Table 'masterstudies.ms_Sitemap' doesn't exist#0 db::q(SELECT num,num_providers,idType FROM ms_Sitemap WHERE idSector='0' and idArea='0' and idCountry='0' and idRegion='0' and idType IN ('24','25','69','185','186','187','209','70') and idSite='0' and mode='all' GROUP BY idType ORDER BY num DESC) called at [/var/www/masterstudies/public_html/common.inc.php:3332] #1 has_products2(Array ([idType] => Array ([0] => 24,[1] => 25,[2] => 69,[3] => 185,[4] => 186,[5] => 187,[6] => 209,[7] => 70),[idRegion] => 0), Array ([fields] => Array ([0] => idType),[group_by] => idType,[order_by] => num_desc)) called at [/var/www/masterstudies/public_html/classes/class.type.php:743] #2 Type::sGetMostImportantTypesOnSite(Array ([limit] => 1,[idType] => 67)) called at [/var/www/masterstudies/public_html/helpers/provider_helper.php:25] #3 getTitleForProvider(Provider Object ([ProvideridLanguage] => ms,[ProvideridLogo] => 12174,[ProvideridElement_logo] => 104748,[Providerhide_logo] => ,[Providerlogo_size] => Medium,[ProvideridLogo_emblem] => 10824,[ProvideridElement_emblem] => 96780,[ProvideridCoverPhoto] => 71612,[Providerlogo_emblem_size] => Large,[Providerurl_path] => HECParisinQatar,[ProvideridCountry] => ,[ProvideridRegion] => ,[Providertitle_short] => HECParisinQatar,[Providermail_reports] => qatar-admissions@hec.fr,[Providerphone] => +974 4454 0161,[Providerfax] => ,[Providerlast_changed_by] => ,[Providertext] =>

Qatar: Memacu Masa Depan

Qatar adalah salah satu ekonomi yang paling pesat berkembang di dunia dan dengan demikian merupakan destinasi perniagaan yang sangat menarik.

Pertumbuhan ekonomi Qatar didasarkan pada industri petroleum dan gas asli. Namun, menurut Visi Nasional Qatar 2030, dasar ekonomi difokuskan pada pengembangan sektor bukan tenaga. Tujuannya adalah untuk mengubah ekonomi berasaskan karbon menjadi ekonomi maju, kompetitif dan berasaskan pengetahuan.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris bergabung dengan Qatar Foundation pada bulan Jun 2010, membawa program Pendidikan Eksekutif dan aktiviti penyelidikan ke Doha dan wilayah tersebut. Ia adalah Rakan Eropah pertama di Kota Pendidikan.

Dalam konteks ini, HEC Paris menawarkan portfolio program pengurusan lengkap, termasuk MBA Eksekutif antarabangsa pertama Qatar (kedudukan # 1 di seluruh dunia oleh Financial Times pada tahun 2019), gelar Master Khusus dalam Pengurusan Unit Perniagaan Strategik , dan juga pengurusan bukan ijazah program untuk eksekutif, dalam bentuk Program Pendek Eksekutif. Salah satu penyedia program Pendidikan Eksekutif terkemuka dunia selama 8 tahun terakhir, HEC Paris juga menawarkan program yang dirancang khusus untuk syarikat individu.

Program dan aktiviti penyelidikan HEC Paris in Qatar membina daya saing korporat dalam ekonomi global dan sepenuhnya sesuai dengan Visi Nasional Qatar 2030 untuk menyokong transformasi Qatar menjadi ekonomi maju, kompetitif dan berasaskan pengetahuan.

Berkongsi Pengetahuan Akademik Kami

HEC Paris telah mengendalikan Pejabat Penyelidikan di Qatar selama beberapa tahun. Ini meningkatkan sumbangan HEC Paris untuk ekonomi berasaskan pengetahuan di Qatar dan memperkayakan program pengembangan kepemimpinan kami. Pejabat Penyelidikan mencipta wawasan dan penyelesaian terkini dalam bidang kepemimpinan, pengurusan, dan pembelajaran orang dewasa. Kami mengatur acara kepemimpinan pemikiran dan menerbitkan buku, artikel, kajian kes tempatan dan kandungan multimedia lain untuk membantu peserta kursus kami dalam perjalanan pembelajaran mereka. Kami melakukan penyelidikan yang teliti dan terapan di Qatar dengan pakar dan organisasi tempatan kami. Kami sama-sama bekerjasama dengan fakulti dan rakan penyelidikan kami dari seluruh dunia untuk bersama-sama membuat jawapan terhadap cabaran hari ini dan esok. Dengan itu, kami memastikan penyelidikan kami setiap saat selaras dengan keperluan dan tuntutan Visi Nasional Qatar, Prinsip-prinsip Kompak Global PBB Pendidikan Pengurusan Bertanggungjawab (PRME), dan Matlamat Pembangunan Berkelanjutan (SDGs). Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi Prof Wolfgang Amann di amann@hec.fr.

Kemudahan

Premis canggih di Menara Tornado 52 tingkat yang memenangi anugerah yang terletak di West Bay - pusat perniagaan Doha.

Kemudahan ini menyediakan tempat yang selesa dan mudah diakses untuk program HEC Paris sambil menawarkan pemandangan bandar yang menakjubkan.

Perkongsian

Ditubuhkan pada tahun 1995 dengan keputusan Yang Mulia Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, Bapa Emir, Yayasan Qatar adalah sebuah organisasi swasta, bukan untung.

Misi Yayasan Qatar adalah untuk memupuk pemimpin Qatar di masa depan. Sebagai contoh dan dengan berkongsi pengalamannya, Yayasan juga menyumbang kepada pembangunan manusia secara nasional, serantau, dan antarabangsa. Dalam semua kegiatannya, Yayasan mempromosikan budaya unggul di Qatar dan terus berperanan dalam menyokong masyarakat yang inovatif dan terbuka yang bercita-cita untuk mengembangkan kemampuan manusia, sosial, dan kemakmuran ekonomi yang mampan untuk ekonomi berasaskan pengetahuan.

,[Providercommenced_date] => DT Object ([DTis_valid] => 1),[Providergrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Providercost_real] => 0,[Providercost] => 790,[Providernumber_payed] => 0,[Providerpreferred_currency] => 2,[Providermeta_keywords] => ,[Providerautogen_meta_keywords] => ,[Providersignature_image_id] => 0,[Providersignature_image_position] => below,[ProvideridPriceStructure] => 0,[ProviderhasXmlFeed] => ,[ProviderhasRestApi] => ,[ProviderhasProductLogos] => ,[Provideris_links_allowed] => ,[Provideris_iframes_allowed] => ,[Providershow_lead_form] => 1,[Providerfunction_send_lead_mail] => ,[Providerfunction_send_lead_mail_to_student] => 1,[Providerfunction_banners] => ,[Providerfunction_contact_us] => 1,[Providerfunction_enable_cards] => 0,[Providerfunction_show_gallery_card] => 1,[Providershow_toefl] => ,[Providerrel_canonical] => ,[ProvideridType] => 67,[ProvideridResponsibleUser] => 2345,[Providerms_responsible] => Juwita Remvik,[ProvideridTemplate] => 44,[Provideravg_response_time] => 3.89,[Providerses_show_messages_from_date] => DT Object ([DTis_valid] => 1),[Providertitle] => HEC Paris in Qatar,[Providerinternal_title] => HEC Paris in Qatar,[Providerdepartment] => ,[Providermail] => admissionsqatar@hec-q.qf.org.qa,[Providerpassword] => rNPIR1io,[ProviderhasSES] => 1,[ProviderhasSendSESnotification] => 1,[ProviderhasSESautorespond] => ,[Providerurl_logo] => ,[Providerurl_logo_large] => ,[Providerurl_logo_180] => ,[ProvideridPackage] => 3,[Providerpriority_language] => 10,[Providerrandom] => dLZsNM8a,[Providerdefault_signature] => ,[Providerprovider_type] => School,[Providerms_comment] => ,[Providerlead_form_language] => ,[Providerproducts] => Array ([e0d81d245e6e6d5e8bccf4c0fe10a625] => Array ([0] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 10644,[Producttitle] => MBA Eksekutif Antarabangsa,[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 24,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => X-small,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => MBA-Eksekutif-Antarabangsa,[Productparttime] => Yes,[Productfulltime] => No,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] =>

1 Ijazah, 7 Jurusan, 11 Lokasi

MBA Eksekutif Antarabangsa, kedudukan # 1 di seluruh dunia oleh Financial Times pada tahun 2019, adalah program praktikal dan sengit yang dibangunkan untuk memberikan anda pemahaman aspek sosial, ekonomi dan alam sekitar perniagaan antarabangsa, serta kemahiran untuk melaksanakan visi anda .

71809_AH__7613_AdrianHaddadCo.jpg

Tumpuan khusus kami terhadap strategi, kepimpinan dan persekitaran perniagaan global memastikan anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang komprehensif, inovatif dan terpakai.

Anda akan belajar bukan sahaja dari fakulti terulung tetapi juga dari para peserta senior lain yang membawa pengalaman perniagaan praktikal, dari pelbagai spektrum industri dan fungsi pengurusan ke bilik darjah.

Faedah Program

Kurikulum Program

Kurikulum 500 jam dibina di sekitar 3 komponen: 14 Kursus Teras dan Topik dalam Pengurusan Am (420 jam, 7 modul 6 hari), Major (80 jam, 2 sesi lima hari), dan projek Capstone.

KURSUS TERASFUNDAMENTAL PERNIAGAAN KUAT

Program teras komprehensif termasuk modul mengenai strategi, analisis dan pelaksanaan, kepimpinan dan pengurusan sumber manusia.

Kursus inovatif kami diajar oleh fakulti bertaraf dunia menggunakan kaedah pembelajaran yang pelbagai seperti kuliah, testimoni, kajian kes, kerja berpasukan, bengkel, dan permainan simulasi.

SPESIALISASI

7 MAJOR UNTUK PILIH DARIPADA

Pilih 1 dari 7 Majors yang kami tawarkan, masing-masing dihantar dalam 2 sesi di 2 lokasi yang berbeza untuk meningkatkan pengetahuan anda tentang industri / wilayah:

 • Mewah
 • Tenaga - satu sesi berlangsung di Doha
 • Transformasi Digital Utama
 • Pembezaan & Inovasi melalui Perkhidmatan
 • Keusahawanan & Inovasi
 • Inovasi & Perniagaan Sosial
 • Keusahawanan - Pemecut Projek
71810_AH__7908_www.adrian-haddad.com.jpg

PROJEK CAPSTONE

FOKUS TERHADAP ANDA

Projek Capstone membolehkan anda menggunakan semua perkara yang telah anda pelajari di dalam bilik darjah. Ia adalah penyampaian akhir dari program MBEC Executive MBA Paris dan merupakan latihan komprehensif yang dijalankan selama beberapa bulan program. Tujuannya adalah untuk menunjukkan keupayaan anda untuk menangani dan menganalisis isu kepentingan strategik kepada organisasi, dari perspektif pengurusan atasan.

Projek Capstone boleh dijalankan sama ada secara berasingan atau dalam pasukan kecil.

Proses Kemasukan

Pendidikan HEC Paris bermula dengan kemasukan. Penasihat Program kami tidak sabar untuk mendengar tentang anda: siapa anda, apa yang telah anda capai dan projek dan aspirasi anda untuk masa depan. Kami memberikan perhatian sepenuhnya kepada setiap aplikasi, dan kami menemani anda sepanjang proses.

Pewawancara dan penilai sedang mencari bukti motivasi dan kebolehan peribadi anda, serta perasaan jelas bagaimana mendapatkan Ijazah MBA Eksekutif (Eksekutif Eksekutif dalam Pentadbiran Perniagaan) dari HEC Paris akan membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Borang permohonan dalam talian

Fail permohonan boleh didapati dalam talian dan termasuk:

 • Esei peribadi,
 • Curriculum Vitae,
 • Carta organisasi syarikat anda,
 • Dua pengadil,
 • Transkrip Universiti,
 • Ujian Bahasa Inggeris (TOEIC, TOEFL atau IELTS).

Hubungi Penasihat Program anda untuk maklumat lanjut.

71811_AH__8345_AdrianHaddadCo.jpg

Hidup Pengalaman Sejati Global Melalui Pilihan Mobiliti Kami

EMBA HEC semua tentang kepelbagaian dan menawarkan pengalaman pembelajaran antarabangsa. Anda boleh mengambil kelas di 5 lokasi yang berbeza, dan terus belajar dalam persekitaran pelbagai dan budaya ketika memilih pengkhususan anda. Majors kami, yang disampaikan di 11 bandar di seluruh dunia, menjadi peluang yang baik untuk bertemu dengan para peserta dari berbagai negara dan latar belakang - sesuai untuk rangkaian!

Beasiswa

Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa di bawah ini setelah dimasukkan ke program ini. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.

Wanita dalam Kepimpinan ($ 35,000)

Kepelbagaian Global ($ 35,000)

Wawasan Nasional 2030 ($ 35,000)

Warganegara Qatar mungkin layak mendapat biasiswa melalui Kementerian Pembangunan Pentadbiran, Buruh, dan Hal Ehwal Sosial (MADLSA).

Diskaun

 • Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran
 • Diskaun 10% tersedia untuk semua peserta yang terbang ke Doha pada awal program
 • Diskaun individu dan korporat lain ada. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.
 • Pelan pembayaran ada
,[Productdescription_short] => MBA Eksekutif Antarabangsa adalah program praktikal dan sengit yang dibangunkan untuk memberikan anda pemahaman tentang aspek sosial, ekonomi dan alam sekitar perniagaan antarabangsa, serta kemahiran untuk melaksanakan visi anda.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 3,[Productpriority] => 19,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 13,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => ,[Productduration_number_max] => ,[Productprice_comment] => Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran. Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa setelah masuk ke program ini.,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-09-18 10:35:06,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => ,[Productprice_idValuta] => 2,[Productfallback_priority_offset] => 3,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2922771,[idProduct] => 112498,[idLanguage] => ms,[head_title] => ,[title] => MBA Eksekutif Antarabangsa,[title_lowercase] => MBA Eksekutif Antarabangsa,[url_product] => MBA-Eksekutif-Antarabangsa,[idTitle] => 3,[description_short] => MBA Eksekutif Antarabangsa adalah program praktikal dan sengit yang dibangunkan untuk memberikan anda pemahaman tentang aspek sosial, ekonomi dan alam sekitar perniagaan antarabangsa, serta kemahiran untuk melaksanakan visi anda.,[description] =>

1 Ijazah, 7 Jurusan, 11 Lokasi

MBA Eksekutif Antarabangsa, kedudukan # 1 di seluruh dunia oleh Financial Times pada tahun 2019, adalah program praktikal dan sengit yang dibangunkan untuk memberikan anda pemahaman aspek sosial, ekonomi dan alam sekitar perniagaan antarabangsa, serta kemahiran untuk melaksanakan visi anda .

71809_AH__7613_AdrianHaddadCo.jpg

Tumpuan khusus kami terhadap strategi, kepimpinan dan persekitaran perniagaan global memastikan anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang komprehensif, inovatif dan terpakai.

Anda akan belajar bukan sahaja dari fakulti terulung tetapi juga dari para peserta senior lain yang membawa pengalaman perniagaan praktikal, dari pelbagai spektrum industri dan fungsi pengurusan ke bilik darjah.

Faedah Program

Kurikulum Program

Kurikulum 500 jam dibina di sekitar 3 komponen: 14 Kursus Teras dan Topik dalam Pengurusan Am (420 jam, 7 modul 6 hari), Major (80 jam, 2 sesi lima hari), dan projek Capstone.

KURSUS TERASFUNDAMENTAL PERNIAGAAN KUAT

Program teras komprehensif termasuk modul mengenai strategi, analisis dan pelaksanaan, kepimpinan dan pengurusan sumber manusia.

Kursus inovatif kami diajar oleh fakulti bertaraf dunia menggunakan kaedah pembelajaran yang pelbagai seperti kuliah, testimoni, kajian kes, kerja berpasukan, bengkel, dan permainan simulasi.

SPESIALISASI

7 MAJOR UNTUK PILIH DARIPADA

Pilih 1 dari 7 Majors yang kami tawarkan, masing-masing dihantar dalam 2 sesi di 2 lokasi yang berbeza untuk meningkatkan pengetahuan anda tentang industri / wilayah:

 • Mewah
 • Tenaga - satu sesi berlangsung di Doha
 • Transformasi Digital Utama
 • Pembezaan & Inovasi melalui Perkhidmatan
 • Keusahawanan & Inovasi
 • Inovasi & Perniagaan Sosial
 • Keusahawanan - Pemecut Projek
71810_AH__7908_www.adrian-haddad.com.jpg

PROJEK CAPSTONE

FOKUS TERHADAP ANDA

Projek Capstone membolehkan anda menggunakan semua perkara yang telah anda pelajari di dalam bilik darjah. Ia adalah penyampaian akhir dari program MBEC Executive MBA Paris dan merupakan latihan komprehensif yang dijalankan selama beberapa bulan program. Tujuannya adalah untuk menunjukkan keupayaan anda untuk menangani dan menganalisis isu kepentingan strategik kepada organisasi, dari perspektif pengurusan atasan.

Projek Capstone boleh dijalankan sama ada secara berasingan atau dalam pasukan kecil.

Proses Kemasukan

Pendidikan HEC Paris bermula dengan kemasukan. Penasihat Program kami tidak sabar untuk mendengar tentang anda: siapa anda, apa yang telah anda capai dan projek dan aspirasi anda untuk masa depan. Kami memberikan perhatian sepenuhnya kepada setiap aplikasi, dan kami menemani anda sepanjang proses.

Pewawancara dan penilai sedang mencari bukti motivasi dan kebolehan peribadi anda, serta perasaan jelas bagaimana mendapatkan Ijazah MBA Eksekutif (Eksekutif Eksekutif dalam Pentadbiran Perniagaan) dari HEC Paris akan membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Borang permohonan dalam talian

Fail permohonan boleh didapati dalam talian dan termasuk:

 • Esei peribadi,
 • Curriculum Vitae,
 • Carta organisasi syarikat anda,
 • Dua pengadil,
 • Transkrip Universiti,
 • Ujian Bahasa Inggeris (TOEIC, TOEFL atau IELTS).

Hubungi Penasihat Program anda untuk maklumat lanjut.

71811_AH__8345_AdrianHaddadCo.jpg

Hidup Pengalaman Sejati Global Melalui Pilihan Mobiliti Kami

EMBA HEC semua tentang kepelbagaian dan menawarkan pengalaman pembelajaran antarabangsa. Anda boleh mengambil kelas di 5 lokasi yang berbeza, dan terus belajar dalam persekitaran pelbagai dan budaya ketika memilih pengkhususan anda. Majors kami, yang disampaikan di 11 bandar di seluruh dunia, menjadi peluang yang baik untuk bertemu dengan para peserta dari berbagai negara dan latar belakang - sesuai untuk rangkaian!

Beasiswa

Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa di bawah ini setelah dimasukkan ke program ini. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.

Wanita dalam Kepimpinan ($ 35,000)

Kepelbagaian Global ($ 35,000)

Wawasan Nasional 2030 ($ 35,000)

Warganegara Qatar mungkin layak mendapat biasiswa melalui Kementerian Pembangunan Pentadbiran, Buruh, dan Hal Ehwal Sosial (MADLSA).

Diskaun

 • Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran
 • Diskaun 10% tersedia untuk semua peserta yang terbang ke Doha pada awal program
 • Diskaun individu dan korporat lain ada. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.
 • Pelan pembayaran ada
,[price_comment] => Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran. Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa setelah masuk ke program ini.,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-09-18 10:35:06,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 2018-02-23 10:20:12),[*id] => 112498,[*myrow] => Array ([idProduct] => 112498,[idProvider] => 10644,[idType] => 24,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 23089,[idDuration] => 3,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => X-small,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => No,[parttime] => Yes,[duration_number] => ,[duration_number_max] => ,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => Not set,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => ,[price_idValuta] => 2,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 19,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 13,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 3,[impression_score] => 0,[budget_left_eur] => 107.84,[avg_lead_price_eur] => 10106.18,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 1,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 99,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => ,[sector_cleanup_score] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2018-02-23 07:53:11,[last_changed] => 2022-03-13 22:35:00,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 2019-03-03 07:49:47,[signature_id] => ,[id] => 2922771,[idLanguage] => ms,[head_title] => ,[title] => MBA Eksekutif Antarabangsa,[title_lowercase] => MBA Eksekutif Antarabangsa,[url_product] => MBA-Eksekutif-Antarabangsa,[idTitle] => 3,[description_short] => MBA Eksekutif Antarabangsa adalah program praktikal dan sengit yang dibangunkan untuk memberikan anda pemahaman tentang aspek sosial, ekonomi dan alam sekitar perniagaan antarabangsa, serta kemahiran untuk melaksanakan visi anda.,[description] =>

1 Ijazah, 7 Jurusan, 11 Lokasi

MBA Eksekutif Antarabangsa, kedudukan # 1 di seluruh dunia oleh Financial Times pada tahun 2019, adalah program praktikal dan sengit yang dibangunkan untuk memberikan anda pemahaman aspek sosial, ekonomi dan alam sekitar perniagaan antarabangsa, serta kemahiran untuk melaksanakan visi anda .

71809_AH__7613_AdrianHaddadCo.jpg

Tumpuan khusus kami terhadap strategi, kepimpinan dan persekitaran perniagaan global memastikan anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang komprehensif, inovatif dan terpakai.

Anda akan belajar bukan sahaja dari fakulti terulung tetapi juga dari para peserta senior lain yang membawa pengalaman perniagaan praktikal, dari pelbagai spektrum industri dan fungsi pengurusan ke bilik darjah.

Faedah Program

Kurikulum Program

Kurikulum 500 jam dibina di sekitar 3 komponen: 14 Kursus Teras dan Topik dalam Pengurusan Am (420 jam, 7 modul 6 hari), Major (80 jam, 2 sesi lima hari), dan projek Capstone.

KURSUS TERASFUNDAMENTAL PERNIAGAAN KUAT

Program teras komprehensif termasuk modul mengenai strategi, analisis dan pelaksanaan, kepimpinan dan pengurusan sumber manusia.

Kursus inovatif kami diajar oleh fakulti bertaraf dunia menggunakan kaedah pembelajaran yang pelbagai seperti kuliah, testimoni, kajian kes, kerja berpasukan, bengkel, dan permainan simulasi.

SPESIALISASI

7 MAJOR UNTUK PILIH DARIPADA

Pilih 1 dari 7 Majors yang kami tawarkan, masing-masing dihantar dalam 2 sesi di 2 lokasi yang berbeza untuk meningkatkan pengetahuan anda tentang industri / wilayah:

 • Mewah
 • Tenaga - satu sesi berlangsung di Doha
 • Transformasi Digital Utama
 • Pembezaan & Inovasi melalui Perkhidmatan
 • Keusahawanan & Inovasi
 • Inovasi & Perniagaan Sosial
 • Keusahawanan - Pemecut Projek
71810_AH__7908_www.adrian-haddad.com.jpg

PROJEK CAPSTONE

FOKUS TERHADAP ANDA

Projek Capstone membolehkan anda menggunakan semua perkara yang telah anda pelajari di dalam bilik darjah. Ia adalah penyampaian akhir dari program MBEC Executive MBA Paris dan merupakan latihan komprehensif yang dijalankan selama beberapa bulan program. Tujuannya adalah untuk menunjukkan keupayaan anda untuk menangani dan menganalisis isu kepentingan strategik kepada organisasi, dari perspektif pengurusan atasan.

Projek Capstone boleh dijalankan sama ada secara berasingan atau dalam pasukan kecil.

Proses Kemasukan

Pendidikan HEC Paris bermula dengan kemasukan. Penasihat Program kami tidak sabar untuk mendengar tentang anda: siapa anda, apa yang telah anda capai dan projek dan aspirasi anda untuk masa depan. Kami memberikan perhatian sepenuhnya kepada setiap aplikasi, dan kami menemani anda sepanjang proses.

Pewawancara dan penilai sedang mencari bukti motivasi dan kebolehan peribadi anda, serta perasaan jelas bagaimana mendapatkan Ijazah MBA Eksekutif (Eksekutif Eksekutif dalam Pentadbiran Perniagaan) dari HEC Paris akan membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Borang permohonan dalam talian

Fail permohonan boleh didapati dalam talian dan termasuk:

 • Esei peribadi,
 • Curriculum Vitae,
 • Carta organisasi syarikat anda,
 • Dua pengadil,
 • Transkrip Universiti,
 • Ujian Bahasa Inggeris (TOEIC, TOEFL atau IELTS).

Hubungi Penasihat Program anda untuk maklumat lanjut.

71811_AH__8345_AdrianHaddadCo.jpg

Hidup Pengalaman Sejati Global Melalui Pilihan Mobiliti Kami

EMBA HEC semua tentang kepelbagaian dan menawarkan pengalaman pembelajaran antarabangsa. Anda boleh mengambil kelas di 5 lokasi yang berbeza, dan terus belajar dalam persekitaran pelbagai dan budaya ketika memilih pengkhususan anda. Majors kami, yang disampaikan di 11 bandar di seluruh dunia, menjadi peluang yang baik untuk bertemu dengan para peserta dari berbagai negara dan latar belakang - sesuai untuk rangkaian!

Beasiswa

Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa di bawah ini setelah dimasukkan ke program ini. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.

Wanita dalam Kepimpinan ($ 35,000)

Kepelbagaian Global ($ 35,000)

Wawasan Nasional 2030 ($ 35,000)

Warganegara Qatar mungkin layak mendapat biasiswa melalui Kementerian Pembangunan Pentadbiran, Buruh, dan Hal Ehwal Sosial (MADLSA).

Diskaun

 • Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran
 • Diskaun 10% tersedia untuk semua peserta yang terbang ke Doha pada awal program
 • Diskaun individu dan korporat lain ada. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.
 • Pelan pembayaran ada
,[price_comment] => Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran. Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa setelah masuk ke program ini.,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-09-18 10:35:06,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 2018-02-23 10:20:12),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => ms,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 10106.18,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[1] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 10644,[Producttitle] => Ijazah Sarjana Khusus,[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 1,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => X-small,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Ijazah-Sarjana-Khusus,[Productparttime] => Yes,[Productfulltime] => No,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] =>
Bentuk masa depan anda sendiri dengan kurikulum sarjana tuan khas kami yang telah diubahsuai: mengetahui tentang komponen utama yang dikemas kini, bidang fokus baru dan keperluan kemasukan, dan bersiap sedia untuk pengambilan seterusnya di Doha. Meningkatkan kerjaya anda dengan ijazah sarjana separuh masa, meningkatkan kemahiran kepimpinan anda, mengembangkan kepekaan pengurusan anda dan memupuk pendekatan keusahawanan yang benar kepada pengurusan.
71812_AH__5950_www.adrian-haddad.com.jpg

Kurikulum Program

Direka sebagai asas praktikal untuk menguruskan unit perniagaan. Anda akan mendapat peluang untuk mempelajari amalan terbaik antarabangsa dan memberi tumpuan kepada bidang yang sangat penting untuk perkembangan peribadi dan profesional anda.

Modul Kurikulum Teras

Bahagian 1: Mengarahkan Organisasi

Bahagian 2: Menyelaraskan dengan Organisasi

Bahagian 3: Organisasi kalis masa depan

71813_AH__6606_www.adrian-haddad.com.jpg

Tesis Profesional

Tesis profesional adalah karya akademik yang bertujuan untuk memberikan penyelesaian kepada isu-isu pengurusan dengan menarik pengetahuan yang ada. Asal-usulnya terletak pada fakta bahawa ia menggabungkan dimensi akademik dan profesional untuk mengatasi tema atau topik tertentu yang biasanya berdasarkan tempat kerja anda.

Oleh kerana ini adalah komponen penting dalam Ijazah Sarjana Khusus, kami menyediakan anda alat, pengetahuan, sokongan, dan kepakaran yang terbaik dari seorang tutor yang berdedikasi.

Profil Peserta

Program ini direka untuk para profesional dan usahawan untuk meningkatkan kemahiran kepimpinan dan pengurusan mereka atau melihat pengurusan unit perniagaan atau syarikat mereka sendiri pada masa akan datang.

71814_AH__7769_www.adrian-haddad.com.jpg

Proses Kemasukan

Pendidikan HEC Paris bermula dengan kemasukan. Kakitangan kemasukan kami tidak sabar-sabar untuk mendengar tentang anda: siapa anda, apa yang telah anda capai dan projek dan aspirasi anda untuk masa depan. Kami memberikan perhatian sepenuhnya kepada setiap aplikasi, dan kami menemani anda sepanjang proses.

Pewawancara dan penilai sedang mencari bukti motivasi dan kebolehan peribadi anda, serta perasaan jelas bagaimana memperoleh Gelaran Sarjana Khusus dari HEC Paris akan membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Beasiswa

Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa di bawah ini setelah dimasukkan ke program ini. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.

Pendedahan Antarabangsa ($ 20,000)

Kejayaan Keusahawanan ($ 20,000)

Warganegara Qatar mungkin layak mendapat biasiswa melalui Kementerian Pembangunan Pentadbiran, Buruh, dan Hal Ehwal Sosial (MADLSA).

Diskaun

,[Productdescription_short] => Bentuk masa depan anda sendiri dengan kurikulum sarjana tuan khas kami yang telah diubahsuai: mengetahui tentang komponen utama yang dikemas kini, bidang fokus baru dan keperluan kemasukan, dan bersiap sedia untuk pengambilan seterusnya di Doha.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 3,[Productpriority] => 0,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 13,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 18,[Productduration_number_max] => ,[Productprice_comment] => Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran. Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa setelah masuk ke program ini.,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-09-18 10:30:13,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 41,[Productprice_value] => 64500,[Productprice_idValuta] => 2,[Productfallback_priority_offset] => 3,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Yes,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2922806,[idProduct] => 112499,[idLanguage] => ms,[head_title] => ,[title] => Ijazah Sarjana Khusus,[title_lowercase] => Ijazah Sarjana Khusus,[url_product] => Ijazah-Sarjana-Khusus,[idTitle] => 3,[description_short] => Bentuk masa depan anda sendiri dengan kurikulum sarjana tuan khas kami yang telah diubahsuai: mengetahui tentang komponen utama yang dikemas kini, bidang fokus baru dan keperluan kemasukan, dan bersiap sedia untuk pengambilan seterusnya di Doha.,[description] =>
Bentuk masa depan anda sendiri dengan kurikulum sarjana tuan khas kami yang telah diubahsuai: mengetahui tentang komponen utama yang dikemas kini, bidang fokus baru dan keperluan kemasukan, dan bersiap sedia untuk pengambilan seterusnya di Doha. Meningkatkan kerjaya anda dengan ijazah sarjana separuh masa, meningkatkan kemahiran kepimpinan anda, mengembangkan kepekaan pengurusan anda dan memupuk pendekatan keusahawanan yang benar kepada pengurusan.
71812_AH__5950_www.adrian-haddad.com.jpg

Kurikulum Program

Direka sebagai asas praktikal untuk menguruskan unit perniagaan. Anda akan mendapat peluang untuk mempelajari amalan terbaik antarabangsa dan memberi tumpuan kepada bidang yang sangat penting untuk perkembangan peribadi dan profesional anda.

Modul Kurikulum Teras

Bahagian 1: Mengarahkan Organisasi

Bahagian 2: Menyelaraskan dengan Organisasi

Bahagian 3: Organisasi kalis masa depan

71813_AH__6606_www.adrian-haddad.com.jpg

Tesis Profesional

Tesis profesional adalah karya akademik yang bertujuan untuk memberikan penyelesaian kepada isu-isu pengurusan dengan menarik pengetahuan yang ada. Asal-usulnya terletak pada fakta bahawa ia menggabungkan dimensi akademik dan profesional untuk mengatasi tema atau topik tertentu yang biasanya berdasarkan tempat kerja anda.

Oleh kerana ini adalah komponen penting dalam Ijazah Sarjana Khusus, kami menyediakan anda alat, pengetahuan, sokongan, dan kepakaran yang terbaik dari seorang tutor yang berdedikasi.

Profil Peserta

Program ini direka untuk para profesional dan usahawan untuk meningkatkan kemahiran kepimpinan dan pengurusan mereka atau melihat pengurusan unit perniagaan atau syarikat mereka sendiri pada masa akan datang.

71814_AH__7769_www.adrian-haddad.com.jpg

Proses Kemasukan

Pendidikan HEC Paris bermula dengan kemasukan. Kakitangan kemasukan kami tidak sabar-sabar untuk mendengar tentang anda: siapa anda, apa yang telah anda capai dan projek dan aspirasi anda untuk masa depan. Kami memberikan perhatian sepenuhnya kepada setiap aplikasi, dan kami menemani anda sepanjang proses.

Pewawancara dan penilai sedang mencari bukti motivasi dan kebolehan peribadi anda, serta perasaan jelas bagaimana memperoleh Gelaran Sarjana Khusus dari HEC Paris akan membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Beasiswa

Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa di bawah ini setelah dimasukkan ke program ini. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.

Pendedahan Antarabangsa ($ 20,000)

Kejayaan Keusahawanan ($ 20,000)

Warganegara Qatar mungkin layak mendapat biasiswa melalui Kementerian Pembangunan Pentadbiran, Buruh, dan Hal Ehwal Sosial (MADLSA).

Diskaun

,[price_comment] => Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran. Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa setelah masuk ke program ini.,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-09-18 10:30:13,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 2018-02-23 10:25:09),[*id] => 112499,[*myrow] => Array ([idProduct] => 112499,[idProvider] => 10644,[idType] => 1,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 13449,[idDuration] => 3,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => X-small,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => No,[parttime] => Yes,[duration_number] => 18,[duration_number_max] => ,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => Not set,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 64500,[price_idValuta] => 2,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => ,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 13,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 3,[impression_score] => 0,[budget_left_eur] => 107.84,[avg_lead_price_eur] => 10106.18,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 0,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 88,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Yes,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => ,[sector_cleanup_score] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => 0,[last_changed_by] => ,[registered] => 2018-02-23 07:59:45,[last_changed] => 2019-10-10 14:02:23,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 2019-10-10 14:02:23,[signature_id] => ,[id] => 2922806,[idLanguage] => ms,[head_title] => ,[title] => Ijazah Sarjana Khusus,[title_lowercase] => Ijazah Sarjana Khusus,[url_product] => Ijazah-Sarjana-Khusus,[idTitle] => 3,[description_short] => Bentuk masa depan anda sendiri dengan kurikulum sarjana tuan khas kami yang telah diubahsuai: mengetahui tentang komponen utama yang dikemas kini, bidang fokus baru dan keperluan kemasukan, dan bersiap sedia untuk pengambilan seterusnya di Doha.,[description] =>
Bentuk masa depan anda sendiri dengan kurikulum sarjana tuan khas kami yang telah diubahsuai: mengetahui tentang komponen utama yang dikemas kini, bidang fokus baru dan keperluan kemasukan, dan bersiap sedia untuk pengambilan seterusnya di Doha. Meningkatkan kerjaya anda dengan ijazah sarjana separuh masa, meningkatkan kemahiran kepimpinan anda, mengembangkan kepekaan pengurusan anda dan memupuk pendekatan keusahawanan yang benar kepada pengurusan.
71812_AH__5950_www.adrian-haddad.com.jpg

Kurikulum Program

Direka sebagai asas praktikal untuk menguruskan unit perniagaan. Anda akan mendapat peluang untuk mempelajari amalan terbaik antarabangsa dan memberi tumpuan kepada bidang yang sangat penting untuk perkembangan peribadi dan profesional anda.

Modul Kurikulum Teras

Bahagian 1: Mengarahkan Organisasi

Bahagian 2: Menyelaraskan dengan Organisasi

Bahagian 3: Organisasi kalis masa depan

71813_AH__6606_www.adrian-haddad.com.jpg

Tesis Profesional

Tesis profesional adalah karya akademik yang bertujuan untuk memberikan penyelesaian kepada isu-isu pengurusan dengan menarik pengetahuan yang ada. Asal-usulnya terletak pada fakta bahawa ia menggabungkan dimensi akademik dan profesional untuk mengatasi tema atau topik tertentu yang biasanya berdasarkan tempat kerja anda.

Oleh kerana ini adalah komponen penting dalam Ijazah Sarjana Khusus, kami menyediakan anda alat, pengetahuan, sokongan, dan kepakaran yang terbaik dari seorang tutor yang berdedikasi.

Profil Peserta

Program ini direka untuk para profesional dan usahawan untuk meningkatkan kemahiran kepimpinan dan pengurusan mereka atau melihat pengurusan unit perniagaan atau syarikat mereka sendiri pada masa akan datang.

71814_AH__7769_www.adrian-haddad.com.jpg

Proses Kemasukan

Pendidikan HEC Paris bermula dengan kemasukan. Kakitangan kemasukan kami tidak sabar-sabar untuk mendengar tentang anda: siapa anda, apa yang telah anda capai dan projek dan aspirasi anda untuk masa depan. Kami memberikan perhatian sepenuhnya kepada setiap aplikasi, dan kami menemani anda sepanjang proses.

Pewawancara dan penilai sedang mencari bukti motivasi dan kebolehan peribadi anda, serta perasaan jelas bagaimana memperoleh Gelaran Sarjana Khusus dari HEC Paris akan membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Beasiswa

Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa di bawah ini setelah dimasukkan ke program ini. Sila hubungi pasukan Kemasukan di qatar-admissions@hec.fr untuk maklumat lebih lanjut.

Pendedahan Antarabangsa ($ 20,000)

Kejayaan Keusahawanan ($ 20,000)

Warganegara Qatar mungkin layak mendapat biasiswa melalui Kementerian Pembangunan Pentadbiran, Buruh, dan Hal Ehwal Sosial (MADLSA).

Diskaun

,[price_comment] => Diskaun 5% jika jumlah yuran dibayar semasa pendaftaran. Calon boleh memenuhi syarat untuk mendapat biasiswa setelah masuk ke program ini.,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-09-18 10:30:13,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 2018-02-23 10:25:09),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => ms,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 10106.18,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ))),[Providersignature_image] => ,[Provideraccreditations] => ,[Providerlog] => ,[Providerlogo] => ,[Provideremblem] => ,[Providercover_photo] => ,[Providerelement_cover_photo] => ,[Provideris_active] => 1,[Provideris_published] => 1,[Provideris_dirty] => ,[Providerpriority_countries] => ,[Providernum_leads_all_time] => ,[Providerorder] => ,[Providerlanguages] => ,[Providerlinks] => ,[Providerlocations] => ,[Providervideos] => ,[Providerrequire_http_post_title] => ,[Providerhas_tracking] => 1,[Providerclicktracking] => ,[Providerleadtracking] => ,[Providerfirst_lead_at] => ,[Providerlast_significant_price_change_at] => ,[Providerlast_significant_price_change_type] => ,[Providerpixeltracking] => ,[Providerjson_teaching_languages] => ["en"],[Providersave_extra] => ,[Providerlead_form_heading] => ,[Providerlead_form_button] => ,[Providerhosted_lead_form] => ,[Providersmarthub_enabled] => 1,[Providerfunction_smartengage] => 1,[Providerfunction_smartconnect] => 1,[Providerfunction_smartprospect] => 1,[Providerfunction_hide_smartengage] => 0,[Providerfunction_hide_smartconnect] => 0,[Providerfunction_hide_smartprospect] => 0,[Providerfunction_show_smarthub_forms] => 1,[Providerreviewed_locations] => 0,[Providersave_accreditations] => ,[Providersave_priority_countries] => ,[Providersave_languages] => ,[Providersave_locations] => ,[Providersave_links] => ,[Providersave_videos] => ,[Providergrammarly] => ,[ProviderresponsibleUser] => ,[Providerapi_key] => ,[Providerlead_cutoff] => ,[Providerbrake_limit_in_eur] => ,[Provideradmin_centre_require_password] => ,[Providerfunction_external_links_via_leadform] => 0,[Providershow_in_loop_2] => 1,[Providerupdated_values] => Array (),[Providerbounce_emails] => ,[Providerunsubscribe_emails] => ,[Providerdescription_changed] => ,[Providerhide_startDate] => ,[ProviderproviderStartDate] => ,[Providercache] => ,[Providerhas_zapier] => ,[Providerhas_rest_api] => ,[Providerhas_integromat] => ,[Providerhas_ftp_sftp] => ,[Providerhide_monthly_price_admin_center] => 1,[Providerprovider_academic_year_months] => ,[Provideroverride_country_academic_year_months] => ,[Providerimpression_score] => ,[Providerinherit_tracking] => 1,[Providerremove_default_utm] => 0,[*id] => 10644,[*myrow] => Array ([idProvider] => 10644,[idProviderType] => 67,[idUser] => 23155,[idLogo] => 12174,[idElement_logo] => 104748,[hide_logo] => No,[idLogo_emblem] => 10824,[idElement_emblem] => 96780,[idCoverPhoto] => 71612,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => Large,[phone] => +974 4454 0161,[fax] => ,[rel_canonical] => ,[allow_rel_canonical] => No,[mail] => admissionsqatar@hec-q.qf.org.qa,[commenced_date] => 2018-03-01,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[last_changed] => 2022-05-06 18:42:05,[active] => Yes,[deleted] => No,[random] => dLZsNM8a,[password] => rNPIR1io,[mail_reports] => qatar-admissions@hec.fr,[newsletter] => Yes,[number_payed] => 0,[ms_comment] => ,[last_changed_by] => ,[idPackage] => 3,[idPackage_free_at] => 2022-05-06 18:42:05,[idPackageFallback] => 0,[part_of_non_paying_project] => 1,[priority_language] => 10,[preferred_currency] => 2,[provider_type] => School,[model] => Lead,[lead_contact_info] => Show,[lead_cap_reached] => No,[package_demo_from_date] => 0000-00-00 00:00:00,[idResponsibleUser] => 2345,[idUserFollower] => ,[ms_responsible] => Juwita Remvik,[filter_yes_no_question] => Yes,[filter_funding] => No,[filter_gender] => Yes,[filter_age] => Yes,[filter_language] => Yes,[filter_language_match_teaching_language] => No,[filter_test_score_question] => No,[filter_previous_study_field] => No,[filter_smartconnect_freetext] => 1,[function_show_lead] => No,[function_allow_links] => No,[function_enable_cta] => 0,[function_allow_iframes] => No,[function_scholarship] => No,[function_lead_status] => No,[function_send_lead_mail] => No,[function_send_lead_mail_to_student] => Yes,[function_ses] => Yes,[function_send_ses_notification] => 1,[function_ses_autorespond] => No,[function_xml_feed] => No,[function_rest_api] => No,[function_program_level_logo] => No,[function_banners] => No,[function_contact_us] => Yes,[function_deny_country_by_residence] => Yes,[function_deny_country_by_nationality] => No,[function_deny_country_by_nationality_or_residence] => No,[function_deny_country_by_last_study_place] => No,[function_accurate_date_of_birth] => No,[function_smartengage] => 1,[function_hide_smartengage] => 0,[function_student_documents] => 0,[function_enable_cards] => 0,[smartengage_enabled] => 2021-06-23 12:30:49,[function_smartconnect] => 1,[function_hide_smartconnect] => 0,[smartconnect_enabled] => 2019-08-29 07:44:23,[function_smartprospect] => 1,[function_hide_smartprospect] => 0,[smartprospect_enabled] => 2020-01-22 15:42:17,[function_show_smarthub_forms] => 1,[function_send_communicator_mail] => 1,[function_external_links_via_leadform] => 0,[function_student_stages] => 0,[function_show_gallery_card] => 1,[function_drip_mail] => 1,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Yes,[lead_form_language] => ,[lead_mail] => html,[html_action_lead_form] => ,[html_action_lead_form_js] => ,[idPriceStructure] => 0,[override_price] => 790,[override_price_real] => 0,[hide_monthly_price_admin_center] => Yes,[avg_lead_price_eur] => 10106.18,[brake_value] => 0,[signature_id] => 3255,[header] => cover,[header_custom_image_id] => ,[use_auto_signature] => 1,[signature_name] => ,[signature_title] => ,[mailbox_default_signature] => ,[mailbox_signature_image] => 0,[mailbox_signature_image_position] => below,[avg_response_time] => 3.89,[avg_response_time_from_date] => 0000-00-00,[ses_show_messages_from_date] => 2018-02-23,[api_token] => jK7C0TNWWhiJl5S0iU7ZcvX9tryaYIUAH4LC0p1wzxQh6gA8RePutVayy4nN,[smarthub_enabled] => 1,[filter_campus_program] => Yes,[reviewed_locations] => 0,[internal_title] => HEC Paris in Qatar,[function_show_contact_tab] => 1,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[opt_in_text] => ,[terms_url] => ,[privacy_policy_url] => ,[allow_programs_creation] => 0,[hide_leads_metrics] => No,[has_ftp_sftp] => No,[created_at] => ,[whitelisted_domain] => ,[has_rest_api] => No,[published] => 1,[has_mark_as_ready] => Yes,[manual_renewal_date] => ,[prebook_termination_date] => ,[level] => ,[has_zapier] => No,[has_integration_menu] => Yes,[function_loop] => 1,[has_integromat] => No,[inherit_tracking] => 1,[remove_default_utm] => 0,[has_school_website_tracking] => No,[permanently_deleted_at] => ,[drip_mail_enabled] => 2022-03-13 22:28:19,[metrics_access_method] => ,[last_lead_at] => ,[idUserSalesrep] => 2345,[languages] => Array ([en] => Array ([id] => 16982,[idProvider] => 10644,[idLanguage] => en,[idUser] => 23155,[url_provider] => HECParisinQatar,[url_logo] => ,[url_logo_large] => ,[url_logo_180] => ,[provider] => HEC Paris in Qatar,[department] => ,[provider_short] => HECParisinQatar,[head_title] => ,[about] =>

HEC Paris was founded in 1881 by the Paris Chamber of Commerce and Industry and brings together 160 professors, over 4,500 students and 8,000 executives every year.

In 2010, HEC Paris became the first European partner of Qatar Foundation’s Education City and soon launched the country’s first International Executive MBA. Several thousand executives in the region have since trained with us.

We aim to contribute to Qatar’s National Vision by empowering transformational talent for an advanced, competitive, and knowledge-based economy.

,[short_description] => HEC Paris was founded in 1881 by the Paris Chamber of Commerce and Industry and brings together 160 professors, over 4,500 students and 8,000 executives every year.,[blocks] => a:5:{s:11:"about_short";s:195:"HEC Paris joined Qatar Foundation in June 2010, bringing world-class Executive Education programs and research activity to Doha and the region. It is the first European Partner in Education City.";s:14:"accreditations";s:0:"";s:8:"students";s:0:"";s:9:"admission";s:0:"";s:9:"practical";s:0:"";},[meta_description] => ,[meta_keywords] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[meta_last_revised] => 0000-00-00 00:00:00,[registered] => 2016-04-27,[created_at] => ,[last_changed] => 2022-05-06 18:42:05,[last_changed_by] => ,[sent_at] => ,[approved_at] => 2022-02-17 08:43:01)),[academic_year_months] => Array (),[id] => 16982,[idLanguage] => en,[url_provider] => HECParisinQatar,[url_logo] => ,[url_logo_large] => ,[url_logo_180] => ,[provider] => HEC Paris in Qatar,[department] => ,[provider_short] => HECParisinQatar,[head_title] => ,[about] =>

HEC Paris was founded in 1881 by the Paris Chamber of Commerce and Industry and brings together 160 professors, over 4,500 students and 8,000 executives every year.

In 2010, HEC Paris became the first European partner of Qatar Foundation’s Education City and soon launched the country’s first International Executive MBA. Several thousand executives in the region have since trained with us.

We aim to contribute to Qatar’s National Vision by empowering transformational talent for an advanced, competitive, and knowledge-based economy.

,[short_description] => HEC Paris was founded in 1881 by the Paris Chamber of Commerce and Industry and brings together 160 professors, over 4,500 students and 8,000 executives every year.,[blocks] => a:5:{s:11:"about_short";s:195:"HEC Paris joined Qatar Foundation in June 2010, bringing world-class Executive Education programs and research activity to Doha and the region. It is the first European Partner in Education City.";s:14:"accreditations";s:0:"";s:8:"students";s:0:"";s:9:"admission";s:0:"";s:9:"practical";s:0:"";},[meta_description] => ,[meta_keywords] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[meta_last_revised] => 0000-00-00 00:00:00,[registered] => 2016-04-27,[sent_at] => ,[approved_at] => 2022-02-17 08:43:01),[*is_valid] => 1,[Providervalidation_errors] => Array (),[Providertemporary_validations] => Array (),[last_changed] => DT Object ([DTis_valid] => 1),[text_short] => HEC Paris was founded in 1881 by the Paris Chamber of Commerce and Industry and brings together 160 professors, over 4,500 students and 8,000 executives every year.,[brake_value] => 0,[function_scholarship] => ,[function_program_level_logo] => ,[function_allow_links] => ,[function_allow_iframes] => ,[function_accurate_date_of_birth] => ,[filter_yes_no_question] => 1,[filter_funding] => ,[filter_gender] => 1,[filter_age] => 1,[filter_language] => 1,[filter_language_match_teaching_language] => ,[function_deny_country_by_residence] => 1,[function_deny_country_by_nationality] => ,[function_deny_country_by_nationality_or_residence] => ,[function_deny_country_by_last_study_place] => ,[filter_campus_program] => 1,[filter_test_score_question] => ,[filter_previous_study_field] => ,[deleted] => ,[avg_response_time_from_date] => DT Object ([DTis_valid] => ),[idPackageFallback] => 0,[created_at] => ,[last_lead_at] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[opt_in_text] => ,[terms_url] => ,[privacy_policy_url] => ,[myrowTrans] => Array ([about] =>

Qatar: Memacu Masa Depan

Qatar adalah salah satu ekonomi yang paling pesat berkembang di dunia dan dengan demikian merupakan destinasi perniagaan yang sangat menarik.

Pertumbuhan ekonomi Qatar didasarkan pada industri petroleum dan gas asli. Namun, menurut Visi Nasional Qatar 2030, dasar ekonomi difokuskan pada pengembangan sektor bukan tenaga. Tujuannya adalah untuk mengubah ekonomi berasaskan karbon menjadi ekonomi maju, kompetitif dan berasaskan pengetahuan.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris bergabung dengan Qatar Foundation pada bulan Jun 2010, membawa program Pendidikan Eksekutif dan aktiviti penyelidikan ke Doha dan wilayah tersebut. Ia adalah Rakan Eropah pertama di Kota Pendidikan.

Dalam konteks ini, HEC Paris menawarkan portfolio program pengurusan lengkap, termasuk MBA Eksekutif antarabangsa pertama Qatar (kedudukan # 1 di seluruh dunia oleh Financial Times pada tahun 2019), gelar Master Khusus dalam Pengurusan Unit Perniagaan Strategik , dan juga pengurusan bukan ijazah program untuk eksekutif, dalam bentuk Program Pendek Eksekutif. Salah satu penyedia program Pendidikan Eksekutif terkemuka dunia selama 8 tahun terakhir, HEC Paris juga menawarkan program yang dirancang khusus untuk syarikat individu.

Program dan aktiviti penyelidikan HEC Paris in Qatar membina daya saing korporat dalam ekonomi global dan sepenuhnya sesuai dengan Visi Nasional Qatar 2030 untuk menyokong transformasi Qatar menjadi ekonomi maju, kompetitif dan berasaskan pengetahuan.

Berkongsi Pengetahuan Akademik Kami

HEC Paris telah mengendalikan Pejabat Penyelidikan di Qatar selama beberapa tahun. Ini meningkatkan sumbangan HEC Paris untuk ekonomi berasaskan pengetahuan di Qatar dan memperkayakan program pengembangan kepemimpinan kami. Pejabat Penyelidikan mencipta wawasan dan penyelesaian terkini dalam bidang kepemimpinan, pengurusan, dan pembelajaran orang dewasa. Kami mengatur acara kepemimpinan pemikiran dan menerbitkan buku, artikel, kajian kes tempatan dan kandungan multimedia lain untuk membantu peserta kursus kami dalam perjalanan pembelajaran mereka. Kami melakukan penyelidikan yang teliti dan terapan di Qatar dengan pakar dan organisasi tempatan kami. Kami sama-sama bekerjasama dengan fakulti dan rakan penyelidikan kami dari seluruh dunia untuk bersama-sama membuat jawapan terhadap cabaran hari ini dan esok. Dengan itu, kami memastikan penyelidikan kami setiap saat selaras dengan keperluan dan tuntutan Visi Nasional Qatar, Prinsip-prinsip Kompak Global PBB Pendidikan Pengurusan Bertanggungjawab (PRME), dan Matlamat Pembangunan Berkelanjutan (SDGs). Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi Prof Wolfgang Amann di amann@hec.fr.

Kemudahan

Premis canggih di Menara Tornado 52 tingkat yang memenangi anugerah yang terletak di West Bay - pusat perniagaan Doha.

Kemudahan ini menyediakan tempat yang selesa dan mudah diakses untuk program HEC Paris sambil menawarkan pemandangan bandar yang menakjubkan.

Perkongsian

Ditubuhkan pada tahun 1995 dengan keputusan Yang Mulia Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, Bapa Emir, Yayasan Qatar adalah sebuah organisasi swasta, bukan untung.

Misi Yayasan Qatar adalah untuk memupuk pemimpin Qatar di masa depan. Sebagai contoh dan dengan berkongsi pengalamannya, Yayasan juga menyumbang kepada pembangunan manusia secara nasional, serantau, dan antarabangsa. Dalam semua kegiatannya, Yayasan mempromosikan budaya unggul di Qatar dan terus berperanan dalam menyokong masyarakat yang inovatif dan terbuka yang bercita-cita untuk mengembangkan kemampuan manusia, sosial, dan kemakmuran ekonomi yang mampan untuk ekonomi berasaskan pengetahuan.

)), Template Object ([TemplateidItem] => ,[TemplateidLanguage] => en,[Templatetitle] => %%SCHOOL%% in Qatar,[Templateh1] => ,[Templatetagline] => ,[Templatemeta_keywords] => ,[Templatemeta_description] => %%SCHOOL%% in Qatar. Get all info about the school, programs and application process. Save time and contact the school here!,[Templatetext] => ,[Templateingress] =>

%%SCHOOL%% in Qatar. Get all info about the school, programs and application process. Save time and contact the school here!

,[Templateis_active] => ,[Templatefilesize] => ,[*id] => 44,[*myrow] => Array ([idTemplate] => 44,[idSite] => 1000,[template] => School page,[idArea] => -1,[idCountry] => -1,[idRegion] => -1,[idSector] => -1,[idType] => -1,[idMode] => -1,[idLanguage] => en,[title] => %%SCHOOL%% in %%COUNTRY%%,[title_short] => %%SCHOOL%%,[tagline] => ,[h1] => ,[meta_keywords] => ,[meta_description] => %%SCHOOL%% in %%COUNTRY%%. Get all info about the school, programs and application process. Save time and contact the school here!,[ingress] =>

%%SCHOOL%% in %%COUNTRY%%. Get all info about the school, programs and application process. Save time and contact the school here!

,[text] => ),[*is_valid] => 1,[title_short] => %%SCHOOL%%,[idSite] => 1000,[template] => School page,[idArea] => -1,[idCountry] => -1,[idRegion] => -1,[idSector] => -1,[idType] => -1,[idMode] => -1,[human_translate] => ), HEC Paris in Qatar in Qatar, 1) called at [/var/www/masterstudies/public_html/controllers/providerController.php:408] #4 ProviderController->index() called at [/var/www/masterstudies/public_html/controllers/controller.php:724] #5 Controller->__call(renderIndex, Array ()) called at [/var/www/masterstudies/public_html/index.php:283] HEC Paris in Qatar in Qatar

HEC Paris in Qatar

Persediaan Ujian

Terokai pelbagai kursus bagi memastikan anda bersedia dengan sebaik-baiknya untuk menghadapi ujian anda supaya memperoleh gred terbaik yang mampu anda capai.
Baca lebih lanjut

StudentTests

Terokai ujian pelajar untuk kemasukan pendidikan tinggi.
Baca lebih lanjut

Lokasi

Doha

HEC Paris in Qatar

Alamat
Tornado Tower, 16th Floor
P.O Box 5825

Doha, Doha, Qatar
Telefon
+974 4454 0161

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami kepada anda.

Pinjaman Pelajar

Terokai pelbagai pilihan pinjaman dan pembiayaan pelajar untuk membantu anda menyokong pengajian anda.
Baca lebih lanjut

Perumahan Pelajar

Terokai pelbagai pilihan penginapan pelajar di seluruh dunia.
Baca lebih lanjut

Program-program

Lengkapkan borang ini dan pasukan kemasukan pusat pengajian akan membalas kepada anda.