emlyon business school MBA programs

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

EMLYON adalah Business School global, digital dan keusahawanan terkemuka dengan akreditasi triple (AMBA, EQUIS, AACSB).

EMLYON adalah satu pengalaman pembelajaran seperti yang lain. Selama lebih 140 tahun kita melengkapkan pelajar dengan kemahiran keusahawanan, nilai dan sikap mereka perlukan untuk berjaya sebagai pemimpin dalam persekitaran global yang mencabar hari ini.

Misi kita adalah untuk meningkatkan pengurus perniagaan dan pemimpin prestasi di seluruh dunia, terima kasih kepada penyelesaian latihan dan pembangunan kompetensi penyelesaian inovatif dan cekap.

EML Pengalaman untuk mengikuti program latihan membina kemahiran adalah satu pengalaman pedagogi, dan juga peluang untuk memasuki di hab maklumat, di mana persidangan, bengkel, mesyuarat dengan pemimpin-pemimpin, debat dengan guru-guru secara kekal ditawarkan ... yang kali untuk mengembangkan pengetahuan dan tiada visi kerjaya.

Mereka bentuk dan melaksanakan pengalaman pedagogi kreatif untuk pengurus dan pemimpin

Misi kami adalah untuk membangunkan pengurus tangkas dan boleh dipercayai dalam dunia yang berubah-ubah untuk memberi kesan positif kepada prestasi syarikat dan ekosistem di peringkat antarabangsa:

yang berasaskan EMLYON kerapian akademik, dalam hubungan secara langsung dengan realiti perniagaan dan tradisi inovasi pedagogi dan pendekatan pengurusan keusahawanan. disokong oleh strategi pembangunan bercita-cita tinggi dipanggil «Nouveaux territoires 2020» ( "New 2020 wilayah"), sejajar dengan keperluan semasa / masa depan peserta dan syarikat.

penyelesaian global dan inovasi

EMLYON menonjol kerana menawarkan program MBA yang unik dengan orientasi antarabangsa. MBA kami disampaikan dalam 2 trek: mba eksekutif dan mba sepenuh masa. Program kami mendapat manfaat daripada generalisasi progresif Blended Learning dan dari integrasi kaedah pedagogi baru berdasarkan Pembelajaran Tindakan dan Design Thinking.

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Mba eksekutif

Campus Sepenuh masa Sambilan 10 - 20  September 2019 Perancis Écully Paris Maghribi Casablanca China Shanghai Lyon + 7 lagi

Manfaat untuk anda Sediakan diri untuk jawatan eksekutif (VP, Naib Presiden Kanan, C-suite). Memperoleh wawasan strategik isu-isu korporat untuk mengukuhkan membuat keputusan anda cekap mempercepatkan kerjaya anda [+]

Langkah sehingga sebagai pemimpin keusahawanan untuk organisasi anda

MBA Eksekutif untuk berjaya sebagai pemimpin dalam persekitaran global yang mencabar hari ini.

Manfaat untuk anda

Sediakan diri untuk jawatan eksekutif (VP, Naib Presiden Kanan, C-suite). Memperoleh wawasan strategik isu-isu korporat untuk mengukuhkan membuat keputusan anda cekap mempercepatkan kerjaya anda Membangunkan kecekapan anda selaras dengan jangkaan anda syarikat peribadi dan ini Dapatkan MBA dari sebuah sekolah perniagaan terkemuka di Eropah Menghadapi dan berkongsi idea dan amalan anda dengan orang lain.

Nilai Proposition kami:

Program pelaksanaan berorientasikan yang memberi tumpuan kepada mengubah idea-idea ke dalam tindakan. penyelidikan canggih betul digunakan. EMLYON semangat, keadaan fikiran berdasarkan nilai-nilai penting: keramahan, keterbukaan, berdekatan. Rangkaian dari lebih 26,000 alumni. A kampus dinamik di Paris dan Lyon, di persimpangan Eropah. Sebuah sekolah perniagaan yang dikenali sebagai pemimpin Eropah dalam bidang keusahawanan korporat. [-]

MBA

Antarabangsa MBA

Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Perancis Lyon Écully Paris China Shanghai Maghribi Casablanca + 6 lagi

A 12 bulan, sepenuh masa MBA program diajar dalam bahasa Inggeris. Dengan menyepadukan keperluan, jangkaan dan keperluan masyarakat perniagaan, EMLYON menawarkan MBA Antarabangsa unik yang secara aktif membangunkan kemahiran kepimpinan keusahawanan dan pengurusan. [+]

MBA Antarabangsa

Adakah anda seorang usahawan di hati? Berikut adalah MBA yang tepat untuk anda!

Menurut peserta kami, ia adalah gabungan fokus yang kuat mengenai keusahawanan, projek perundingan selama setahun dan kepelbagaian yang besar dalam badan pelajar dan fakulti yang membuat program Antarabangsa MBA 12 bulan kami begitu unik sesuai untuk memenuhi keperluan mereka.

Mengambil kerjaya anda ke tahap yang seterusnya dan faedah daripada:

pembelajaran berasaskan projek dengan Projek Kepimpinan Keusahawanan Penerokaan model perniagaan alternatif melalui Trips Pembelajaran Kepakaran oleh industri (Luxury Perniagaan atau Inovasi dalam Sains Hayat) atau mengikut jenis firma (MNEs atau New Ventures) Pengajaran daripada usahawan korporat dan sosial, dan juga dari usahawan yang memulakan syarikat mereka sendiri saiz kohort kecil / kepelbagaian kohort besar Fokus kerjaya yang jelas melalui berterusan Kerjaya Perkhidmatan Pelbagai kursus elektif disesuaikan dengan keperluan anda peluang pertukaran antarabangsa ... [-]