rwanda and browse through their programs to find the ones that suit you best. Get all info about the various study options in Rwanda and compare the tuition fees and length of study. You can save time and contact universities in Rwanda directly: fill out the"Request free information" form, which will put you in contact with the admissions office.

Start the search for your future education right away!

1 Hasil dalam Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

MBA Rwanda Kigali

Sebagai satu cara untuk pengenalan, Mahatma Gandhi University (MGU) adalah sebuah institusi pendidikan Rwanda terkemuka, yang ditubuhkan dan diiktiraf oleh Majlis Pendidikan Tinggi, Kementerian Pendidikan, Kerajaan. Republik Rwanda. Selain itu, MGU ialah Rwanda (www.mgu.ac.rw) adalah seorang ahli pertubuhan yang dihormati bernama -University Inter Majlis untuk Afrika Timur (IUCEA). Ia adalah sebuah pertubuhan bukan keuntungan Universiti di rantau Afrika Timur yang memudahkan… [+] penyelenggaraan piawaian pendidikan setanding di peringkat antarabangsa di Afrika Timur untuk menggalakkan daya saing di rantau ini dalam pendidikan tinggi. Di samping itu, Universiti telah mendapat pengiktirafan daripada pelbagai organisasi antarabangsa di seluruh dunia yang meningkatkan kualiti kandungan dan kurikulum terbuka, jarak, fleksibel, e-pembelajaran dan pendidikan dalam talian seperti Majlis Antara Universiti Afrika Timur (IUCEA), Majlis Antarabangsa Terbuka dan Pendidikan Jarak (ICDE), ahli United Nations Global Program padat, Institusi Ahli Persatuan untuk kemajuan Pendidikan Antarabangsa, Amerika Syarikat (AAIE), Persatuan Universiti Afrika ( AAU) dan banyak lagi. Mahatma Gandhi Universiti Rwanda adalah sebuah Institusi Pengajian Tinggi yang ditubuhkan dan diiktiraf oleh Majlis Pendidikan Tinggi, Kementerian Pendidikan, dan Kerajaan Republik Rwanda. Tujuan pengajian ini adalah untuk mendidik pelajar-pelajar di peringkat global dan menjadikan mereka warganegara dapat. Universiti Beroperasi sebagai sebuah institusi membuat bukan keuntungan Pengajian Tinggi di Afrika Timur. Di Universiti ini anda mendapat ijazah anda pada istilah anda. Sama ada anda memilih untuk belajar dalam talian atau di kampus tempatan, anda boleh bergantung kepada kurikulum yang mencabar dan persekitaran pembelajaran yang menyokong. Mahatma Gandhi Universiti adalah sebuah institusi yang berjanji untuk menjadi satu daripada universiti terkemuka Globes 'dengan reputasi yang diakui kecemerlangan dalam penyelidikan dan pengajaran. Mereka yang memilih Mahatma Gandhi University mendapat akses kepada pelbagai-Program yang membentuk batu loncatan ke lautan peluang. Kami berusaha untuk menggalakkan rekod pencapaian dan kejayaan dalam kecemerlangan dan prospek kerja akademik. Untuk membolehkan pelajar-pelajar kita merealisasikan agenda hidup mereka, kami telah membuat pelaburan yang besar dalam kemudahan dan kakitangan. Mahatma Gandhi Universiti adalah di barisan hadapan dalam menggunakan teknologi maklumat dan komunikasi untuk menyokong pembelajaran dan pengajaran. Kami dicampur penggunaan e-pembelajaran dengan nilai-nilai pembelajaran dan pengajaran tradisional untuk memberi pelajar-pelajar kita satu pengalaman pembelajaran yang fleksibel dan dinamik. Matlamat kami adalah untuk menjadi pusat utama kecemerlangan akademik dan destinasi pilihan untuk semua orang-orang yang bercita-cita untuk pengalaman dalam bidang akademik yang memuaskan. [-]