The University College of Tourism and Ecology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

pemimpin yang tidak dipertikaikan dalam pendidikan pelancongan

The University College of Tourism and Ecology adalah sebuah pusat akademik antarabangsa, yang menarik pelajar dari seluruh Poland dan di luar negara. The University komited untuk kecemerlangan dalam pendidikan, menyediakan pelajar dengan pengetahuan pakar dan pengalaman yang disampaikan oleh pensyarah kelas atasan dan pengamal perniagaan.

Tahun ini merupakan satu lagi tahun berturut-turut apabila Belajar dan telah dianugerahkan gelaran 'The College Pelancongan Terbaik di Poland'.

Sejak sekian lama, Universiti telah melatih pakar-pakar terkemuka dan pengurus masa depan perniagaan pelancongan. Universiti ini terletak di dalam sebuah istana Renaissance dipanggil 'Small Wawel', yang hiasan dalaman yang bersejarah telah disesuaikan dengan moden, bilik-bilik kuliah yang lengkap dan makmal. Apa yang pelajar-pelajar kita yang paling ialah pendidikan praktikal, masyarakat akademik antarabangsa, kemungkinan untuk mencipta laluan pendidikan mereka sendiri, kaedah pengajaran yang inovatif dan suasana yang mesra.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program
Contact
Alamat lokasi
Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii
ul. Zamkowa 1 34-200
Sucha Beskidzka

Sucha Beskidzka, Lesser Poland Voivodeship, 1 34-200 PL