Baca keterangan rasmi

Warsaw Pengurusan Universiti

Warsaw Pengurusan Universiti, yang ditubuhkan pada tahun 1995, adalah salah satu kolej swasta tertua di Poland. Pada masa ini ia mendaftarkan lebih daripada 6,000 pelajar dan mempunyai lebih daripada 37,000 graduan. Fakulti yang terdiri daripada penyelidik yang berpengalaman dan kreatif dan pensyarah.

Warsaw Pengurusan Universiti menawarkan pelajar prospek yang sangat keadaan yang baik untuk belajar di Kampus Milenium Ketiga. Ia adalah yang lengkap seni bina akademik perumahan kompleks banyak bilik kuliah, makmal, bilik komputer dan makmal bahasa.

Kompleks Universiti mempunyai juga kemudahan rekreasi seperti kolam renang moden, dewan sukan, dan gimnasium. Dalam bangunan ini terdapat bufet dan kafeteria besar harga .Reasonable dan menu yang baik harus memuaskan hati mereka sukar untuk sila. Asrama pelajar menempatkan 300 pelajar, dua orang dan tiga orang bilik tunggal dan suite. Semua bilik mempunyai akses kepada Internet. Tempat letak kereta bawah tanah boleh didapati dengan harga yang berpatutan.

Mahasiswa pengajian:

Program ijazah sarjana muda

Pentadbiran Pengurusan Hubungan Antarabangsa Pedagogi Kajian Eropah Sains Politik Keselamatan Negara

Program ijazah jurutera

Kejuruteraan Komputer Pengurusan pengeluaran dan kejuruteraan

Pengajian siswazah:

Program ijazah sarjana

Perundangan Pentadbiran Pengurusan Hubungan Antarabangsa Pedagogi Psikologi

Program diajar dalam:
  • English
  • Poland

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Sarjana Eksekutif Pasca Sarjana Pentadbiran Perniagaan kajian adalah antara yang paling berprestij dan diiktiraf dalam kelayakan pengurusan dunia yang dimaksudkan untuk o ... [+]

Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan

Sarjana Eksekutif Pasca Sarjana Pentadbiran Perniagaan kajian adalah antara yang paling berprestij dan diiktiraf dalam kelayakan pengurusan dunia yang dimaksudkan untuk orang-orang perniagaan dan pengurusan kanan. Kurikulum pengajian EMBA membolehkan penyempurnaan pendidikan akademik yang berkesan dalam bidang pengurusan dan perniagaan. Para graduan pengajian pasca siswazah EMBA, mendapat kelebihan daripada persaingan dan meningkatkan nilai mereka dan daya tarikan mereka di pasaran kerja.

Pemohon

Kurikulum pengajian pascasiswazah EMBA dirancang, pertama sekali, untuk kakitangan pengurusan, ahli organ statut, pengarah syarikat perdagangan, pengurus, atau mereka yang ingin mengambil posisi pengurusan, untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam pelbagai bidang, antara lain, dalam pengurusan kewangan, pemasaran, pengurusan sumber manusia, media dan PR dan pembinaan.... [-]

Poland Warsaw
Oktober 2019
English,Poland
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu