European Institute of Applied Science and Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

European Institute of Applied Science and Management (bekas Universiti Bohemia Pusat) berada di antara institusi pendidikan swasta terbaru dan termoden di Republik Czech. Menarik kemasukan pelajar baru yang berterusan sejak penubuhannya pada tahun 2011. membuktikan reputasinya sebagai institusi pendidikan peringkat pertama.

· Sebagai sebuah institusi inovatif yang terus maju dalam memberikan perkhidmatan dan sokongan yang cemerlang kepada pelajar kami.

· Semua pertanyaan akademik harus mendapat maklum balas dalam masa 48 jam. Setiap pelajar mempunyai tutor peribadi untuk berunding dengan sebarang masalah dan pertanyaan (baik akademik dan profesional).

Institusi & Program Pengajian yang diperakui

Kami diakreditasi oleh agensi akreditasi ASIC UK yang diiktiraf (Perkhidmatan Akreditasi untuk Sekolah Antarabangsa, Kolej & Universiti). Akreditasi ASIC adalah standard pendidikan yang:

· Diluluskan oleh Ofsted, dewan Akreditasi Tinggi di United Kingdom

· Diiktiraf oleh Pejabat Dalam Negeri Kerajaan Inggeris

· Ahli BQF (British Quality Foundation)

· Gabungan ENQA (Jaringan Eropah untuk Jaminan Kualiti)

· Ahli NARIC (Pusat Maklumat Pengiktirafan Akademik Nasional)

· ASIC dinilai dan memenuhi syarat ISO9001: 2015 yang merupakan perakuan untuk skop berikut "Akreditasi institusi pendidikan di UK dan Seluruh Dunia"

Kami telah menjadi ahli QISAN (Quality International Study Abroad Network). Pada masa ini kami menawarkan program sarjana muda, sarjana dan kedoktoran.

Piawaian Alumni

Kami menyokong pendekatan kritis dan pemikiran analitis di kalangan pelajar dalam persekitaran interdisipliner dan inovatif di mana satu-satunya pemalar adalah perubahan kekal. Oleh itu, tujuan kami adalah untuk mempunyai alumni dengan pandangan kompleks global antara budaya, yang dapat mengumpulkan dan menganalisis maklumat dengan cepat, yang dapat memulakan, melaksanakan dan mengurus perubahan kehidupan peribadi dan pekerjaan. Alumni khas adalah pemain pasukan yang berharga dengan kemampuan kepimpinan.

Kami di EIASM menawarkan pelbagai pengkhususan untuk menyelaraskan sepenuhnya gelar MBA anda dengan matlamat dan cita-cita kerjaya anda. Ini juga boleh menjadi peluang besar untuk keluar dari zon selesa anda dan mengembangkan diri di kawasan baru. Di bawah ini anda dapat melihat senarai pengkhususan yang kami tawarkan di EIASM.

  • MBA Eksekutif
  • MBA dalam Kewangan
  • MBA dalam Penjagaan Kesihatan
  • MBA dalam Harta Tanah & Pembangunan
  • MBA dalam bidang Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara
  • MBA dalam Pengurusan Sumber Asli

Kami memberi tumpuan kepada pembangunan profesional pelajar antarabangsa yang menghasilkan semua kursus dalam bahasa Inggeris.

Penyelidikan Sejak 2013 cawangan kami yang dipanggil CBU Research Institute menganjurkan persidangan antarabangsa tahunan yang kini diindeks di pangkalan data Thomson Reuters - Web of Science Core dan Proquest. Pensyarah menerbitkan dalam jurnal bertaraf Scopus dan Thomson Reuters dalam banyak bidang dan pengkhususan (seperti ekonomi, kejuruteraan, sains semula jadi, dll.). Termasuk Persidangan, kami menerbitkan empat jurnal penyelidikan yang diindeks di Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef dan pangkalan data lain. Kami menyokong akses terbuka dan menggunakan Sistem Jurnal Terbuka. Pensyarah Sebilangan besar pensyarah kami adalah pakar dengan pengalaman profesional dan / atau penyelidikan yang luas, komited terhadap kepraktisan yang bermaksud mereka sentiasa konsisten dan terkini dalam pengajaran mereka. Ini sangat penting terutama bagi pelajar dalam program ijazah profesional kami (MBA dan DBA). Pelajar E-Pembelajaran mempunyai akses ke Matrix NEO dan Netventic LMS, sistem e-pembelajaran berasaskan awan canggih yang kami gunakan untuk kuliah dalam talian / sambilan / sepenuh masa.

disediakan dalam pelbagai bahasa. Membaca dengan sempurna pada peranti mudah alih dan tablet.

• Persekitaran yang mesra pengguna untuk membaca dokumen, memaparkan video atau memainkan audio.

Antara fungsi lain, persidangan web, pemesejan, perpustakaan sumber, alat kolaborasi, rangkaian sosial, integrasi dengan Google Drive atau iCalender, pentadbiran yang mudah, dll.

Lokasi

Prague

European Institute of Applied Science and Management

Alamat
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Prague, Prague, Republik Czech
Telefon
+420 608 118 311

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami