Baca keterangan rasmi

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) berada di antara institusi pendidikan terkini dan paling moden di Republik Czech. Menarik kemasukan pelajar baru sejak penubuhannya pada tahun 2011. Mencerminkan reputasinya sebagai institusi pendidikan pertama. Terletak di pusat Prague.

• Sebagai sebuah institusi yang inovatif yang terus berkembang maju dalam memberikan perkhidmatan dan sokongan yang cemerlang kepada para pelajar kami.

• Semua pertanyaan akademik harus menerima maklum balas dalam masa 48 jam. Setiap pelajar mempunyai tutor untuk berunding dengan sebarang isu dan pertanyaan (baik akademik dan profesional).

Institusi yang Diperakui Kami diiktiraf oleh agensi akreditasi UK ASIC yang diakui (Perkhidmatan Akreditasi Sekolah-sekolah Antarabangsa, Kolej-kolej

• MBA Eksekutif

• MBA dalam Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara

• MBA dalam Pembangunan Harta Tanah

• MBA dalam Penjagaan Kesihatan

Kami memberi tumpuan kepada pembangunan profesional pelajar antarabangsa yang menghasilkan semua kursus dalam bahasa Inggeris.

Penyelidikan Sejak 2013 cawangan kami yang dikenali sebagai Institut Penyelidikan CBU menganjurkan persidangan tahunan tahunan yang diindeks di Thomson Reuters - Pangkalan Data Pangkalan Data Pangkalan Data dan Proquest. Penerbitan pensyarah di Scopus dan Thomson Reuters menilai jurnal dalam banyak bidang dan pengkhususan (contohnya ekonomi, kejuruteraan, sains semulajadi, dll). Termasuk Persidangan, kami menerbitkan berjumlah empat jurnal penyelidikan yang diindeks di Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef dan pangkalan data lain. Kami menyokong akses terbuka dan menggunakan Sistem Jurnal Terbuka. Pensyarah Kebanyakan pensyarah kami adalah pakar yang mempunyai pengalaman profesional dan / atau penyelidikan yang luas, komited kepada kepraktisan yang bermaksud mereka secara konsisten semasa dan topikal dalam pengajaran mereka. Ini amat penting terutamanya kepada pelajar dalam program ijazah profesional kami (MBA dan DBA). Pelajar E-Pembelajaran mempunyai akses kepada Matrix NEO dan LMS Netventic, sistem e-pembelajaran berasaskan awan yang terkini yang kami gunakan untuk kuliah dalam talian / sambilan / sepenuh masa kami.

• Dibekalkan dalam pelbagai bahasa. Sempurna membaca pada peranti mudah alih dan tablet.

• Persekitaran yang mesra pengguna untuk membaca dokumen, memaparkan video atau memainkan audio.

• Antara fungsi lain, persidangan web, pemesejan, perpustakaan sumber, alat kerjasama, rangkaian sosial, integrasi dengan Google Drive atau iCalender, pentadbiran mudah, dan lain-lain.

Program diajar dalam:
  • English
  • Czech
  • Russian

Sekolah ini juga menawarkan:


European Institute of Applied Science and Management

The Executive MBA adalah tahap tertinggi pendidikan MBA bagi pengurusan pertengahan dan atas. pelajaran kita adalah berdasarkan kepada pengetahuan dan pengalaman profesio ... [+]

The Executive MBA adalah tahap tertinggi pendidikan MBA bagi pengurusan pertengahan dan atas. pelajaran kita adalah berdasarkan kepada pengetahuan dan pengalaman profesional. program ijazah ini direka untuk calon-calon yang telah dijalankan kedudukan pengurusan atau dia mahu untuk melaksanakan. Pengajaran adalah kira-kira 13 hujung minggu sepanjang tahun. Pada tahun ini, pelajar bekerja pada tesis mereka. Kajian terdekat bermula pada pertengahan bulan Februari 2018 dan berakhir pada bulan Februari 2019. Dalam tempoh ini, pelajar mengambil 13 hujung minggu mengajar. Pelajar boleh memohon sehingga akhir bulan Januari. Apabila anda meminta ketibaan kemudian, sila hubungi kami.

pelajaran... [-]

Republik Czech Prague
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Institute of Applied Science and Management

MBA dalam Harta Tanah dan Pembangunan direka bagi mereka yang ingin meningkatkan kemahiran praktikal yang berkaitan dengan pasaran hartanah dalam keseluruhan proses bermu ... [+]

MBA dalam Harta Tanah dan Pembangunan direka bagi mereka yang ingin meningkatkan kemahiran praktikal yang berkaitan dengan pasaran hartanah dalam keseluruhan proses bermula kelahiran dan menentukan peluang melalui penyediaan projek, penilaian, pembiayaan, pelaksanaan, pemasaran untuk pengurusan hartanah. Pensyarah dalam bidang profesional berpengalaman. Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah profesional (bukan akademik) program ijazah.

Pengajaran adalah kira-kira 13 hujung minggu sepanjang tahun. Pada tahun ini, pelajar bekerja pada tesis mereka. Kajian terdekat bermula pada pertengahan bulan Februari 2018 dan berakhir pada bulan Februari 2019. Pelajar boleh memohon sehingga akhir bulan Januari. Apabila anda meminta ketibaan kemudian, sila hubungi kami.... [-]

Republik Czech Prague
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Institute of Applied Science and Management

MBA dalam Penjagaan Kesihatan direka untuk pakar, doktor, jururawat, pengurus dan orang lain yang bekerja dalam Perniagaan. ... [+]

Satu Tahun, program pengajian Profesional yang boleh dipanjangkan

Keperluan: Ijazah Sarjana Muda, pengalaman praktikal dan IELTS 6 (disyorkan)

Skim modular untuk sibuk

Skim on-line: Berdasarkan pembelajaran jarak jauh. Setiap seminar dalam talian berakhir dengan kuiz. Lulus semua pertahanan kuiz dan diploma, perundingan dalam talian dengan penyelia dan pensyarah anda. Pembelajaran jarak jauh kami mempunyai nilai yang sama untuk sepenuh masa.

MBA CBU dalam Penjagaan Kesihatan direka untuk profesional penjagaan kesihatan yang bekerja untuk memberikan pemahaman yang mendalam terhadap perniagaan penjagaan kesihatan (perhatikan bahawa Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah bukan akademik). Program ini bertujuan untuk membangunkan pemimpin penjagaan kesihatan yang bertanggungjawab dan melengkapkan mereka dengan kemahiran perniagaan praktikal, kemahiran keusahawanan yang lebih maju, kepakaran kepimpinan dan integriti.... [-]

Republik Czech Prague
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Institute of Applied Science and Management

Pelancongan, hospitaliti dan kemahiran memasak adalah satu bidang yang sangat khusus yang memerlukan kemahiran khas dan kebolehan. pensyarah kami adalah profesional yang ... [+]

Pelancongan, hospitaliti dan kemahiran memasak adalah satu bidang yang sangat khusus yang memerlukan kemahiran khas dan kebolehan. pensyarah kami adalah profesional yang berpengalaman. Jika anda sedang mencari untuk berjaya dalam bidang ini, maka program ini (MBA di Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara) untuk anda.

Pengajaran adalah kira-kira 12 hujung minggu sepanjang tahun. Pada tahun ini, pelajar bekerja pada tesis mereka.

Kajian terdekat bermula pada pertengahan bulan Februari 2018 dan berakhir pada bulan Februari 2019. Pelajar boleh memohon sehingga akhir bulan Januari. Apabila anda meminta ketibaan kemudian, sila hubungi kami.

pelajaran

Dalam apa bahasa yang anda mahu belajar?... [-]

Republik Czech Prague
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Institute of Applied Science and Management
Alamat
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Prague, Prague, Republik Czech
Website
Telefon
+420 608 118 311