Read the Official Description

109797_rsz_adobestock_112738589.jpg

Tentang kita

Warsaw University Of Technology Business School adalah antara sekolah-sekolah Poland terbaik yang menawarkan pendidikan pengurusan berkualiti tinggi. Sekolah ini telah beroperasi selama lebih dari 25 tahun. Ia telah kerap disenaraikan di bahagian atas kedudukan kebangsaan dan terus memperbaiki kedudukannya dalam kedudukan antarabangsa. Tujuan Sekolah adalah untuk mendidik para pengurus hari ini yang memahami dengan jelas dunia sekarang serta peranan mereka sebagai pemimpin perniagaan. Misi kami adalah untuk memupuk pemimpin-pemimpin yang bertanggungjawab yang dapat membimbing orang lain dan yang terus bekerja dalam pengetahuan, kemahiran dan bakat mereka sendiri.

Misi kami adalah untuk memupuk pemimpin yang bertanggungjawab.

Sebuah sekolah untuk pemimpin

Ekonomi moden dan masyarakat memerlukan pemimpin yang sebenar - pemimpin yang mampu merancang secara strategik, bertindak secara bertanggungjawab, menyelesaikan masalah dengan berkesan, mengambil risiko yang dihitung dan berkongsi semangat mereka dengan orang lain. Mereka harus mengembangkan kemahiran pengurusan dan keusahawanan mereka dan mempunyai wawasan yang mendalam tentang ekonomi dan organisasi mereka sendiri. Para pemimpin juga perlu berfikiran terbuka, fleksibel dan dapat menyesuaikan diri dengan perubahan yang terjadi di persekitaran mereka.

WUT Business School membentuk orang yang memahami pandangan orang lain, memujuk dan memimpin orang lain.

Percubaan Eropah

Warsaw University Of Technology Business School telah ditubuhkan pada tahun 1991 sebagai hasil percubaan berani. Ia ditubuhkan secara bersama oleh empat institusi: universiti teknikal Poland yang terbaik, Universiti Teknologi Warsaw , dan tiga sekolah perniagaan berprestij dari Eropah Barat - Sekolah Pengurusan HEC (Paris, Perancis), London Business School (UK) dan NHH Sekolah Ekonomi Norway (Bergen, Norway). Oleh itu, dari awal lagi, WUT Business School mempunyai watak yang benar-benar antarabangsa, yang telah berjaya dikekalkan berkat penglibatan berterusan pengasas. Selama bertahun-tahun, Sekolah ini telah menjadi ahli Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan yang diwujudkan oleh sekolah pengurusan terkemuka di Eropah.109798_rsz_adobestock_80501595.jpg

Kualiti Pendidikan Tertinggi

Warsaw University Of Technology Business School telah mengembangkan model pendidikannya sendiri , responsif kepada kerumitan dunia moden dan jangkaan yang tinggi yang perlu dihadapi para pemimpin. Model ini berdasarkan kepada tiga pilar:

  • membangunkan pengetahuan dan kemahiran
  • menggunakan pengetahuan dalam amalan
  • perkembangan peribadi pelajar

Model kami berorientasikan ke arah pemahaman tentang ekonomi moden dan kerumitan masyarakat, hubungan antara pelbagai bidang aktiviti serta memahami cabaran yang dihadapi para pemimpin. Pasukan bebas, yang terdiri daripada saintis dan saintis dari Poland dan pengamal perniagaan, memastikan bahawa kurikulum tetap berkualiti tinggi.

Kami bangga dalam memberikan pendidikan yang memenuhi harapan pelajar kami.

Rangkaian Alumni

Selain daripada kualiti pendidikan, rangkaian graduan program MBA kami adalah kelebihan terbesar dari Sekolah Perniagaan WUT . Alumni kami tersebar di seluruh dunia, memegang jawatan tinggi dalam organisasi dan seringkali, telah membangunkan perusahaan mereka sendiri. Terima kasih kepada rangkaian alumni koperasi, graduan kami mewujudkan peluang perniagaan yang unik.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Warsaw University Of Technology Business School

Program MBA Eksekutif yang ditawarkan oleh Universiti Teknologi Warsaw, universiti teknikal terbaik di Poland, dicirikan oleh pendekatan kehidupan nyata yang digabungkan ... [+]

Memimpin ke Masa Depan melalui teknologi baru

Program pengajian paruh waktu antarabangsa yang berprestij dalam bahasa Inggeris

Program MBA Eksekutif yang ditawarkan oleh Universiti Teknologi Warsaw, universiti teknikal terbaik di Poland, dicirikan oleh pendekatan kehidupan nyata yang digabungkan dengan piawaian akademik yang cemerlang dan pemahaman yang mendalam tentang teknologi esok. Reka bentuk program EMBA telah dibangunkan untuk memenuhi jangkaan pengurus peringkat tinggi dan pertengahan. Program kami membuka ufuk baru dan membolehkan untuk memahami trend terkini dan cabaran dunia perniagaan yang cepat berubah.

Program MBA kami menduduki tempat pertama dalam kategori "Pendapat Alumni" dan "Kualiti kandungan program" dalam ranking MBA Perspektywy pada tahun 2017.... [-]

Poland Warsaw
October 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu