Baca keterangan rasmi

Yang Institut Sains Komputer adalah sebahagian daripada Poland Akademi Sains yang berada di kedudukan 33th di dunia dalam Institusi Scimago Kedudukan. Pengarah Institut Sains Komputer Poland Akademi Sains (IPP PAN) ialah Profesor Jacek Koronacki. Satu lagi badan induk Institut adalah Majlis Sains yang dipengerusikan oleh Profesor Andrzej Tarlecki. Institut mengajar pelbagai program lepasan ijazah dalam Poland, program Inovasi dan Analisis Data - MBA berjalan dengan kerjasama Woodbury Sekolah Perniagaan Utah Valley University (USA) dalam bahasa Inggeris, dan PhD dalam program Kontemporari Informatics, juga dalam bahasa Inggeris.

Institut mempunyai dua Departments:

Jabatan Asas Teori Sains Komputer (Ketua Jabatan Profesor Wojciech Penczek), dan Jabatan Kepintaran Buatan (Ketua Jabatan Profesor Jan Mielniczuk). Jabatan Asas Teori aktiviti penyelidikan utama Sains Komputer yang terletak dalam bidang-bidang berikut:

 • Seni bina komputer
 • Web Services Technology
 • Computing Systems Theory
 • Teori Sistem Teragih.
IPIPAN102

Jabatan Of Kepintaran Buatan pakar dalam bidang

 • Analisis statistik dan Modelling
 • Kejuruteraan Linguistic
 • Asas Kepintaran Buatan
 • Permainan dan Teori Keputusan.

jenis utama Institut aktiviti saintifik termasuk:

 • projek penyelidikan (contohnya hujah keterangan, ilmu dan perwakilan, statistik dan paradigma pembelajaran bermotivasi biologi, teori keputusan)
 • Persidangan (Persidangan Antarabangsa mengenai contohnya Pemprosesan Bahasa dan Sistem Maklumat Pintar, Persidangan Bersama Antarabangsa mengenai Keselamatan dan Sistem Maklumat Pintar, Persidangan Antarabangsa mengenai Sistem Maklumat Komputer dan Aplikasi Pengurusan Industri)
 • Seminar
 • Penerbitan (lebih daripada 150 artikel, bab-bab buku, monograf dan buku-buku setiap tahun).

Apa yang kami mahu lakukan

Institut Sains Komputer Poland Akademi Sains ini telah dipilih untuk mengekalkan tahap yang tinggi penyelidikan dan aktiviti akademik yang mana ia diiktiraf di peringkat domestik dan antarabangsa. Ia mempunyai A pengkategorian Kementerian Sains dan Pengajian Tinggi Republik Poland. Ia juga disenaraikan sebagai + H (klasifikasi tertinggi) institusi pendidikan tinggi di dalam pangkalan data Jerman Anabin. Institut bercadang untuk melanjutkan kerjasama antarabangsa mengenai program pengajian serta projek-projek penyelidikan dan geran bersama.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

Institut Sains Komputer Poland Akademi Sains (IPP PAN) menawarkan program MBA yang diajar dengan sokongan daripada Partner, yang Woodbury Sekolah Perniagaan di Universiti ... [+]

Pengajian MBA di Institut Sains Komputer Poland Akademi Sains diajar dengan sokongan daripada ahli Gabungannya, Woodbury Sekolah Perniagaan di Universiti Utah Valley

Institut Sains Komputer Poland Akademi Sains (IPP PAN) menawarkan program MBA yang diajar dengan sokongan daripada Partner, yang Woodbury Sekolah Perniagaan di Universiti Utah Valley (Amerika Syarikat). Ini adalah satu program lepasan ijazah berprestij dan bermanfaat bagi pengurus dan mereka yang memberi inspirasi untuk menjadi pemimpin perniagaan serta orang yang bekerja dalam bidang pentadbiran awam dan pertubuhan bukan kerajaan. Format program MBA yang membolehkan untuk bekerja dan belajar pada masa yang sama.

pengajian MBA bertajuk "Inovasi dan Analisis Data" (diajar dalam bahasa Inggeris) adalah pengajian pasca ijazah Crosscutting disiplin seperti informatik, ekonomi dan pengurusan. Kajian MBA ijazah lanjutan selama dua semester. Pada akhir kajian pelajar mempertahankan projek perniagaan mereka (20 - 40 muka surat). Kajian MBA pascasiswazah berdasarkan format sambilan. Terdapat dua modul setiap semester. Setiap modul berlangsung dari jam 11.00 pada hari Rabu hingga 12.30 pada hari Ahad (tambah kelas pilihan). Sebagai peraturan, setiap kursus (subjek) yang diajar 8 jam. Terdapat empat pengambilan setiap tahun akademik: hingga Oktober, Januari, April dan Jun. Institut Sains Komputer Poland Akademi Sains (ringkasnya IPP PAN) merupakan institusi penganugerah. The Woodbury Sekolah Perniagaan di Universiti Utah Valley mengambil bahagian sebagai sebuah institusi menghantar beberapa wakil untuk mengajar dipilih kursus / mata pelajaran dan mencadangkan langkah-langkah yang bertujuan untuk penambahbaikan kurikulum. Pensyarah dari Woodbury Sekolah Perniagaan di Universiti Utah Valley boleh menyelia projek-projek perniagaan menyediakan akan ada pelajar yang berminat dalam pengawasan... [-]
Poland Warsaw
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu