MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Tinggi Perniagaan Antarabangsa Moscow "MIRBIS" (Institut) telah ditubuhkan pada tahun 1988 berdasarkan perjanjian antara kerajaan USSR dan Itali.

Institusi MIRBIS melaksanakan program penuh: latihan pra-universiti, sarjana muda, sarjana, Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Eksekutif MBA (untuk pengurus atas dan pemilik perniagaan), latihan korporat, latihan semula profesional, latihan lanjutan, program bahasa, Program Presiden bagi Latihan Kakitangan Pengurusan.

Sejak menjadi asas Institut MIRBIS, lebih daripada 34,000 pelajar dan pelatih telah dilatih dalam pelbagai bidang.

Institut MIRBIS mempunyai:

 • Lesen Kementerian Pendidikan Persekutuan Rusia, No. 2574 29 Mac 2017.
 • Sijil pensijilan institusi pendidikan Dewan Perniagaan dan Industri Persekutuan Rusia.

Program pendidikan MIRBIS diakreditasi:

 • nasional (NASDBR), 2014
 • antarabangsa (AMBA) sejak tahun 2006, akreditasi semula yang diluluskan pada tahun 2010 dan 2014.
 • Negeri (untuk sarjana dan siswazah), No. 2715 dari 29 November 2017.

MIRBIS mengumpulkan pasukan guru berpengalaman melalui pengalaman selama 30 tahun di pasaran, kerjasama yang erat dengan rakan korporat dan graduan.

Program MBA mempunyai beberapa format dan pengkhususan (berfungsi dan industri).

Pelajar berpeluang untuk memilih pengkhususan, lulus program pembangunan kerjaya, dan juga melanjutkan latihan luar negara (pilihan).

Institut MIRBIS melaksanakan pelbagai program pendidikan berasaskan mengintegrasikan sains, pendidikan, perniagaan dan kerjasama antarabangsa.

Pendidikan tinggi:

Institut MIRBIS menyediakan pakar dalam bidang ekonomi dan pengurusan pada sistem dua peringkat pendidikan tinggi: ijazah sarjana sebagai tahap pertama pendidikan tinggi, dan ijazah sarjana.

Latihan pada program MIRBIS difokuskan pada menyelesaikan tugas-tugas perniagaan moden. Perhatian khusus diberikan kepada kajian teknologi pengurusan lanjutan, bahasa asing, pembentukan kemahiran keusahawanan, kerja dan menjalankan perniagaan dalam pelbagai budaya perniagaan persekitaran antarabangsa.

Program Sarjana Muda

Graduan-sarjana MIRBIS menerima pengetahuan dan kecekapan yang memenuhi piawaian pendidikan tinggi yang telah disiapkan. Latihan program MBA difokuskan pada menyelesaikan masalah perniagaan moden. Perhatian khusus diberikan kepada kajian teknologi pengurusan lanjutan, bahasa asing, pembentukan kemahiran keusahawanan, kerja dan menjalankan perniagaan dalam pelbagai budaya perniagaan persekitaran antarabangsa.

Pembentukan kemahiran perniagaan sebenar di dunia perniagaan memberikan graduan-sarjana MIRBIS Institute peluang yang baik untuk pekerjaan berprestij.

Arah latihan:

 • Ekonomi, profil "Pengurusan Organisasi" dan "Pemasaran"
 • Pengurusan, Profil Kewangan Korporat
 • Kewartawanan
 • Pengiklanan dan Hubungan Awam

Bentuk latihan:

 • Penuh waktu
 • Paruh waktu
 • Surat-menyurat

Selepas tamat pengajian, graduan menerima:

 • Sijil Negeri Ijazah Sarjana Muda
 • Tambahan Diploma Eropah - apabila permohonan pelajar itu
This school offers programs in:
 • Russian

Lihat EMBA » Lihat MBA » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

MBA Eksekutif

Campus Sambilan Rusia Moscow

Program MBA Eksekutif - peta jalan untuk pemimpin yang berjaya - difokuskan untuk menyelesaikan masalah "langkah seterusnya": dalam pembangunan syarikat (perniagaan) dan kecekapan pengurus [+]

Program MBA Eksekutif - peta jalan untuk pemimpin yang berjaya - difokuskan untuk menyelesaikan masalah "langkah seterusnya": dalam pembangunan syarikat (perniagaan) dan kecekapan pengurus

Faedah Program

Program MBA Eksekutif dibangunkan berdasarkan perkongsian 30 tahun dengan lebih dari 125 syarikat Rusia dan asing, serta sekolah mitra MIRBIS di Perancis, Jerman, Itali dan Amerika Syarikat.Program MBA Eksekutif Institut MIRBIS dipanggil untuk mencari jawapan kepada soalan-soalan: apakah pemimpin yang berkesan yang diperlukan hari ini untuk syarikat bekerja dengan berkesan esok.Tiga projek kumpulan disiplin (strategi, pemasaran, kewangan), serta tesis akhir. Oleh itu, pengurus "memompa" idea-idea baru atau keberkesanan projek-projek semasa sudah dalam latihan.Kumpulan itu termasuk pengurus dengan pengalaman pengurusan. Ini memastikan pertukaran pengalaman yang berkesan dan perundingan dalam kumpulan.Latihan ini termasuk modul asing antarabangsa EMBA Global di Itali, Amerika Syarikat, Brazil, Afrika Selatan, China, Great Britain atau India, yang membolehkan untuk memperluaskan pertukaran pengalaman, pengetahuan dan hubungan peribadi.Program ini mempunyai akreditasi antarabangsa AMBA, yang bercakap mengenai pematuhan antarabangsa kandungan program.Pasukan guru berpengalaman dengan pengalaman perundingan dan amalan pengajaran mengenai program eksekutif.... [-]

MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Campus Sambilan 19 - 22  Rusia Moscow

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah program latihan semula pengurusan yang bertujuan para usahawan, pengurus pertengahan dan kanan yang menghadapi keperluan: [+]

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah program latihan semula pengurusan yang bertujuan para usahawan, pengurus pertengahan dan kanan yang menghadapi keperluan:

Meningkatkan permodalan mereka dalam syarikat atau di pasaran buruh,membuat langkah baru dalam pembangunan kerjaya,penampilan baru dalam proses perniagaan syarikat,sistematik pengetahuan asas dalam bidang pengurusan,membangunkan kemahiran profesional.

Dalam konteks krisis, program MBA juga dilihat sebagai perlindungan tambahan untuk pengurus: pengetahuan dan alat baru untuk melaksanakan projek dan idea perniagaan memungkinkan untuk kelihatan lebih berdaya saing daripada rakan sekerja, rakan kongsi perniagaan dan industri.... [-]