IMISP International Management Institute St Peter

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Setiap tahun, mengapa lebih daripada 1,000 pengurus memilih Institut Pengurusan Antarabangsa - St Petersb ug sebagai platform mereka untuk menerima pendidikan perniagaan yang berterusan?

Reputasi yang bertahan dalam ujian masa;

Pendidikan berprestij dan terkini;

Pendidikan perniagaan yang sistematik;

Pendidikan perniagaan yang berkualiti;

Lebih daripada 25,000 graduan, termasuk banyak pengurus di kalangan elit pengurusan Rusia;

Pengiktirafan dan berat jenama dalam komuniti perniagaan dan di kalangan majikan, pemburu kepala dan perekrut;

Pensyarah profesional;

Pangkalan sumber dalaman, keadaan selesa, dan "suasana pengajaran yang mudah" diperhatikan oleh majoriti pelajar yang mendaftar;

Spektrum program yang luas ;

Keadaan dan jadual belajar yang fleksibel.

IMISP - sekolah perniagaan pertama yang ditubuhkan di St Petersburg dan sekolah yang pertama di wilayah bekas Kesatuan Soviet, yang ditubuhkan pada 20 Julai 1989.

Institut Pengurusan Antarabangsa - St Petersburg - salah satu pemimpin dalam pendidikan perniagaan Rusia, berada di salah satu TOP 3 sekolah perniagaan paling terkenal di dunia menurut penilaian Antarabangsa ( Eduniversal , 2011) dan peneraju (1-2 tempat) antara TOP -20 dan TOP-30 sekolah Rusia mengikut penilaian bebas Rusia ( Sekret Firmi , Kommersant, 2007, 2008)

Institut Pengurusan Antarabangsa - St Petersburg - sekolah swasta dengan kelas lulus terhad, yang menawarkan produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan berorientasikan praktikal. Institut Pengurusan Antarabangsa - St Petersburg - pertama di Rusia yang memperoleh IQA akreditasi institusi antarabangsa yang berprestij (Akreditasi Kualiti Antarabangsa). Sejak tahun 2006, Portfolio Pengurusan Institut Antarabangsa - St Petersburg Executive / Eksekutif has telah diakreditasi oleh Persatuan MBA (AMBA). Ini mewakili akreditasi pertama di St Petersburg dan yang pertama di Rusia. Institut Pengurusan Antarabangsa - St Petersburg adalah penyedia yang disahkan Institut Pengurusan Projek - PMI (Amerika Syarikat).

Kualiti IMISP telah disahkan dalam maklum balas yang diberikan oleh pelanggan korporat, pelajar program MBA , dan menemuramah graduan dan dalam komen yang diperoleh daripada pelajar dalam program lain . Kualiti perkhidmatan Institut Pengurusan Antarabangsa - St Petersburg diperakui ISO.

Program Pelatihan Profesional "Pengurus" , jenama utama sekolah perniagaan dan pembawa standard program pendidikan lanjutannya , telah memperoleh gred tertinggi (kategori "А") Suruhanjaya untuk Latihan Kor Pengurus untuk Organisasi Ekonomi Negara di bawah naungan Kerajaan Persekutuan Rusia. Lima program Institut Pengurusan Antarabangsa lain - St Petersburg , seperti yang disampaikan oleh penulis mereka - Institut Pengurusan Antarabangsa - pensyarah staf St Petersburg - adalah pemenang pertandingan program akademik tahunan yang dianjurkan oleh Persatuan Pendidikan Perniagaan Rusia (RABE) dan ETF (Eropah Yayasan Latihan).

Institut Pengurusan Antarabangsa - St Petersburg - ahli Persatuan Pendidikan Perniagaan Rusia (RABE), Yayasan Rusia untuk Pembangunan Pendidikan Profesional Berterusan, dan Persatuan Institusi Pengajian Tinggi Swasta.

Lokasi

Saint Petersburg

Alamat
Васильевский остров,9-Ya Liniya B.o.,50
199004 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: