Baca keterangan rasmi

eCracow Sekolah Perniagaan di Cracow Universiti Ekonomi (CSB CUE) telah hadir di pasaran perkhidmatan pendidikan sejak 1991. Sekolah menawarkan pengajian MBA, kursus lepasan ijazah, dan ia telah menyediakan perundingan penyelidikan dan penerbitan perkhidmatan. CSB CUE sentiasa memperbaiki tawaran, menyesuaikan diri kepada keperluan pasaran hari ini. Pembangunan dinamik dan berjaya membawa kepada kedudukan yang tinggi Sekolah dalam ranking Poland adalah disebabkan oleh lebih ramai pengiktirafan di arena antarabangsa. Cracow Sekolah Perniagaan CUE Kekal kerjasama dengan perniagaan, pusat kebudayaan, universiti, sekolah lepasan menengah dan kolej komuniti kedua-dua di Poland dan di luar negara yang berterusan. Ia adalah sebahagian daripada masyarakat antarabangsa, yang menyediakan peluang untuk bertemu dengan rakan-rakan perniagaan dari seluruh dunia untuk bertukar-tukar pengalaman dan kecekapan, untuk mengakses rangkaian global institusi pendidikan, organisasi sektor awam dan syarikat perunding.

Partners Sekolah ini adalah: St. Gallen Business School (Switzerland), Ecole de Pengurusan de Normandie, ESC Graduate School Clermont Pengurusan / Groupe ESC Clermont (Perancis), Universiti Clark, Suffolk University Sawyer Business School, University Roosevelt, Heller College of perniagaan, Grand Valley State University (USA), Stockholm Business School (Sweden), University of Johannesburg (Afrika Selatan), Akademi Pengajian Ekonomi Moldova (Moldova), Universiti Perbankan (Ukraine).

Sejak 2011 CSB CUE telah menjadi ahli EFMD - Yayasan Eropah bagi Pengurusan Pembangunan.

sasaran utama di sekolah adalah untuk memberi tumpuan kepada kerjasama yang diberikan dengan dunia perniagaan. Ia memastikan bahawa pengetahuan yang disampaikan kepada pelajar itu kerap berkaitan dengan amalan perniagaan, kerana hanya graduan akan mempunyai kedudukan yang kukuh dalam pasaran buruh dan akan membangunkan keusahawanan Poland.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Kajian Sarjana MBA CSA inovatif dianjurkan oleh Cracow School of Business CUE bekerjasama dengan Clark University of Worcester (AS). Kajian-kajian ini dibuat terutamanya ... [+]

MBA CSB Master

Kajian Sarjana MBA CSA inovatif dianjurkan oleh Cracow School of Business CUE bekerjasama dengan Clark University of Worcester (AS).

Kajian-kajian ini dibuat terutamanya untuk orang-orang yang ingin memulakan karier mereka dalam perniagaan (pengurusan junior).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Bilangan jam: 2 160 jam (480 jam kelas dan 1 680 jam kerja projek individu)MBA CSB Master pengajian empat semester terakhir, di mana kelas dibahagikan kepada bidang kecekapan dijalankanBahasa terpakai: Bahasa Inggeris 100%Kelas-kelas hujung minggu dijalankan pada hari Jumaat (antara pukul 3.00 petang hingga 9.00 malam), Sabtu dan Ahad antara pukul 8.00 pagi-4.00 petang Mesyuarat diadakan sekali atau dua kali sebulan.Kos Program Sarjana MBA CSB: 6 900 EUR (kemungkinan untuk membayar secara ansuran), 200 EUR bayaran pengambilan tidak dapat dikembalikanSekolah kongsi: Clark University of Worcester (AS)Objektif Program... [-]
Poland Kraków
Oktober 2019
English
Sambilan
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu