European Institute of Applied Science and Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) berada di antara institusi pendidikan terkini dan paling moden di Republik Czech. Menarik kemasukan pelajar baru sejak penubuhannya pada tahun 2011. Mencerminkan reputasinya sebagai institusi pendidikan pertama. Terletak di pusat Prague.

• Sebagai sebuah institusi yang inovatif yang terus berkembang maju dalam memberikan perkhidmatan dan sokongan yang cemerlang kepada para pelajar kami.

• Semua pertanyaan akademik harus menerima maklum balas dalam masa 48 jam. Setiap pelajar mempunyai tutor untuk berunding dengan sebarang isu dan pertanyaan (baik akademik dan profesional).

Institusi yang Diperakui Kami diiktiraf oleh agensi akreditasi UK ASIC yang diakui (Perkhidmatan Akreditasi Sekolah-sekolah Antarabangsa, Kolej-kolej

• MBA Eksekutif

• MBA dalam Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara

• MBA dalam Pembangunan Harta Tanah

• MBA dalam Penjagaan Kesihatan

Kami memberi tumpuan kepada pembangunan profesional pelajar antarabangsa yang menghasilkan semua kursus dalam bahasa Inggeris.

Penyelidikan Sejak 2013 cawangan kami yang dikenali sebagai Institut Penyelidikan CBU menganjurkan persidangan tahunan tahunan yang diindeks di Thomson Reuters - Pangkalan Data Pangkalan Data Pangkalan Data dan Proquest. Penerbitan pensyarah di Scopus dan Thomson Reuters menilai jurnal dalam banyak bidang dan pengkhususan (contohnya ekonomi, kejuruteraan, sains semulajadi, dll). Termasuk Persidangan, kami menerbitkan berjumlah empat jurnal penyelidikan yang diindeks di Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef dan pangkalan data lain. Kami menyokong akses terbuka dan menggunakan Sistem Jurnal Terbuka. Pensyarah Kebanyakan pensyarah kami adalah pakar yang mempunyai pengalaman profesional dan / atau penyelidikan yang luas, komited kepada kepraktisan yang bermaksud mereka secara konsisten semasa dan topikal dalam pengajaran mereka. Ini amat penting terutamanya kepada pelajar dalam program ijazah profesional kami (MBA dan DBA). Pelajar E-Pembelajaran mempunyai akses kepada Matrix NEO dan LMS Netventic, sistem e-pembelajaran berasaskan awan yang terkini yang kami gunakan untuk kuliah dalam talian / sambilan / sepenuh masa kami.

• Dibekalkan dalam pelbagai bahasa. Sempurna membaca pada peranti mudah alih dan tablet.

• Persekitaran yang mesra pengguna untuk membaca dokumen, memaparkan video atau memainkan audio.

• Antara fungsi lain, persidangan web, pemesejan, perpustakaan sumber, alat kerjasama, rangkaian sosial, integrasi dengan Google Drive atau iCalender, pentadbiran mudah, dan lain-lain.

Lokasi

Prague

European Institute of Applied Science and Management

Alamat
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Prague, Prague, Republik Czech
Telefon
+420 608 118 311