Moscow International Higher Business School - MIRBIS

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MIRBIS ditubuhkan pada tahun 1988 mengikut perjanjian antara kerajaan antara Itali dan USSR, Atas inisiatif prof. Vladimir Groshev, Rektor Plekhanov Institut Ekonomi Negara (kini Rusia Ekonomi University) dan maka Presiden penyelidikan Ekonomi Persatuan NOMISMA profesor Romano Prodi, kemudian - Perdana Menteri Itali dan Presiden Suruhanjaya Eropah.

Sejak penubuhan Moscow International Business Tinggi Persekolahan MIRBIS pada tahun 1988 lebih 34 ribu pelajar lulus dari eksekutif dan pembangunan pengurusan kursus, BA, program ijazah MA dan MBA dan kursus latihan profesional yang ditawarkan oleh MIRBIS.

Pada tahun 2004 MIRBIS menjadi yang pertama bukan negara bebas Business School di Rusia yang telah diiktiraf oleh Persatuan MBA (AMBA). AMBA dilanjutkan akreditasi antarabangsa untuk semua program MIRBIS MBA. Sejak tahun 2006 MIRBIS telah menjadi satu-satunya sekolah perniagaan yang mempunyai akreditasi antarabangsa untuk semua program akademik - di atas MBA, kursus ijazah Sarjana Muda UPM diiktiraf oleh EPAS EFMD, dan ijazah Master mempunyai akreditasi daripada AMBA PeMM.

MIRBIS adalah penyelidikan dan pendidikan kompleks pelbagai fungsi, yang menggabungkan Institut dan Sekolah Perniagaan Siswazah Antarabangsa.

MIRBIS menyediakan program pengajian bagi semua peringkat pendidikan profesional berterusan dan pembangunan dalam bidang ekonomi dan pengurusan: dari kursus Pra-sarjana muda, Usahawan Muda Sekolah, program Ijazah Sarjana Muda, kepada Guru dan kursus PhD, MBA dan DBA. Semua program yang disampaikan adalah berdasarkan kepada integrasi yang mendalam penyelidikan, pendidikan dan perniagaan.

This school offers programs in:
  • Russian

Lihat EMBA » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

EMBA (mba Eksekutif)

Campus Sambilan 18  May 2019 Rusia Moscow

Sila ambil perhatian bahawa program ini sama sekali diajar di RUSIA. program MIRBIS Executive MBA bertujuan pengurus atasan latihan, pengarah urusan, eksekutif dan / atau pemilik syarikat-syarikat. Matlamat program ini adalah untuk menstruktur pengalaman dan pengetahuan pelajar, membentuk dan membangunkan wawasan strategik, pendekatan strategik untuk menyelesaikan masalah dalam [+]

Sila ambil perhatian bahawa program ini sama sekali diajar di RUSIA.

Program EMBA yang diiktiraf oleh Persatuan Antarabangsa MBA (AMBA), EFMD (Yayasan Eropah bagi Pengurusan Pembangunan) dan AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan)

program MIRBIS Executive MBA bertujuan pengurus atasan latihan, pengarah urusan, eksekutif dan / atau pemilik syarikat-syarikat.

Matlamat program ini adalah untuk menstruktur pengalaman dan pengetahuan pelajar, membentuk dan membangunkan wawasan strategik, pendekatan strategik untuk menyelesaikan dalam keadaan risiko dan ketidaktentuan dalam perniagaan Rusia yang boleh dicapai kerana kualiti yang tinggi latihan masalah, menggunakan yang paling maju bentuk pendidikan perniagaan, bentuk aktif latihan dan pertukaran pengalaman dalam pasukan seragam kecil.... [-]


MBA

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 Rusia Moscow + 2 lagi

Sila ambil perhatian bahawa program ini sama sekali diajar di RUSIA. MIRBIS Institute adalah pemimpin dalam pendidikan perniagaan, ia sentiasa mengambil kedudukan teratas dalam penilaian sekolah perniagaan Rusia, ia bertindak sebagai seorang pakar dalam media massa. program MBA mempunyai beberapa ciri-ciri khusus yang menyediakan peluang-peluang tambahan dan kelebihan untuk pelajar sekolah perniagaan kami. [+]

Sila ambil perhatian bahawa program ini sama sekali diajar di RUSIA.

Program MBA yang diiktiraf oleh Persatuan Antarabangsa MBA (AMBA), EFMD (Yayasan Eropah bagi Pengurusan Pembangunan) dan AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan)

MIRBIS Institute adalah pemimpin dalam pendidikan perniagaan, ia sentiasa mengambil kedudukan teratas dalam penilaian sekolah perniagaan Rusia, ia bertindak sebagai seorang pakar dalam media massa. program MBA mempunyai beberapa ciri-ciri khusus yang menyediakan peluang-peluang tambahan dan kelebihan untuk pelajar sekolah perniagaan kami. Pada tahun 1997 dan 2002 program MBA MIRBIS Institut mendapat akreditasi London Metropolitan (Guildhall) University (LondonMet) yang memberikan graduan peluang untuk mendapatkan diploma British MBA semasa belajar di Rusia. The 'potret' program MIRBIS MBA graduan telah dibangunkan dan calon-calon kita mengetahui terlebih dahulu mana kemahiran, pengetahuan dan kepakaran mereka akan mempunyai selepas tamat pengajian.... [-]